Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kocanızın neler sevdiğini en çok siz bilirsiniz (cinsel anlamda). Kombinler, fanteziler, pozisyonlar vb. Onun sevdiği ve asla karşı koyamayacağı kombinleri onun gözünün önünde deneyin. O kombinlerle dışarı çıkın, gezin, dolaşın. Gece yatarken sevdiğiniz pozisyonlarda ve ona en yakın olacak hallerde dibine kadar sokulun. Bunlar olurken eğer size yanaşırsa veya peniste herhangi bir sertlik hissederseniz bir bahane ile uzaklaşın. Bunu bir müddet devam ettirirseniz yavaş yavaş arzu yoğunluğundan çıldıracaktır. Ayrıca yemeklerde bol bol tatlı yedirin (hastalığı yoksa)
04 Yorumla
Soran1 yılHer şeyi deniyorum çıplak yatsam. bile umrunda değil o kadar uzak ki böyle şeylere kendisi de diyor benim canım istemiyor düşkün birisi değilim diye sadece tek başına kalıp telefonla oynamak istiyor ergen gibi ya açıkçası
Soran1 yılHatta yüzüne karşı kendimi bekar gibi hissediyorum kocam yok gibi bile dedim
- 1 yıl
İlaçlara başvurulmasını pek önermiyorum çünkü kalbe etkisi var. Bu yüzden dolay yollarla çözmek en doğrusu. Bol bol şerbetli tatlı yedirin. Cinsel arzular için gerekli olan hormonları tetikler. Biraz arzu hissetmesi işinizi kolaylaştıracaktır. O birazı alana kadar da çaba sarf etmeniz laızm
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılValla her şey kadınların elinde çok mu tel oynuyor git yatak odasına giy seksi jartiyer makyaj yap topuklu ayakkabı giy gel oturma al elindeki teli tut penisinden götür yatak odasına
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. maalesef bazen bir taraf istekli ve fantezi severken diğer taraf için cinsellik önem arz etmiyor ora iyi değil kendine partner bulman gerek güvenilir birini
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılBenimkisi de at yarışları kafası kaldirmaz seks ortasında telefonuna tv bakıyor nefret ediyorum
79 Yorumla- 1 yıl
Bırak gel
Cevap sahibi1 yıl@gezginberkay evli değilim zaten gidişat ayrılık gözüküyor
- 1 yıl
Çok güzel dön dolaş gel sen
Cevap sahibi1 yıl@gezginberkay kime geleyim kanka ne diyon
Cevap sahibi1 yıl@sk_34 dur diyo bakim diyor yarışlara gidiyi TV açıyor seks esnasında at yarisimi izlenir m k sogudum zaten bayadir takılıyorum bahane bulup mesafe koydum zaten
Cevap sahibi1 yıl@sk_34 evet , doyamıyorum bundan şikayetçiyim mutlu degilim aldatsam hak ediyor
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bir gün onun fark edexegi ama caktirmayacagin şekilde mastürbasyon yap
02 Yorumla
Soran1 yılP0rn0 mu izleyim
- 1 yıl
Yani evet çünkü evlilik seks olmadan nereye kadar... hani başka şeyler de varda yazismayalim burada
1 yılBu tür kocaların kadınlarının gözünün dışarıda olmasına asla haksızlar demem. Sen ilgi göstermiyorsan o ilgiyi başkasında arar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılSansli olduğu halde kiymetini bilmeyen birisi. Ben olsam kocanin yerine haftanin her günü
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ona sürtün sakalaş şakalaşırken orayı burayı tut isteklendir.
00 Yorumlap*rno seyrediyordum masterbasyonla işini bitiriyordur
00 YorumlaYani adam senle bağı kesmiş gibi. Aklın kayıyor mu arada?
01 Yorumla
1 yılgeç odana uyu. duşunu al , renkli ve seksi çamaşırları giy. uyu ama.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSenin adına çok üzüldüm tatlım yaaa... Kim bilir yatakta ne kadar istekli ve ateslisin... Seni doyurup o mutlugunu izlemek isterdim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBeni başka şeylere teşvik etme bekar degilim ben görevlerini yap de
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılHiç empati yaptınızmı neden çekici gelmiyorsunuz eşinize
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı. Cinsellik olmadımi hayat geçmez aldatmakta istemiyosun
00 YorumlaDiğer odada eğitici film aç ve mastürbasyon yaparken yüksek sesle onun duyacağı şekilde inle
00 YorumlaO varken ve telefona bakarken sen mastürbasyon yap karşısında
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYaşlar nedir
Ceza yöntemini başka bişey yapp
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılArkadan hafifçe yanasip ensene üflemeli sonra da elini özel yerine atmalı sonra da yatağa götürüp çatır çutur jxjdj
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. Ona formülü uygula bak nası peşinde koşuyor
02 Yorumla
Soran1 yılO nedir
Merhaba, ne kadar süredir evlisiniz
00 YorumlaSana benim gibi bir koca lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılAldatacak mısın?
00 Yorumla
1 yılZor durum seks hayatın nasıl
00 Yorumla
1 yılBaşkası yardım etse olmazmi sana
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Yemeğine azdırıcı damla at aklı başına gelir 😊
00 YorumlaAllahını seven şu kadının eşine toprak atsın.
00 Yorumla
1 yılBoşanmak istediğini söyle
00 YorumlaEn iyisini yapıyor fakat evlenmeyecekti
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSenin gibi karım olsa koynundan çıkmam ne m4llr var
00 Yorumla
1 yılBağı kesmiş zaten ceza versen işine gelir
00 Yorumla
1 yılKiyamam keske yardimci olsam
01 Yorumla- 1 yıl
Yaaaaa bana ceza vermede
Gizli Üye(36-45)1 yılKaç yıllık evlisiniz ve yaşlar kaç?
05 Yorumla
Cevap sahibi1 yılCevap verecek misin
Soran1 yıl25 28
Cevap sahibi1 yılKaç yıllık evlilik? Çocuk var mı?
Cevap sahibi1 yılNeyse sen bilirsin
Cevap sahibi1 yılYardımcı olmaya bile zorlar olduk 😛
Gizli Üye(30-35)1 yılO istediğinde sen yapma
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılsurundur abla onu saglam bi cezayi hak etmis
11 Yorumla- 1 yıl
Sen nasıl ceza verirdin
Gizli Üye(30-35)1 yılOffffff sen benim kadınım olmalısın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAyda kaç kez yanaşıyor cinsel olarak?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSana yaklaşmasına müsaade etme bir süre
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKarşısında helelelel yap.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Sonra istenmeyen sonuçlar oluşuyor
00 Yorumla
1 yılBizde de vardı bu istersen anlatayım
02 Yorumla
Soran1 yılNeden vardı?
- 1 yıl
Ben de değil içinde bulunduğum bir ailede kadın bir hamleyle çözdü
1 yılZor olanı başarmış
00 YorumlaÜzücü
00 Yorumla
1 yılÜzüldüm senin adına
00 Yorumla
1 yılTam aldatılmalıl koca