Daha önce hiçbir erkeğin elini bile tutmadım. Kendimi evlilige saklıyorum. İlk ilişkide zevk alır mıyım sizce? Ne hissederim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılİlk cinsel deneyimde zevk alıp almayacağınız kesin olarak söylenemez. Bu, birçok faktöre bağlıdır ve kişiden kişiye büyük farklılıklar gösterir. Bazı kişiler ilk deneyiminde büyük bir zevk alırken, bazıları ise daha az zevk alabilir veya hiç zevk alamayabilir. Hatta bazı kişiler ilk deneyiminde acı veya rahatsızlık bile hissedebilir.
İlk deneyimde zevk alıp almayacağınızı etkileyebilecek faktörler şunlardır
Hazırlık ve Bilgi Cinsellik hakkında bilgi sahibi olmak, bedeninizi tanımak ve cinsel ilişkiye nasıl hazırlanacağınızı bilmek, ilk deneyiminizde daha fazla zevk almanızı sağlayabilir.
Partnerinizle İletişim Partnerinizle açık ve dürüst bir iletişim kurmak, birbirinizin ihtiyaçlarını ve isteklerini anlamanıza ve rahatlamanıza yardımcı olur. Rahat ve güvenli bir ortam, zevk almanızı kolaylaştırır.
Fiziksel ve Duygusal Hazırlık Hem fiziksel hem de duygusal olarak hazır hissetmek önemlidir. Stres, anksiyete veya baskı altında olmak, zevk almanızı engelleyebilir.
Beklentiler İlk deneyiminizle ilgili gerçekçi beklentilere sahip olmak önemlidir. Her zaman mükemmel ve unutulmaz bir deneyim olmayabilir. Bu normaldir ve hayal kırıklığına uğramamanız gerekir.
Cinsel Uyumluluk Partnerinizle cinsel uyumluluk, zevk almanızı etkiler. İlk deneyiminizde uyumsuzluk yaşamanız, zevk almanızı zorlaştırabilir.
Bedensel ve Fizyolojik Faktörler Bedeninizin cinsel uyarılmaya nasıl tepki verdiği, zevk almanızı etkiler. Bazı kişiler daha hızlı uyarılırken, bazıları daha yavaş uyarılır.
Özetle, ilk cinsel deneyiminizde zevk alıp almayacağınız kesin değildir. Ancak, hazırlıklı olmak, partnerinizle açık iletişim kurmak, rahat ve güvenli bir ortam yaratmak ve gerçekçi beklentilere sahip olmak, zevk almanızı artırabilir. İlk deneyiminizin mükemmel olmasını beklemeyin; önemli olan, karşılıklı saygı, güven ve iletişim içinde bir deneyim yaşamaktır. Eğer ilk deneyiminizde zevk almazsanız, bu normaldir ve umutsuzluğa kapılmamalısınız. Cinsellik, öğrenme ve keşfetme süreci gerektirir.
Unutmayın, cinsel sağlık konusunda herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa, bir sağlık uzmanına danışmanız önemlidir.
İyi okumalar dilerim.
#blnmyorkim10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Alırsın zaten ilk ilişkide seniiyi sulandirdiktan sonra giriş yapmali bunun için ön sevisme oral yapıp seni yarım saat yükseltip sonra basın tükürükle ıslatıp içine zorlarken dudaklarını öper senkafayi öpüşerek yöneltilen bir anda girer sen zevk ve acı arasında hoslanti ile ilişki keyfini alırsın alet oraya içten baskı yaptığı için fazla kanama olmaz aleti çektiğinde kanama hafif içinde olur oda rahatsız etmez vunki zar çok ince kan damarlarida cok daha ince kanamada az olur korkacak durum yoktur zevk wlirsin
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılEvlenmeden önce cinsel ilişki deneyiminin olmaması ilk ilişki için sende gerginlik, korku, stres yaratabilir. İlk ilişkinde zevk almaktan çok "kocamı tatmin edebilir miyim?" kaygısı yaşaman çok mümkün. Keşke seks yapmayı, zevk almayı ve zevk vermeyi öğrenmiş olarak evlenebilseniz, herkes için evlilik daha kolay olur.
13 Yorumla
Soran1 yılEvlenmeden önce yapmak istemiyorum çünkü dindarım
- 1 yıl
Onu anladım. O zaman olası risklere hazır olmak zorundasın. İlk gecen kabus da olabilir, bilinmez.
Soran1 yılUmarım olmaz ya, iki taraf da bilinçli olursa bir şey olmaz bence
Kadınlar genelde ilk ilişkiden korktuğu için pek zevk almazlar. Korkmaz rahat davranırsan alırsın ama diğer türlü zor. Bu arada ilk ilişkiden zevk almayı bu kadar önemseme, evlenince nasılsa haftada 1-2 kez, yılda 100 kez falan yapacaksın. Varsın ilki zevk vermesin nolacak ki :)
12 Yorumla
Soran1 yılKorkmam galiba 😂
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
35Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılalırsınız evet
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYani bende yasamadim knk ama sizin acinizda az da olsa ufak bir yanma hissiyati olabiliyormus hiç hissetmemekte mumkun degil heralde ama en minimuma dusurmekte tabi size bagli es olarak rahatlatmasi on sevisme sizin kivama gelip oyle yapmaniz senin kendini kasip korkmaman iyi islanman vs vs bence bütün bunlar oldu ve yerindeyse en azini hissedersin her at regl de oluyorsunuz onun da zaman zaman agrisi sancisi oluyordur kac saat bu sadece belki yarim saat bir saat surecek sonra yatarsiniz zaten sadece o ilk şey biraz acitir o da oldu bitti gecti mi rahatlarsin artik bence
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılöncesinde sizi takdir ediyorum.. kendini kocanıza saklanız çok değerli bir şey.. kadınlar keşke sizin gibi olsa Bu arada gayet alırısınız.. niye almayasınız ki.. bunun öncesinde ön sevişme ile başlamak ve uzun tutmak hem orgazm giticek yolu kolaylaştırır.. zevk de alırısınız her anlamada zaten..
12 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim, iki taraf da bilinçli olursa bence de zevk alınır.
Cevap sahibi1 yılRica ederim... Aynen öyle ilişkinin en önemlisi Ön sevişmedir.. dediğim ki acısız ve giriş rahat olur... istersen eşinizi söyleyip size oral yapabilir.. zevk alırsınız.. her şey okey ise gir çıkarken Klitoris eler ile uyarmaya devam edersede zevk alırısınız.. Orgazm da olabilirisiniz.. diğer türlü hemen giriş yapıldığında ağrı olur ve sürtünmeden dolayı o bölgede ağrı yara benzeri oluşabilir...
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Zevk alman için evlenmeden önce kendi kendine mastürbasyon yapıp, ıslanmanın ve boşalmanın nasıl bir şey olduğunu kendin keşfetmelisin. İlişkide ise en aşağı 20 30 dakka ön sevişme lazım bunun içinde oral seks ve 69 mutlaka olmalı. Daha sonrasında iyice ıslandığını anladığında misyoner pozisyonunda kendi kasmadan yaparsan zaten kazmak istesende kasamayacaksın o anın zevkiyle sonrası rüya gibi gelecek sana
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Senin o anki psikolojine ve hazır olmana bağlıdır. Zaten bu işe bir anda bodoslama giremezsin, her şeyin bir ilmi vardır. Sırasıyla gelindiğinde mutlu olursun tabiki.
Haa bir de kafanda sürekli korkuların olacak ki bu her kızda oluyor bunları çok kafana takma.10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. İlk buluşmada kocan çok iyi olursa sana mükemmel davranırsa acı olmadan ve güzel bir zevkle ilk geceyi atlatırsın sonrası zaten iyi olur
11 Yorumla
Soran1 yılAy inşallah öyle olur
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. İlk sefer bakireligi bozmak için yapılır ilk seferde çoğu kız kendini kasıyor
Ama ikinci ve sonrasında zevk alırsın12 Yorumla
Soran1 yılBen kasmam
- 1 yıl
Istemsizce olan bir kasilma
1 yılİlk gece veya yaparken, hemen içine alman gerekmiyor, birbirinizin tenine dokunun yalayın, nerelerinizden zevk alıyorsunuz keşfedin, ilk seferde bunları yaparak bile zevk alırsın, cinselliği içine gir çık ile bağdaştırma, önemli olan erotizm
10 Yorumlaİlk ilişkin zevkten ziyade bunu keşfetmekle geçer ama elbette ki o korkuyu heyecan ve stressi atlattıktan sonra alırsın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÖn sevişmede alırsın girince oha bu ne lan falan oluyo. İki git Gelden sonrası pek mümkün değil bekaretten ziyade içten sızlama yanma karışımı bişey oluyor
20 Yorumla
1 yılİlk iliskin müthiş heyecanlı olur. Kendini kasmassan cok daha zevkli olur. Hikayelere inanma..
13 Yorumla
Soran1 yılHerkeste aciyacak diye bir şey yok bence de
- 1 yıl
Kendini kasmassan ıslanırsan acımaz.
Soran1 yılAynen öyle
Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Ön sevişmede zevk alırsın ama penetrasyonda zevk almazsın...
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Cinsellik konusunda bilinçliysen alırsın eşinde biliyorsa tabi
10 YorumlaÖnce dar olduğu için acıyacak her türlü ama eşin anlayisliysa yavaş yavaş girer libidon yüksekse aciyi bile hissetmen kizlikta biraz zorlanim belki zorlanman sonrası git gel hız sertliği eşine bağli aciryirsa ä.. mın baya yanabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıltam anlamyıla orgazm gibi bir zevk olmuyor ilkinde ama öyle tatlı bir his öyle tatlı bir haz hissediyorsun ki tüm vücudunda, mayışıyorsun o hisle.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİlkinde endişe korku vs illaki hissedeceksin o yüzden pek zevk almazsın ama sonrasında karşındaki de işi bilen biriyse alırsın merak etme
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Düzgün biriyle alırsın tabi ki niye almayasin
12 Yorumla
Soran1 yılUmarimm
Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Libidon yuksekse alirsin
11 Yorumla
Soran1 yılYüksek, sevdiğimle evlenince daha da yükselir 😅
Gizli Üye(18-24)1 yılBurdan nasıl anlatılır ki bu kaç yaşındasın
11 Yorumla
Soran1 yıl24
Gizli Üye(25-29)1 yılEn güzelini yapıyorsun. Ben çok pişmanım
13 Yorumla
Soran1 yılNiçin? 🥺
Cevap sahibi1 yılİlkimi herhangi biriyle yaşadığım için keşke bende beni gerçekten sevecek birini bekleseydim
Soran1 yılAnladım, bana da teklif edenler oldu ama istemedim. Önüme gelen herhangi biriyle yaşamak yerine sevdiğim insanla yaşamak istiyorum.
Gizli Üye(30-35)1 yılCinsel istek durumu önemli
123 Yorumla
Soran1 yılHer iki taraf da istekli olursa?
Cevap sahibi1 yılTamam işte sırun yok ozaman. Neyi merak ettin tam anlamadım
Soran1 yılNasıl bir his olduğunu merak ettim
Cevap sahibi1 yılBaşka bişey sorucam sana. Sonra gizlenicem
Soran1 yılSor
Cevap sahibi1 yılmastürbasyon yapıp orgazm olabiliyormusun? Haftada kaç defa mastürbasyon yapıyorsun?
Soran1 yılHiç yapmadım
Soran1 yılYapmıyorum da
Cevap sahibi1 yılOzaman cinsel isteğin yok diyebilşrmiyiz?
Soran1 yılVar da mastürbasyon yapmiyorum, gerçek ilişkiden alınan zevki azaltiyormus
Cevap sahibi1 yılMuhtemelen sorun yaşarsın. Ben uzman falan değilim sadece mantık yürütüyorum okadar. Senin isteğin az olabilir ona bişey diyemen
Cevap sahibi1 yılZevki azalttığı diye bir şey olduğuna inanmıyırum
Soran1 yılNeden yaşayayım ki? Herkes mastürbasyon yapmak zorunda değil
Cevap sahibi1 yılYanşlış anlama ama mmastürbasyın yapmayan pek kişi yok. Çok azdır yapmayan
Soran1 yılÖyledir de ben yapmak istemiyorum. Dinen günah zaten.
Cevap sahibi1 yılBir dinkültürü hocasına sormuştum kısmen günah demişti
Cevap sahibi1 yılİstek azgınlık oluyorsa yapılmalı ama mekruh sırf zevk için yapılıyorsa günahtır demişti
Soran1 yılEvet öyle ama benim hiç vaktim yok yapmaya
Cevap sahibi1 yılBişeylerle uğraşıyorsan kafan o tarafla meşgul olmuyor sa güzel bir şey tabi yapmamak. ama ilerde evlendiğinde sorun yaşarsın gibi geliyor
Soran1 yılZannetmiyorum, kafam başka şeylerle meşgul hep. mastürbasyon unutkanlık ve bağımlılık yapıyor o yüzden yapmiyorum.
