Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Öncelikle istekli cinselliği seven sınırsız bir partnerin varlığını bilmek ve onunla uzun bir ön sevişme sonrası bir çok şekilde sevişmek ile alınan tatmin muhteşem derim
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılAşık olduğum kişi ile, aramızda mükemmel bir cinsel, tensel ve zihinsel uyumun olduğu,, monoton olmayan, tutkulu ve heyecanlı bir seks yaşarsam.. Karşılıklı fazla istek ve özlem içeren bir anda, sanki ilk seksimi yaşıyor gibi heyecanlı, ve sanki uzun zamandır tatmadığım bir şeyi tadıyor gibi aç olmalıyım.. O andan başka hiçbir şey olmamalı ikimizin de aklında. Öncesi, sonrası.. Hayat o andan ibaret olmalı o zaman. Gözlerimizle konuşmalı, zihnimizle sevişmeliyiz önce. Aynı anda bana hem romantizmi, hem sertliği ve tutkuyu hissettirebilmeli partnerim. İsteği başını döndürmüş olmalı mesela. Beni duvardan duvara, koltuktan yatağa savurmalı. Her yerde iz bırakmaklıyız ama en çok birbirimizde.. Bütün bedenimle temas etmeli, bedenimde kaybolmalı, ve gözlerimde. Gözler benim için çok önemli.. Uzun sevişmeliyiz bir kere.. Birlikteliğin hazzını erteleyip daha da yükselirken birbirimize, sevişmeye doyup o ana geçememeliyiz belki de.. Sonunda dayanamayacak hale geldiğimi, kilit noktam olan gözlerimin ona yalvarmasından anlamalı.. Bunu anladığı zaman gerekeni yapmalı tabi ki, ama seks süresinde bile sevişmeye devam etmeliyiz bir şekilde. Seks yapmak sarhoş etmeli beni, yormalı, bitireli. Önce isteğim mahvetmeli, sonra partnerim.
62 Yorumla- 1 yıl
Sen neymişsin böyle
- 1 yıl
Neymişim?
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılCinsellik esnasında ruhen ve bedenen o uyumu yakalamışsam ve karşılıklı birbirimizin haz duyduğu isteklerimize cevap vermissek mutlu sona karşılıkli ulasmışsak o seks benim için muhteşem bir seks olmuştur zaten
26 Yorumla- 1 yıl
@Snmsdd duymuyorum dibime gir de konuş
- 1 yıl
EİG için teşekkür ederim 🙏❤️🥰
- 1 yıl
Ne demek davşanım 🤗😘
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 980 cevap paylaştı. Şiddetli bir orgazm yaşarsam..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yıleşimi mutlu ettiğim seks tabi ki de
10 Yorumla
1 yılPartnerimin beni dinlediği yönlendirmelerime uyum sağladığı.
61 Yorumla- 1 yıl
Bence şeffaf olsa iletişim iki taraf da daha fazla haz alır.
Gizli Üye(36-45)1 yılBirden fazla orgazm oluorsam, tenlerimizi şehvetle arzuluyorsak ve içimi doyuruyorsa benim için muhteşemdir
21 YorumlaKadın bidefa çekici olacak omuz genişliği belin inceliği kalçanın geniş ve dolgun olması pürüzsüz bir ten güzel saçlar hoş. bi koku , aurasi yüksek bı kadının bakislariyla cezbetemsi of of bana dans yapsrka kur yapması
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılDuygusal anlamda bolca ten teması, kirli sözcükler, diğer bakımdan ise orgazm olduğum bir seks tamamdır.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAkşamdan sabaha kadar sürerse
53 Yorumla- 1 yıl
O koca bir ütopyadır
1 yılErkegigime bağlı 🤗
11 Yorumla- 1 yıl
Herkes hasbel kader seks yapar ama herkes muhteşem seks duygusunu yaşatamaz.
1 yılNefes nefese, kanter içinde ve izler kalmalı.. yastık ve çarşaf sırılsıklam olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSevdiğimle yaşadığım her şey muhteşemdir zaten.
Dipnot00 Yorumla
1 yılkısa sürede tekrar hazır olursa
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılIcinde sevgilim varsa zaten muhtesemdir ❤️🔥
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTutkulu arzulu şehvetli olursa
20 YorumlaMesela doggy pozisyonunda doğru duruşu yapan birini bulursam nikahı basıcam
00 Yorumla
1 yılCinsellik yaşamadım muhteşem deyim
30 Yorumla
1 yılGenelde muhteşem oluyor ve bunu sağlayan benim 💯
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. Karşılıklı tatmin ve orgazm
00 Yorumla
1 yılPartnerimiz tatmin edebilirsem.
00 Yorumla
1 yılIliklerime kadar tüketilirsem derim sanırım
00 Yorumla
1 yıl3 kızı aynı anda sabaha kadar...
00 Yorumla
1 yılharika bir partnere derim
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. uzun sürsün... Oral olsun... Riskli olsun.
00 Yorumla
1 yılSert
51 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılhepsine
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDemem
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası