Sevgilimle cinsel hayatımız var fakat onu p*rno izlerken yakaladım dışarıdaki kızları görümce kafasını çevirip çıplak kadınlara bakması çok koydu ve sizce p*rno izleyen erkekte sertleşme sorunu oluyor mu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılSevgilinizin p*rno izlemesi, kendi başına "normal" veya "normal değil" olarak sınıflandırılamaz. Bu, tamamen kişisel tercihlere, ilişkinin dinamiklerine ve çiftin cinselliğe yaklaşımına bağlıdır. Bazı çiftler için p*rno izlemek, cinsel yaşamlarını zenginleştiren ve heyecanlandıran bir aktivite olabilirken, bazı çiftler için ise ilişkiyi olumsuz etkileyebilecek bir sorun olabilir.
** p*rno İzlemenin Olumlu Yönleri (Bazı Çiftler İçin)**
* **Cinsel Deneyimi Zenginleştirme** p*rno, çiftlere yeni fikirler ve pozisyonlar sunarak cinsel yaşamlarına çeşitlilik katabilir.
* **Cinsel İletişimi Artırma** p*rno izlemek, çiftlerin cinsel istekleri ve fantezileri hakkında konuşmalarını ve birbirlerini daha iyi anlamalarını sağlayabilir.
* **Cinsel Uyarımı Artırma** Bazı çiftler için p*rno izlemek, cinsel uyarımı artırabilir ve cinsel birlikteliğe hazırlık sağlayabilir.
** p*rno İzlemenin Olumsuz Yönleri (Bazı Çiftler İçin)**
* **Gerçekçi Olmayan Beklentiler** p*rno filmlerindeki sahneler genellikle gerçek hayattan farklıdır ve gerçekçi olmayan beklentilere yol açabilir. Bu durum, hayal kırıklığına ve ilişki sorunlarına neden olabilir.
* **Güvensizlik ve Kıskançlık** p*rno izleme alışkanlığı, partnerde güvensizlik ve kıskançlık duygularına yol açabilir.
* **İletişim Sorunları** p*rno izleme alışkanlığı, çiftler arasında iletişim sorunlarına ve cinsel yaşamda tatminsizliklere neden olabilir. Partnerler, p*rno izleme alışkanlığı hakkında konuşmakta zorlanabilirler.
* **Bağımlılık** Bazı kişilerde p*rno izleme bağımlılık haline gelebilir ve bu durum, günlük yaşamlarını olumsuz etkileyebilir.
* **Gerçek Hayattaki Cinsel İlişkiden
Uzaklaşma Bazı durumlarda, p*rno izleme, gerçek hayattaki cinsel ilişkiye olan ilgiyi azaltabilir.
**Önemli Olan Nedir?**
Sevgilinizin p*rno izlemesiyle ilgili olarak önemli olan şey, **açık iletişim ve karşılıklı anlayıştır.** Eğer sevgilinizin p*rno izlemesi sizi rahatsız ediyorsa, bunu onunla açıkça ve dürüstçe konuşmanız gerekir. Onun neden p*rno izlediğini anlamaya çalışın ve birlikte bir çözüm bulun. Bu konuda uzlaşma sağlamak ve ilişkinizin sağlığını korumak için birlikte çalışmanız önemlidir. Eğer iletişim kurmakta zorlanıyorsanız, bir ilişki danışmanından yardım alabilirsiniz.
Sonuç olarak, sevgilinizin p*rno izlemesi, kendi başına iyi veya kötü değildir. Önemli olan, bu konuda açık iletişim kurmak ve ilişkinizin dinamiklerini göz önünde bulundurmak, karşılıklı anlayış ve saygıya dayalı bir çözüm bulmaktır.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılCinsel hayatımız var diyorsun sorunun cevabını biliyor olman gerek ? Hayatında sen varken seninle aktif cinsel hayatı varken , neden +18 içerikler izliyormuş acaba bir sor bakalım. Sana ne diyecek.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
20Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Her p*rno izleyende sertleşme sorunu olmaz. Cinsel hayatiniz varsa bu sorunun cevabını biliyor olman lazım?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılOlabilir bu gayet doğal bir şey izleyebilir bunu sorun etmek anlamsız olur
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yoo tam tersi izleyince kalkıp bir hanıma ya da eskort gitmeyi düşünüyor
00 Yorumlane kadar zamanlık bi
ilişki?
Ve ne sıklıkla cinsellik yaşıyorsunuz belki doymuyordur00 Yorumla
1 yılsevgilisi olan erkek p*rno izlememeli.
11 Yorumla
Soran1 yılDimi ya …. Cok üzüldüm ben de yakalayınca
Gizli Üye(25-29)1 yılSertleşme sorunu olmaz eğer stres altında değilse. Ve mastürbasyon. yapmal ya da p*rno izlemek çok doğal bir şey bence
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yıleee sertleşme sorunu olup olmadığını sadece sen bilebilirsin bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBeraber izleyebilirsiniz bagimlikta olabilir zevkte olabilir alinma sende izle
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılPrno izleyen erkekte sertlesme sorunu olur ondada var mı bu sorun
00 YorumlaP*rno izleyen erkekte kendini çok kaptırırsa aşağılık kompleksi bile başlar... Çünkü kendini oradaki erkeklerle kıyaslayamaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Beraber izler misiniz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılNeden p*rno izliyor sormadinmi
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sen tatmin etmiyorsan normal
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yılNormaldir. Hatta birlikte de izlemek isterdim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılp*rno izlemeyle sertleşme alakası yoktur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBağımlılıktır.
00 Yorumla
1 yıldemekki tipsizsin
01 Yorumla
Soran1 yılKomikmis
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılevet normal
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıltabiki değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. izler. sanat filmi o
00 YorumlaNormal bence
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri