Yaşım 32 ama hergün izliyorum mat yapıyorum hergün normal mi ara ara izlerdim ancak bu yıl daha'da çoğaldı izleme isteyim. Canım sıkıldıkça defalarca aynı videoları izler oldum fakat bu durumdan hiç hoşnutta değilim çünkü hayatımı olumsuz yönde etkiliyor. Sosyal açıdan , sağlık açısından, insanlara bakışım oldukça pis oldu kendimi bir pislik gibi hissetmeye başladım kadınlardan soğuyorum fetis videolar bfsm izliyorum sürekli bu gerçekten iğrenç bir durum. Tek düşündüğüm şey seks oldu bundan dolayıda hayatım sekteye uğradı hiç bir şey yapamaz oldum ne ders çalışma , ne kitap okuma ve ya her hangi bir konuda sorumluluk alamıyorum. Fakat artık bundan kurtulmak istiyorum çünkü tanrıdan korkuyorum ve günahlarımın bağışlanmasını istiyorum güzel olan yanı bunun farkındayım ve kabulleniyorum buda tedavinin %75'i kapsar diye düşünüyorum dolayısı ile geriye kalan tek şey irade kontrolü ancak bu konuda
Günah olarak bakarsan olayın içine daha çok girersin içeri çeker seni
Yaşadığımız her şey bir deneyimdir bu yaşantım da senin deyimin. Kendini yalnız hissediyor olabilirsin bundan dolayı bu tür zevk veren yerlere ihtiyaç duyuyorsun. Odağını başka yere çevir evdekilerle veya arkadaşlarınla vakit geçirmeye çalıs kendini tek bırakma. Değişime karar verip kendini biraz zorlayıp bir partner bulabilirsin. Hedefin evlilik olsun. İlişkin iyi giderse evlilik kararı alabilirsiniz
Ayrıca p*rno izlemek gayet normal. Kendini günahkar olarak görme. Öyle bir şey yok.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 366 cevap paylaştı. Derse falan odaklanıp izlemeyi bırakırm dersen zor. Çünkü ders sıkıcı. Yalnız kalmamaya çalışmak bi başlangıç olabilir. İsteğin geldiğinde p*rno izlemeden mastürbasyon ile bastırabilirsin. Yalnız kalmama kendiliğinden ilginin başka alanlara kaymasına sebep olacak. Ders çalışman falan gerekiyorsa da kğtüphaneye falan git. Kafete git.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 695 cevap paylaştı. Benim erkek versiyonumsun. Özellikle ne zaman sitresli olsam sürekli izliyorum. Birkaç gün ara veriyorum sonra tekrar. Kurtuldum ama azaldı bitmedi. Mecburen böyle devam ediyorum. Tamamen kurtulacak bir şey değil henüz.
00 Yorumla
1 yılGünümüzde birçok insan izliyor, erkek-kadın fark etmiyor. Merak, keşif, bazen sadece kafa dağıtmak için Yani ayıp ya da garip bir şey değil. Ama burada önemli olan ne kadar izlediğin ve seni nasıl etkilediği. Ama doz önemli. Sadece ekranda yaşarsan, gerçek dokunuşun yerini hiçbir şey tutmaz. O anlık haz güzel olabilir ama tenin sıcaklığı, nefesin ritmi, o an yaşanan tutku işte esas zevk orada.
İzliyorsan da kendini yargılama. Zevk alıyorsan ve seni tüketmiyorsa, sorun yok. Vücut bazen sadece hissetmek ister35 Yorumla- 1 yıl
Sende çok büyük potansiyel var ama...
- 1 yıl
:))
- 1 yıl
Umarım partnerin bunun kıymetini bilen biridir yoksa çok üzülürüm çok zoruma gider...
- 1 yıl
Olmayan partner hahaha
- 1 yıl
😳🫣🤭
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
106Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılnormal evet
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılHer gün p*rno izlemen gün içinde birkaç defa izlemen mastürbasyon yapman sorun değil. Sorunu sen kendin oluşturuyorsun. Yok tanrıdan korkuyorum, yok günah yok bu sağlığa zararlı diyerek yalan yanlış şeyleri kafana sokarak kendini kısır bir döngü içine sokuyorsun. Vücudun istiyor ama beynin takıntılarda. Bu da seni daha fazla bağımlı hale getiriyor. Ben anlamıyorum siz kadınları, izleyin zevkinizi alın devam edin. Neden bu tarz şeyleri yok günah, yok tanrı, yok sağlığa zararlı vs diye gereksiz yere tabulaştırıp sorun haline getiriyorsunuz ki.
18 Yorumla
Soran1 yılHergün saatlerce izlemek mat yapmak sürekli normal yani
- 1 yıl
Evet gayet normal.
Soran1 yılGünah olmuyor mu yine izledim şimdi sürekli izlemek kötü hissediyorum
- 1 yıl
Kime ne zararın var neden günah olsun
- 1 yıl
Hatta nereden izliyorsun söyle ben de izleyeyim 😅
Soran1 yılP*rnhub
- 1 yıl
Oo hem de en güzel yerinden izliyorsun 😅
- 4 ay
Tabiki günah ve hani zamanını çalıyor bende o durumdayım 1 haftadur azaltmaya calisiyirum hani namaza başladım cuz öğreniyorum Kur'an'ı Kerim okumak istiyorum Türkçe meal şeklinde, ve is kurmak istiyorum kendimi meşgul edersem bu şeye bulasmam diyirum
Ama bur girdimmi ne bir ne iki ne üç ne dört sınır yok saatler gidiyor her şey aksıyor
Gizli Üye(25-29)1 yılBende aşırı izliyorum. p*rno yüzünden hiçbir şeye odaklanmıyorum
1110 Yorumla
Soran1 yılTam mod yani napcaz böyle 😏 senin de mi sürekli aklında seks oluyor gün boyu
Cevap sahibi1 yılMaalesef evet neredeyse 7/24 düşünüyorum
- 1 yıl
Erkek yüzü görün sevgili yapın biriyle evlenin bulun birini haliniz hal değil😂😂
Cevap sahibi1 yıl@yenideneyimlerr püü sana
- 1 yıl
Neden püü bana
- 1 yıl
Sağlıksız daha sonra zevk alamayacaksınız tatmin olamayacaksınız sx yapınca anlarsın ne demek istediğimi tatmin olama da gör gününü sonra erkek beceriksizdi diyeceksin 🤷🏻♂️
Soran1 yıl@yenideneyimlerr nerden biliyon erkek yüzü görmediğimi sürekli yaptığım halde aklım orada yazmışım az düzgün oku
- 1 yıl
Yoo gayet de düzgün okuyorum öyle bir şey yazmamışsın yazsan bile partnerin 3-4 saat dayanmıyor herhalde 😂
Soran1 yıl@yenideneyimlerr aynen perte çıkıyor uyutmadığım bile oldu
- 1 yıl
Miss
Cinsel Yaşam konusunda 309 cevap paylaştı. Dediğin gibi farkında olman da güzel. Umarım kurtulursun bu bağımlılıktan en azından azaltıp normal düzeye indirirsin. Benim bağımlığımda sesktinge sanal sekse.
13 Yorumla
Soran1 yılSanal nasıl Uygulamalar üzerinden mi yapıyorsun hediye atıp
Gizli Üye(30-35)1 yılBu konudada kendi nefsini kontrol ediceksin internetine filtre koy gerekiyorsa şifrelet bir yerden başlamak lazım bende izliyorum bakıyorum seks bambaşka biriey ama hiç aıkılmıyorum her yaptıgımda ya da izledigimde yine diyorum tekrar diyorum yani sal akışına bırak olmuyorsa
18 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAynı yaştayız bu arada
Soran1 yılNefsime asla hakim olabilen bir insan da olamadım hep aynı kısır döngü sonu asla gelmiyor 😏
Cevap sahibi1 yılEndişelenme tek degilsin sonda olmayacaksın biz bu yaşta böyleyiz sen z kuşagına bak kucaktan inen yok
Cevap sahibi1 yılSıkma canını olmuyorsa akışına bırak sen benim x hesabımı bi gör full iş
Soran1 yılBen daha beterim Z falan sıfır yani 5 sene önce yapmadığım şey kalmadı hala fa devam ediyorum aynı yani istekte azalma sıfır
Cevap sahibi1 yılİstek olarak kadınlar erkeklerden daha istekli ama en fazla zevki biz alıyoruz akışına bıral gitsin benim umrumda degil yıllarca bastıramadıgın şeyi bu saatten sonra zor bastırırsın en fazla titriyorsundur daha ilerisi olamaz
Soran1 yılAynen bastırılmıyor senelerdir aynı istek yapım böyle demek ki içimde var asla da bitmiyor o ateş
Cevap sahibi1 yılBu sana özel bir şey degil ama emin ol her kadının içinde olan bir şey sende olmuyor ise akışına bırakcaksın seks muhteşem bir şey
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılKendine normal bir partner bul, p*rno azaltmaya çalış, p*rno beklentiyi artırır ve hazzı zayıflatır, bağımlı olmamaya çalış..
14 Yorumla
Soran1 yılDoğru hayattan zevk de alamamaya başladım izledikçe sonu gelmiyor asla
- 1 yıl
yani izle izle ama dozunda yad partnerinle izleyebilirsin hazzı artırmak için, fakat bağımlılık yapmsı hem gerçek sekste zevki azaltır hemde aklında beklentiyi yükseltir, p*rno oyuncular seçilmiş her biri fit , kadınlar lokum erkekler zıpkın,😅 gerçekler sonra üzücü oluyor, sexting dha iyi , ama oda bağlılık yapabilir , max haftada 1 izle bence
Soran1 yılNe alaka ben tiplerini mi sorun ediyorum dedim sen benim tipimi nerden biliyorsun sosyal hayatta bana fa öyle diyorlar yalnız p*rno benziyorsun diuor herkes doğuştan fiziğim uçlarda nereye gitsem Rus sanıp Rusça konuşuyorlar Kapalıçarşı da falan
Soran1 yılBen o zevke kapıldım sadece ondan bahsettim okuyun az ya yazılanı
1 yılTam benim gibisin ya bunu aşmak biraz zor oluyor ama itiraf et çok keyifli oluyor hatta masttan aldığın zevki bir çok şey veremez insana
15 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle ama hayat bitiyo sadece bunları yapıyoz izleyip saatlerce
Soran1 yılSende mi sürekli izleyip mastürbasyon yapıyorsun
- 1 yıl
Hı hı
Soran1 yılPsikolojin bozulmuyor mu ben kötü hissetmeye başladım
- 1 yıl
Yoo bence gayet güzel bişey dozunu ayarlarsan ben her gün yapardım şimdi hafta da 3 falan oluyor ama bazen de günde iki oluyor
Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı. Normal değil sağlıklı bir insan tabi ki rahatlamak ister ama her gün olması saçma amaç değil araç olmalı ki p*rno ileri ki evlilikte eşten soğuma sebebi ordaki karakterlerin verdiği performansı eşinden beklersin bu da hayal kırıklığı yaratır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı.
1 yılHayır herkes izliyor bakma namuslu ayaklarına yattıklarına
12 Yorumla
Soran1 yılDoğru söylüyorsun kesinlikle öyle
- 1 yıl
Namus ztimsallerine bakma
1 yılBen de mastürbasyon yapmaktan kurtulamadım bi türlü
16 Yorumla
Soran1 yılNe olacak böyle
- 1 yıl
Bilmiyorum ama çok kötü şu an bile yapıyorum düşün
Soran1 yıl🤦♀️
- 1 yıl
İsteydim izin aldım geldim eve üstelik 😂 öyle yapıyorum
Soran1 yılHahahaha tam mod yani
- 1 yıl
Birakcam ama o günden beri yapmadim
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılIzlemek hosuma gitmiyor sexting ( nadir uyum ile videolu fotu cinsle sohbet ) bagimlilik yapmiyor sadece isteklilik fazla olamsi ve duzenli seks hayatina dahip olamamak nedenleri olabiliyot
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDemek ki tatmin etmiyor. Bir bağımlılık bir de bu. Sana oylanacak bir şey bulalım
112 Yorumla
Cevap sahibi1 yılCinsellik yaşadığın halde böyle olman tuhaf
Soran1 yılEvet yaşadım
Soran1 yılPoliklinik derken 🤣
Cevap sahibi1 yıl😅 doktorum ben gizleneyim en iyisi
Soran1 yılGizlisin zaten
Cevap sahibi1 yılDeğildim az önce 😂 ama gizliden çık dersen başka
Soran1 yılBen gizli gördüm 🤷♀️
Cevap sahibi1 yılTamam yahu :( yazmayacaksın anladım
Cevap sahibi1 yılBak değilim
Soran1 yılYzdm
Cevap sahibi1 yılGördüm cevsp verdim
Cevap sahibi1 yılGönderdim emin misin
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılHayatında ilgi çekici seni meşgul edecek bir uğraşın olursa izlemezsin. Boş vaktin çok olduğu için izliyorsun
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılBence sesli seksting denemelisin öylelikle bırakabilirsin zaten daha farklı şeyler duyacaksın fetiş fantezi vs. anlamında
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kararlı ol,
İzleme fikrini, sil, reset et, düşünme sakın
Yeni yeni sürekli aktiviteler bul
Beyin onlarla meşgul olurken, o durum sönmüş gitmiş olur,
Hemen olmaz ama sabır, her gün farkı göreceksin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 565 cevap paylaştı.
1 yılIzlemek normal ama abartmamak gerek. Bi kendini topla
10 Yorumla
1 yılTam yaşındasın normal bende hergün izlememeye çalışıyorum kesmiyor bazen
10 Yorumlatek tedavi gerçekten bunu yapmak. seks yapmak. izlememelisin yapmalısın. yardım edebilirim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 558 cevap paylaştı.
1 yılNormal gece işe gelince bende izlerim yarın gece izleyecem
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı.
1 yılHepimiz izliyoruz gergin mastürbasyon yapıyoruz bu normal bişey
10 Yorumla Bir zamanlar bende senin gibi p*rno izleme bağımlısı olmuştum çok şükür kurtuldum izlemiyorum artık diyebilirim başkasının zikişi bana iğrenç gelmeye başladı onlar keyfine bakıyor bizde onları izliyoruz mal mal böyle düşününce iğrençleşmeye başladı gözüme kötü görünmeye başladı artık izlemiyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Tabiki izlenir ama hayatını alt üst edecek şekilde olmamalidir. Günde yarimsaat bir mastürbasyon yapacak kadar tamam sonra kalan zamanda spor kitap okuma parkta yürüyüş spor olursa iyi olur
00 Yorumla
1 yıliyi hoş yazmışsında tövbe kapısı açık tövbe et namaza başla ve bunlardan kurtulursun ha dip not cinsellik insanın fıtratında var sende bekarsan doğal yani vucudun ihtiyaçları var
00 Yorumla
1 yılbenzer durumdayız ve fantezilerin çok fazla gelişti dimi.
14 Yorumla
Soran1 yılEvet gittikçe aşırı gidiyor çaresi de yok sanırım 😏 hayata odaklanamıyorum
- 1 yıl
Kesinlikle dertleşmeliyiz
Soran1 yılSende mi sürekli izleyip mastürbasyon yapıyorsun
- 11 ay
Evet
1 yılNormal. tabiki neden olmasın. Bu da bir ihtiyaç sonuçta. Seks yapamıyorsan prno izleyip mastürbasyon yapmak gayet normal
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bu konuda bende sıkıntı yaşıyordum bunun çözümü kendine bir partner bul sadece cinsellik amaçlı olmalı
00 Yorumla
1 yılo zaman bence evde vakit geçirme ki izlemek aklına gelmesin öncelikle. bir de spor falan yap yorulursan mastürbasyon yapmaya da halin kalmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı.
1 yılKonu asla bağımlılık değil kendine başka videolar bulursun veya başka uğraşlar bulursan izlemeyi bırakırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılMadem bunu çok seviyorsun ticarete dök, hayat kaliten daha da artsın. Gereksiz takıntılara girmeye gerek yok, emin ol herkes izliyordur… bende çok izlerim kız arkadaşımla beraber izleyip videoda izlediklerimizi canlandırdığımızda oluyor 😅
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılArada sırada izlemek normal ama bu kadar sıklıkta izlemek iyi değil ve sen tam tatmin olmadan bu huyundan vazgeçemezsin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılBu yaşta normal artık başka şeyler yaşaman lazım
08 Yorumla
Soran1 yılNe gibi
- 1 yıl
Seks gibi
Soran1 yılYaşamadığımı nerden biliyorsun
- 1 yıl
Yetmiyor mu o zaman
Soran1 yılHergün istiyorum hergün Herkese sürekli yönelemem arada yöneliyorum güvenilirmiuor üstelik herkese yaşımdan küçük sanıyorlar kafayı takıyorlar kurtulamamıştım 3 kişiden zor bela kurtulmuştum
- 1 yıl
Vibratör al o zaman
Soran1 yılTamam gün boyu bunu yapıyorum zaten asla yetmiyor diğer gün yine aynı sorun burada
- 1 yıl
Çok azgınsın demekki seks kaç. Günde bir
Gizli Üye(36-45)1 yılSen akıllı bir kıza benziyorsun eğer istersen sana yardım edebilirim ben psikiyatri doktoruyum kurtulmak istersen yardim edebilirim bu durumdan
19 Yorumla
Soran1 yılNasıl yardım edeceksin
Cevap sahibi1 yılSorunu çözmeye çalışarak
Cevap sahibi1 yılSorunu begendim ismim fatih eger istersen yardım edebilirim
Soran1 yılNasıl olacak peki
Cevap sahibi1 yılOncelikle seni etkileyen şeyleri ve hayatindaki sorunlari çözmekle başlayacaksın
Soran1 yılBu işler dışında hiçbir şey yapmak istemiyorum sorun burada
Cevap sahibi1 yılBana güven istersen zamanla asabiliriz birlikte
Soran1 yılNasıl olacak peki 🤷♀️
Cevap sahibi1 yılorada mısın
- Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı.
3 ayHem de çok normal dicem ama sanırım ben de bagimliyim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı.
1 yılDüzenli birliktelik kurabileceğin birini al hayatına
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılhayatına birini al ve seks yaşa duygulara gir o zaman daha düzgün olur
00 Yorumla Sevişme zamanın gelmiş senin artık vermelisin ya da almalısın birini😋
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. Evet bu yaşlarda normal 40 uaşina kadar dwvam eder artarak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılEeee çoğu kişi izliyor, yani hayatında biri yoksa çok normal.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı.
