İlk defa nişanlımla ilişkiye girdim ilk gece biraz kan akıp acıdı ara verdik sonra kan akmadı içeriye girdi böyle içerden garip bir ses geldi neyse ama fazla acı olmadı ama ben zerre zevk almadım neden acaba ilk günlerde zevk almamak normal mi bide kaç ilişkiden sonra zevk alırım ikimizde maalesef tecrübesiziz ikimizde ilk defa yapıyoruz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. İlk hafta diyelim her gün yaptın kan akması az az ve pek zevk almaman normal
Ama ilişki başlamadan sevişmek uzun tutmak bu sevişmeyi senin sulanmani sağlaması gerek
Sulanirsan ve penis uygun boyutlardaysa yine zevk almazsan o işte bir iş vardır
Kasma kendini oluruna bırak
Bir alışsın düzelir
On sevişmeye önem ver
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
19Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılNormaldir evet
00 Yorumla Once guzel bi oral yaparak seni islatmasi gerekirdii daha sonra zevk alman icin yavas sekikde gelgit yaparak zevke donusmesini saglayabilirdi 🙂
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen tecrübesizlik zamanla rayına oturur belki
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. İlk ilişkiden sonra tekrar birlikte oldunuz mu
Nişanlının tecrübesiz olması zevk almamanı sağlıyor
Yeterince ıslanmadın ve çok stres kasmış olabilirsin04 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız bencede sebebi o hayır ıkı defa oldu sadece tabi toparlanmam ıcın fazla zorlamadık
Gizli Üye(25-29)+1 yılKorku ve kendini kasma olayları yüzünden zevk almak zor olur.
Ayrıca ön sevişme işini yapın o arzuyu yaşayın. Madem tecrübesiz bir çiftsiniz, internetten de yardım alın.
Aletler olur, hangi pozisyonlar vs..02 Yorumla
Soran+1 yılTabi biraz korktum yalan yok ama nişanlımda tecrubesiz hemen sokmak istedi 😂
Cevap sahibi+1 yılO zaman olmaz zaten.
Nişanlınız acemi olduğu için normal zaten. Yani kayganlaştırıcı da lazım böyle şeyler için.
Ayrıca dediğim gibi
Ön sevişme yapın, birbirinizi iyice arzulayın. Ondan sonra yapın. Halledersiniz.
+1 yılÇok Kasmışsınız Kendinizi Ve Acele İle Olmuş Bazı Şeyler Ve Size bir şey Sorabilir Miyim Buraya Yazarak Soracağım Müsadeniz Olursa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılYani tam zevk alabileceğin kıvama getirmemiş seni birkaç gün içinde içinde orası Toparlandıktan sonra daha çok zevk almaya başlarsın
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. herkes ilk başta almayabiliyor... ama buna takılma takılırsan zevk alman gecikebilir... rahat olup keyif almaya odaklan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılilkler genelde hep öyle eşimde de öyle olmuştu üç gün sonraki ilişikilerde zevk almaya boşalmaya başlamıştı
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇok kastın korktun onun için de normal ilk 10 ilişkide ve sevismeyi uzun tutun
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen olabilir tabi illaki birwz korku oldu ama cokta kasmadım penisin yarısı içerideydı
- +1 yıl
olsun ne kadar olsa kasmışsın korkudan.
- +1 yıl
zevk alman için kendini rahat bırakman ve önsevişmeyi uzun tutmanız lazım.
- +1 yıl
acele etmiş seninki bundan sonra yavaş olsun ve bu arada korun düğüne kadar
İçeriden nasıl bir ses geldi? Çan sesi felan mı?
00 YorumlaBence partnerine korktuğu için belliki ikinizde kendinizi kasmışsınız, bu yüzden bir sonraki ilişkide daha istekli ve ateşli olmayı deneyin.
09 Yorumla
Soran+1 yılAynen onunda ilki olduğu için normal yani onuda anlayabiliyorum
Soran+1 yılBen 25 o 32
Soran+1 yılAynen 😂
Soran+1 yılBahahahah biriyle yaşaman daha değerli bence ya tabi senin kararın ben dini sebepten dolayı yaşamadım tabi sonra nişanlandım dini nikahım olduktan sonra yaşadım
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. odaklanamamışsın zamanla bedenini tanıdıkça nelerden zevk aldığını keşfettikçe keyif alırsın seksten
00 YorumlaKaç saniye sürdü?
03 Yorumla
Soran+1 yılVala az ya nişanlım stresten baya erken boşaldı
Soran+1 yıltedavi ediliyor mu
+1 yılyok canım bir kaç defadan sonra zevk alman lazım.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılNormal genişledikce daha çok zevk alırsın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılkıyamam :/
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 488 cevap paylaştı. anormal
00 YorumlaÇok kasma kendini
00 Yorumla
+1 yılYeni şeyler denemelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKan cokmu oldu acı falan
01 Yorumla
Soran+1 yılAy yok acıda kanda biraz oldu
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı