Cinsel Yaşam Seks hayatını tek kelimeyle özetlesen bu ne olurdu? paramparcalastık Takip Et Bilge Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 014 Tutkulu 🤪 Seks hayatını tek kelimeyle özetlesen bu ne olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Seks hayatım yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl "Bulamadin mi hâlâ aşkım?" 😄😄 bu soru özetleyebilirdi kocam 😆 bacağımda baska bir delik daha var zannediyor da çoğunlukla 😪 neyse yine de iyiyiz. Belki 'sıradan aşıklar' ismini de verebilirdim. 2 1 Yorumla SeyyahÖküz1 +1 yıl 😀😃😄😄 Yorumla
Sertmerthakan3 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Ben parçalı bulutlu derdim , bazen güneş açıyor , bazen kapanıyor, bazen de yağmurlu Herhalde anlatabilmişimdir 1 0 Yorumla
meftun35 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Seks hayatım yok. Olsaydı acayip deli bir şey olurdu ama 😂 1 0 Yorumla
birsenfonişairi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 83% +1 yıl Klavyedeki boşluk tuşu. Yok çünkü öyle bişiy djjfjr 1 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl https://i.hizliresim.com/mlx55ar.jpeg 0 0 Yorumla
AELORA Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Belediyeden mühür basılmış gibiyim kimseler yok 😂 8 0 Yorumla
kırmızıayıcıkk Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Dinamik , heyecanlı , zevkli , hırslı maalesef bunların hepsini tek başına ifade eden kelimem yok 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Elbet Birgün kavuşacağız bu böyle yarım kalmayacak 🎶 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Ne istediğini bilen... Tek kelime için boşlukları kaldirabilirim 🙃 1 0 Yorumla
MafyaPrenses-_- Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Mühürlü.🔒 3 1 Yorumla MafyaPrenses-_- +1 yıl Kilitli* olacaktı. Yorumla
AK__BEY__52 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Durmak yok yola devam 1 0 Yorumla
Captan89 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Boyutum büyük olduğu için kendimi şanslı hissediyorum 😃 0 0 Yorumla
Aishalover Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Renkli rüyalar oteli 😂 0 1 Yorumla Aishalover +1 yıl Tek kelime değil evet ama başka bir şey bulamadım Yorumla
Solitaire2 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yok biliyorsun 2 1 Yorumla SertKaan +1 yıl Aaaaa içinde ateş de mi yok peki Yorumla
Sahip06 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 856 cevap paylaştı. Sert 1 0 Yorumla
Hicraney Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. İstikrarsız 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Magmatik 1 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Şehvetli 1 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. başlangıçsızlık :) 0 0 Yorumla
black_ww Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 520 cevap paylaştı. yokkk 1 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. anlatılmaz yasanır 0 0 Yorumla
NangaParbat Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Deprem :) 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. yokıı 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. erotiizm 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Boş sıfır 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Doyumsuzz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
Seks hayatım yok
"Bulamadin mi hâlâ aşkım?" 😄😄 bu soru özetleyebilirdi kocam 😆 bacağımda baska bir delik daha var zannediyor da çoğunlukla 😪 neyse yine de iyiyiz. Belki 'sıradan aşıklar' ismini de verebilirdim.
😀😃😄😄
Ben parçalı bulutlu derdim , bazen güneş açıyor , bazen kapanıyor, bazen de yağmurlu
Herhalde anlatabilmişimdir
Seks hayatım yok. Olsaydı acayip deli bir şey olurdu ama 😂
Klavyedeki boşluk tuşu. Yok çünkü öyle bişiy djjfjr
https://i.hizliresim.com/mlx55ar.jpeg
Belediyeden mühür basılmış gibiyim kimseler yok 😂
Dinamik , heyecanlı , zevkli , hırslı maalesef bunların hepsini tek başına ifade eden kelimem yok
Elbet Birgün kavuşacağız bu böyle yarım kalmayacak 🎶
Ne istediğini bilen... Tek kelime için boşlukları kaldirabilirim 🙃
Mühürlü.🔒
Kilitli* olacaktı.
Durmak yok yola devam
Hiçbir şey çünkü hiç olmadı
Benden önce sen demişsin, tutkulu
Boyutum büyük olduğu için kendimi şanslı hissediyorum 😃
her şey muhteşem olacak
Sınırsız
Yaşamamış ki o nereden bilsin :/
Karanlık çünkü yok :d