1 yılHayatında bir adam olmalı seveceğim saygı göstereceğim bir adam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSadece seni anlayan her anlamda dinleyen kafa dengin birisi olacak çok iyi gelecek sana onunla yaşayacaksın bu alışkanlıktan kurtulacaksın denedin mi hiç
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılKeşke tamamen kurtulsak
112 Yorumla- 1 yıl
Bakiremisin
Soran1 yılDeğilim
- 1 yıl
Sen şimdi ne istiyorsun tam olarak seks siz bir hayatmi
Soran1 yılHayır sürekli prn izlemekten mastürbasyon yapmaktan kurtulmak istiyorum bağımlı gibi Bisey oluştu bende
- 1 yıl
Ben masti 10 15 günde bir yapiyorrum normal mi sence
Soran1 yılSenin ki iyi bence benim kötü bir günde 3 defa yapıyorum şiçdi yine film izledim yaptım 😥
- 1 yıl
Yenimi yaptın yine
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Canım cokmu istiyor
Soran1 yılMadde bağımlılık gibi oldu benim ki sabah oluyo gece oluyo ben izliyorum yapıyorum sürekli
- 1 yıl
Doymuyorsun o zaman
Soran1 yılEvet sürekli istiyo yaşıtlarım gibi olamıyorum onlar bana abla gibi geliyo hepsi oturaklı böyle şeyler yapmıyorlar ben tuhaf galiba
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. sen bi manita bul düzenli seks yap en iyisi çünki böyle düzelmen yıllar sürebilir
04 Yorumla
Soran1 yılErkek çok sıkılıyorum soğuyorum onlardan sonra konuşmayı kesince Tehtit hakaret ediyorlar benim baş ağrıyo
Soran11 ayöyle biri yok hepsi kaşarlik peşinde hepsi bedava kullanma derdinde anladın mı öyle birisi yok olsa zaten var derim anladın mı
Gizli Üye(18-24)11 ayGerçeğini yaşamadığınız için böyle oluyor. Doymanız gerek
02 Yorumla
Soran11 ayNerden biliyorsunuz yaşamadığımı ya belki az önce yaşadım günde 3 defa yaşıyorum Allah Allah yine de onu izlemek istiyorum diyorum anlamıyor musunuz acaba
Cevap sahibi11 ayPardon öyle düşündüm sadece. Genelde gerçeği yaşayamayanlar sürekli bakarlar. Belki orada izlediğiniz fantezileri yaşamıyorsunuz o da olabilir. Tam izlediğiniz gibi yapsanız duygusal doyuruculuğu daha uzun olur. Ama onu da yaşıyor yine sürekli izleyeseniz geliyorsa artık izole bir bağımlılık olmuş. Ya zoraki ket vurmalısınız ya da sıkı bir tedavi gerekir
Gizli Üye(25-29)1 yılaynı senin gibiydim sonra cinsel hayatım çok hızlandı ve tam doyurucu bi orgazm yaşadığımda dizginlemeye başladım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİzleyecek vakit bulabiliyorsun demek ki. O vakti başka şeylere ayır planlı programlı yaşa kendine boş vakit bırakma.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılkendını yalnızmı hıssedıyorsun buda cok etkıler?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDaha sert ve amatör videolar daha çekici geliyor dimş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen de aynı sen gibiyim, birbirimizi doyursak keşke
00 YorumlaBagimli olmussun psikologa gi
40 YorumlaYapan varmış denk geldim
60 YorumlaNormal bir şey izlemen ama gerçekten çok zarar veriyor vücuda o yüzden azaltmak mümkünse tamamen bırakmak en iyiis
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılsıkısmen lazım ancak öyle söner bu ateş evlenebilirsin
10 Yorumla
11 aymerhaba peki bdsm merakiniz var mı denemek isteseniz pasifmi dominantmı olurdunuz