Cevap sahibi1 yılBeni tk p edermisin ordan konuşsak
Soran1 yılEdemem
Cevap sahibi1 yılTamam
Gizli Üye(30-35)1 yılZevk alırsın tabiki havalara uçarsın
18 Yorumla
Soran1 yılUmarım ya, kendimi eşime saklıyorum
Cevap sahibi1 yılEşin olacak kişi şanslı
Soran1 yılEvet 🙂
Cevap sahibi1 yılEvlenince daha doyumsuz olursun
Soran1 yılUmarım evlendigim kişi de öyle olur ya
Cevap sahibi1 yılOna göre seçmelisin bende bazen bu konuda sorun yaşıyorum
Soran1 yılEvli misin?
Cevap sahibi1 yılHayır
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s 1 yılİlk ilişkide çok zor. Zamanla olan bi durum o
10 Yorumla Ben almistim erkege bagli biraz da tabi
10 YorumlaIşi bilen birisi yaparsa alırsın
10 YorumlaBu nasıl bir ilişki olduğuna göre değişir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bence kendini kaybedecek noktada zevk alırsın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 975 cevap paylaştı.
1 yılNe zaman yapmayı düşünüyorsun
110 Yorumla
Soran1 yılEvlenince
- 1 yıl
İlk gece de zor biraz alman
Soran1 yılOlsun
- 1 yıl
Yanlış bişey mi söyledim
Soran1 yılYok
- 1 yıl
Detaylı konuşurduk eğer istersen
- 1 yıl
Sanırım pek bilgin de yok o konularda
Soran1 yılVar biraz
- 1 yıl
Neleri biliyorsun ya da bilmiyorsun
- 1 yıl
burada mısın
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılÖnhazırlık önemli.
11 Yorumla- 1 yıl
Kurallara uyulursa çok zevk alırsın
Gizli Üye(25-29)1 yılSenle ilişki çok zevkli olur
123 Yorumla
Soran1 yılNeden?
Cevap sahibi1 yılBakire oldugun için daha istekli olursun
Soran1 yılBen de öyle düşünüyorum, hiç ciddi ilişkim olmadı bu arada. El ele bile tutusmadim kimseyle.
Cevap sahibi1 yılNeden peki
Soran1 yılBenim beğendiğim kişiler beni istemedi. Benimle görüşmek isteyenler oldu ama ben istemedim. Kısacası nasip olmadı. Evlilik dışı cinsellik de istemiyorum. Dindarım çünkü. Ama artık taliplerime şans vermek istiyorum. Gerçi talip yok şimdilik 😅
Cevap sahibi1 yılHshsh anladım neden istemedin taliplerini ki nasillardi
Cevap sahibi1 yılBen de istediklerimi hiç elde edemedim beni isteyende olmadı jyjy
Soran1 yılİçim ısınmadı pek ya, nasip olsaydı olurdu demek ki değilmiş. Neyse önemli olan doğru insanla evlenmek bence. Bazı taliplerim serseri gibiydi bazılarını beğenemedim.
Cevap sahibi1 yılUyum önemli uyum olmazsa anlamı olmaz ilişkinin
Soran1 yılKesinlikle, geçinmek çok önemli. Her iki taraf da anlayışlı olmalı. Umarim gerçek aşkı buluruz. Evlenmeden önce cinsellik istiyor herkes ya. Ama ben evlenmeden istemiyorum.
Cevap sahibi1 yılBende bugüne kadar hiç sevgilim olmadı iyi ki olmadı diyorum çok şükür herkes çocuk gibi olgun efendi anlayışlı bulmak çok zor zaten yalnızlık ve bazı dertler insanı bunaltiyo bide böyle ergen kafalar iyice bunaltiyo hayatı
Soran1 yılÖyle ya, biriyle tanıştım gecen ay cinsellik teklif etti. Ben reddedince beni tersledi, azarladı. Evliligi beklemek çok mu zor ya?
Cevap sahibi1 yılGeçen bende bir soruda gördüm yabancı bir yerde kızla konuşmuş kız ona FB teklifi yapmış diyo ben reddettim suphlelendim filan Türk kızları vermiyo ilişki yapmiyo bizde böyle olduk diyo böyle insanların anası bacısı yok sanki anlamiyorum
Soran1 yılAynen ya insanların tek derdi cinsellik olmuş. Aşkı sevgiyi düşünen yok
Cevap sahibi1 yılAynen bide ezik görüyolar karşıdaki insanı oylelerinin hepsi inan özenti başkalarının hayatlarına özenip öyle yaşamak peşindeler mutluluğu öyle saniyolar
Soran1 yılEvet ya amaan asıl onlar ezik
Cevap sahibi1 yılAma onlar Cok işte heryerdeler
Soran1 yılBen takmıyorum doğru insanı bulana kadar beklemeye ve yeni insanlarla tanışmaya devam
Cevap sahibi1 yılBende aynen
Soran1 yılDoğru insanı bulacağız ben eminim. Hâlâ bizim gibi insanlar çok.
Cevap sahibi1 yılBen buldum onlarda evlendiler hemen hemen kapiyolar
Soran1 yılNasip değilmiş demek ki, nasip olsaydı eğer olurdu.
Cevap sahibi1 yılMaalesef
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılEvet alırsın
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Zevk verirse alırsın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılPartnerine bagli.
10 Yorumla Müthiş olur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
1 yılSanmıyorum almazsın
10 Yorumla
1 yılZorr
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı. Ucarsin
114 Yorumla
Soran1 yılEvlenene kadar bekleyeceğim
Soran1 yılMaalesef 🥺 Ama 24 yaşındayım 28 gibi evlenmek istiyorum
Soran1 yılEvet bekleyeceğim
Soran1 yılEvet evden
Soran1 yılO bende kalsın 🙂
Soran1 yılEvet
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Çok da zevk alacağın söylenemez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen de evlilige sakliyorum kendimi aliriz bence
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAcır biraz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. çok zor
10 Yorumla
1 yılAlırsın
10 Yorumla
1 yılAlamazsn
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSadece Acı
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKocan aldatır seni
041 Yorumla
Soran1 yılNeden
Cevap sahibi1 yılTecrübesiz kalırsın
Soran1 yılZamanla tecrübem de olur
Cevap sahibi1 yılBak çoğu erkek bakire el değmemiş kadın ister onunla evlenir sonra onları ateşli bakire olmayan kadınlarla aldatır
Soran1 yılBen onu mutlu etmesini bilirim
Cevap sahibi1 yılBakire özgüveni
Soran1 yılHerkes annesinin karnından tecrübeli olarak doğmuyor ama 🙂
Cevap sahibi1 yılÖyle de kaç yaşındasın mesela şu an
Soran1 yıl24
Cevap sahibi1 yılHer gün mastürbasyon yapıyorsun dimi çok isteklisin ateşlisin
Soran1 yılHayır yapmıyorum, çünkü o gerçek ilişkiden alınan zevki azaltir
Cevap sahibi1 yılYapıyorsundur illaki sen bu ateşle ne sıklıkla yapıyorsun
Soran1 yılYapmiyorum
Cevap sahibi1 yılO zaman soru absürd
Soran1 yılNe alaka? İlla mastürbasyon yapmak zorunda değilim. Bağımlılık ve unutkanlık yapıyor çünkü.
Cevap sahibi1 yılHayır isteğinin bir sonucu yok o yüzden saçma
Soran1 yılEvlenince sonucu da olur
Cevap sahibi1 yılŞuanlık yok ama
Soran1 yılOlsun o da olacak bir gün 😊
Cevap sahibi1 yılElbet bir gün o gün gelirr
Soran1 yılGelir gelir jahahahahwhhwhwhw
Cevap sahibi1 yılGelene kadar sen alev almazsın umarım
Soran1 yılYok yok sabrederim, yeter ki doğru insanla evleneyim
Cevap sahibi1 yılEvlenince fırsat olsada konuşup o zaman ki fikrini alsam çok merak ediyorum
Soran1 yılAma en az 4 yıl var evlilige önce meslek sahibi olmalıyım 🙂
Cevap sahibi1 yıl4 yıla erirsin sen erir
Soran1 yılSabrederim bir şey olmazz
Cevap sahibi1 yılZor kivreeeem zor
Soran1 yılHayır sabreden sabrediyor
Cevap sahibi1 yılSabreden sabrediyor sen değil 😝
Soran1 yılBen de ediyorum zaten
Cevap sahibi1 yılGizli gizli hayat sana çok zor 😝
Soran1 yılYok değil 🤣
Cevap sahibi1 yılHayatta başarılar diliyorum o vakit sana
Cevap sahibi1 yılNaptın
Soran1 yılAynı devam ediyor hayat djjdjdjdjjdj