00 YorumlaHer gün izlemekte normal değil bence ya seninki artık bağımlılık olmuş.
00 Yorumla
1 yılevli değil misin
12 Yorumla
Soran1 yılYok değilim evlenmeye karşıyım güzellik gider çocuk falan asla yapmam fiziğim bozulur
- 1 yıl
o zaman seviş hamile kalma sürekli mastürbasyon yapmak insanı sıkar
1 yılHangi tarz izliyorsun daha çok
12 Yorumla
Soran1 yılGittikçe aşırı kategoriler izlemeye başladım
Soran1 yılŞimdi yime izledim
Gizli Üye(18-24)1 yılNormal bir şey annem 42 yasinda onun gecmisinde bile gordum hemde ens
13 Yorumla
Soran1 yılVay be hwryaşta insanın canı çekiyor galiba
Cevap sahibi1 yılEvet bi kac kere izlemistim rahatlamasimi
Cevap sahibi1 yılEn son neyo izledin
izmirden misin😉
03 Yorumla
Soran5 ayHayır
Soran5 ayBilmiyorum ama ben bu soruyu sordugumda bir sene oluyor 32 dim şimdi 33 oldum yani durumum aynı bilmiyorum ki zamanda hızlı geçiyor ne yapacağız ya ama benim durumum aynı rakam çok hızlı gidiyor sadece o sıkıntı gerçekten rakamımın insanı değilim sanki 😮
Gizli Üye(25-29)5 ayBen de 28, 29 olucam ama aynı durumdayım ama memnunum sürekli değişik fanteziler izliyorum
04 Yorumla
Soran5 ayZaman hızlı geçiyor biliyor musun on sene önceyi dün gibi hatırlıyorum bir baktın sen de 38 39 olacaksın maalesef genç yaşlar 5 6 senelik kısıtlı 5 6 senede çabuk geçiyor ki on sene dün gibi geliyor
Cevap sahibi5 ayÇok haklısın o yaşlara ben de geldim, arkadaşlarla konuşuyoruz 20 21 yaşlarımız. Zaten senle de çok yakınız yaş olarak anlıyorum :D
Soran5 ayMesela ben bu soruyu sordugumda yaşım 32 di
Şimdi 33 oldu bu rakam çok hızlı gidiyor şu anda bir baktık bilmiyom yani 50 60 galiba bu gidişle ne yapacağız bilmiyorum ama hareketlerinim falan hiçbir değişiklik yok durumum aynı yani sadece rakam çok hızlı gidiyor
Cevap sahibi5 ayGecmis doğum günün kutlu olsun :D en çok hangi kategoriden izliyorsun
Gizli Üye(30-35)1 yılEvli misin? Evli değilsen bekaret duruyor mu?
012 Yorumla
Soran1 yılDeğilim durmuyor ya evli olmak zorunda mıyım istemiyorum evlenmek orada belirttim bin defa
Soran1 yılEvlenmek çocuk yapmak güzellik kaybetmek fiziğim bozulması demek ben istemiyorum mecbur değilim evlenmeye
Cevap sahibi1 yılNiye azarliyon. Nerede istemiyorum yazmışsın? Paragrafı 2 kez okudum
Cevap sahibi1 yılEvlen demedim mecbursun da demedim. Sordum sadece
Soran1 yılBurada herkes soruyor ondan yoruldum sanırım cevaplarda aynı şeyi yazmaktan
Soran1 yılHerkes evlilik soruyor ben ne sormuşum
Cevap sahibi1 yılAnladim. Madem evliliğe karşısın imam nikahlı bir seks arkadaşı bul
Soran1 yılYok istemem erkek çok sıkıntı yaşattılar çok fazla konuşmayı kestiğim an Tehtit hakaret maruz kaldım kafayı taktı kimle takılsam ben hemen sıkılırım giderim bunu hazmedemedi kimse sürekli asit atarım şunu yaparım Tehtit ediyorlar bulaşmak fazla istemiyorum ondan
Cevap sahibi1 yılYaşadığın yer büyük mü küçük mü?
Soran1 yılBüyük
Cevap sahibi1 yılÖzel bilgilerini vermeden fb ayarlasan? Sadece seks için buluşmak istedikçe ara buluş seks yap ayrıl
Soran1 yılÖyle olmuyor hepsi bağlanıyor sonra bende çözemedim hepsi sürekli sürekli istemeye başlıyor git diyince asla gitmiyorlar kaç defa numaramı değiştirdim kurtulabilmek için
- Devamını Gör (55)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat