Çok fazla ağrı hissettim sevgilimde çok gergindi hatta üçüncü denemede girebildi , canım acıdığı için bir süre sonra durdu boşalmadı daha fazla zevk almak için kendini tuttuğunu söyledi, beni kırmamak için söylemiş olabilir mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hiç bir kadının bekaretini almadım açıkçası çok da merak etmedim daha önce bir kadından ilk ilişki hikayesini dinlemiştim ondan sonra biraz da kaçtım kesinlikle tecrübeli ama kafi miktarda dar kadın tercih ediyorum zevk alayım zevk vereyim sorunun cevabına gelecek olursak daha beterini yaşayan var bunla geçmiş olsun bi kaç sefer sonra düzelecektir
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Erkekler genelde ve hatta yeni biriyle olmuşlardı erken boşalmaları doğal. Heyecan endişe vs vs.. Önce seni mutlu etmek için kendini tutmuş olması doğal... Hatta belki sen gelmeden önce birkaç kere mastürbasyon yapmıştır... Eğer uyumlu anlayışlı çiftseniz sorunları dert etme.. İlk seferde olur böyle şeyler. Gerginlik stres vs. Çok etken var... Zaman geçtikçe tabiri caizse coşacaksınız
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. Parmağına yanlışlıkla iğne batar acısı birkaç gün sürer. Sonra geçer. Ama eline iğne versem batır kendine desem aciyacagini bildiğin için kasıntı yaparsın cesaret edemezsin o iğneyi batirirsin ama iğne batana kadar geçen süredeki gerginlik acısından daha çok olur. Korkarak yapmışsın artık öyle olmaz. İlkti geçti..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
52Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılİlk elin günahı olmaz derler zamanla zevk aldıkça alışırsın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 441 cevap paylaştı.
+1 yılDeneyim eksikliği: Zamanla ve yeterli çabayla gelişme sağlanır.
Boyut uyumsuzluğu: Farklı pozisyonlar deneyerek size uygun olanı bulmanız sorun çözer.
Stres: Patnerle konuşmak, konuyla ilgili araştırma yapmak ve yalnızken kendini keşfetmek rahatlamana fayda sağlar.
Çişinin olmaması: Bu madde ilginç gelebilir ama çişinin olması oldukça fazla zevk almanı sağlar ve olmamasıysa felaket bir ağrıya sebep olur.
Hastalıklar: Bunları uyguladığın halde düzelmezse vajinismus, yapısal problemler vb. ihtimalleri elemek için doktora gitmende fayda var.
Bunlar gibi birçok sebep olabilir, hepsi zamanla düzeltilebilir şeyler. Birbirinizi tanıyıp aranızda ten uyumu var mı bulmak için ve tercihlerinizle sınırlarınızı keşfetmek için birbirinize daha çok şans ve alan tanıyın derim.10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. Ağrı hissetmen bana biraz anormal geldi, partnerinin tecrübesi? tutması normal ama sağlıklı değil (kasıklara vuran ağrı ile sonuçlanır) tabii olanı kendini sana göre ayarlayıp öncelik sırasını kadın=erkek zevki seklinde ayarlaması olurdu.(bu benim şahsi fikrim)
*Birleşme esnasında hassas bir nokta vardır kadında erkek orada durmayı (yavaşlamayı, ilk deneyim olduğu için) bir bilmeli anlamalı.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanırım bir tek ben anormalim ben zevk almıştım korkmamıştım biraz böyle gerginlik doluluk hissi hafif sızı vardı bu kadarcık ama sonrasında baya acımıştı ertesi gün falan hala ertesi gün ağrı olmaso saçma geliyor ama neyse
51 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk olmanın gerginliği normaldir. Zamanla o kadar zevk alacaksın ki kendini kaybedeceksin bunlar aklına bile gelmeyecek. Ön sevişmeyi uzun tutarsanız ikiniz de zevk alacaksınız. Birbirinizin vücudunu tanıyın dokunun hissedin zevk alın
50 Yorumlaİlkinde böyle olması çok normal 4. veya 5. den sonra zevk almaya başlarsın artık
40 Yorumlabunu takmayın. olabılır. takarsanız sorun olur. olur öyle şeyler. bırbırınıze sarılarak arzulayarak devam edın duxelıcek sorun degıl hıc bırı ve jel kulan olur mu canın yanmasın zevk al sende.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAcaba seni tam hazirlamadi mi? Direk sonuca mi odaklandı ki.. çünkü zevk almak şu an için zor. Ama istekler varken de bu alınır. Acıya rağmen. Çünkü haz içimizden gelen bir şey. Büyük ihtimal sevgilinin tecrubesizligi ile sen haz almadın.
10 Yorumla
+1 yıliki tarafın da ilk ise normal kafanıza takmayın denedikçe düzelecektir
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılen berbat sey bence bekaret bozmak... erkekler merake diyor sadece bence. dusunsene tam zevkegelecek giremiyor bile, kadinin cani haniyor ve hicbirsey yapamiyor.
21 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOda kendini verememiş yoksa girdiğinde boşalması gerekirdi. Hem de daracık yerde boşalmaması zor bişey.
Sen korkudan kendini verememişsin, bir kaç deneme ile alışacaksın normal bu.
DaAr girdiği için zaten zevk alırdı.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ywnı bakıre biriyseniz zaten o korku ve acıdan bırsey hissetmesini o yuzden nıçormaldır yavas yavas otururur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin gibi ben dd aynı şeyi yaşamıştım çok ağrı oluyordu ve o an korkuyodum aciycak diye kasiliyordum vbiraz zor alışmistim o an
30 YorumlaTadı olmaz böyle önce iyice sevişip hazırlanmak gerek soyunup girelim çıkalım tadı olmaz
10 YorumlaSen kendini fazla kasmışsın. Oda seni hazırlayamamış o yüzden yapamamışsınız
10 Yorumla
+1 yılBence normal değil o anda her şey zevklidir, sadece tatmin olmaman boşalmaman normal dir
00 Yorumla
+1 yılBugüne kadar boşuna mı muhafaza ettin? Kırmızı kuşağı kaybettin.
00 YorumlaEh olabilir doğal. Geçmiş olsun takma böyle şeyleri ilk kez sonuçta üstünde durma bunun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Zarı patlatmış hamile kalırsan sorumluluk almayayım diye kokleyip derine inmemiş
00 Yorumlaikinizin de ilk seferiyse normal gittikce alisirsiniz. d
00 Yorumla
+1 yılBoşalmamak için kendini tutmuş işte daha fazla zevk al diye.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı. İlk olduğu için normal olabilir, digerinlerin de daha iyi olur.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Normaldir. Bşr dahaki ilişki farklı olacak merak etme
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAçıkçası soruyu cevapliyicak yaşanmışlık tecrübem yok ama bosalmaması düşündürücü
31 Yorumla
+1 yılİlkin acemiliğidir. Sonrakiler daha farklı olur sizin için.
00 Yorumla
+1 yılZevk almamak için kendini tutmak ne ya 🤣🤣 bak zikiyorum ama inan zevk almıyorum yani sırf sen istedin diye 🤣🤣
02 Yorumla- +1 yıl
Tekrar oku istersen
- +1 yıl
@Sesindekuşlaryaşıyor yav ben yanlış okusam ne yazsam ne o anda hangi erkek kendini tutabilir ya da tutmaya çalışır 😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılşu an kendini iyi hissediyorsan sorun yok fakat acı devam ediyorsa doktora görün idrarını yaparken akıntı varsa sıkıntı yoksa sorun yok normal:)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAğrı kaynaklı ve kanama korkusu kaynaklı ilk ilişkiler genelde zevksiz geçiyor. Normal.
00 Yorumlailk amatör olur daha s.. okmadan in.. ler acıdı der 😅 ondan sonra yiyince bi durulur yüzünü kapatır sonra po.. mpa kee devam kee 😅 hepsini alamıyo.. rooomm 😂😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk cinsel ilişki normal benimki daha beterdi ya cidden anlatsam miden bulanır ahdhxjmsxmmzmxx
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılİlk ilişkilerin böyle olması gayet normal.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiraz beceriksizliği tutmuş ve düzgün sevişememiş. Sen tahrik olsan o kadar acımazdı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yılIki tecrubesiz kisi denk gelince sacma bir cinsellik cikiyor..
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. acı çektiğin için normal o zamanla alacaksın yapa yapa alışınca
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen olsam dilimi bile sokardm seni dudaklarımla bosaltrdm yeminle
00 Yorumla
+1 yılNormal. İlkinde bende bu muymus demiştim
40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİlk bakirelikten çıkışta zaten canın acır kan gelir hemen zevk almayı beklemiyodun herhalde? Bu arada benimde büyük bir korkum bu
20 Yorumla
+1 yılİnce bir sızı ve acı olur evet
30 Yorumla
+1 yılİşte sırf bu yüzden çok korkuyorum
15 Yorumla- +1 yıl
İlk geceden
- +1 yıl
Hatta benim için evlilik ne kadar uzasa benim için o kadar iyi
- +1 yıl
Korumak cache deyil
- +1 yıl
Okadar korkacak ya da sana anlatilan ilk gece şöyle oldu boyke oldu yok öyle bişey
- +1 yıl
Benim korkum işte o acıdan
Gizli Üye(18-24)+1 yılpenisi çok mu küçüktü
41 Yorumla
+1 yılZevk almaman gayet normal
00 Yorumla
+1 yılilkler gariptir zevk almaman normaldir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılZevk alamadıysanız sorun vardır
00 Yorumla normal değil iyi yapamamış
00 Yorumla
+1 yılbi kaç ilişki böyle olur
00 YorumlaÇılgın bakirenin hayal dünyası
00 Yorumla
+1 yılbaya elinizde patlamış 🤣🤣
00 YorumlaIlk kez normal zamanla
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk olduğu için normal alışınca güzel olacak
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmek yerine yapmayın bunu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal ben Mastürbasyondan daha çok zevk alıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇoluk çocuk ilişkileri
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@fjfkdkdjddnsğalaşaaş yani buda senin düşüncen sende çocuk olduğun icin hak verdin onlara
Cinsel Yaşam konusunda 431 cevap paylaştı. İlk başta olur öyle
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Normal.. Acemilik gidince zevk alırsınız.👍😊
00 Yorumla
+1 yılDeğil bence sevgilin tam bi kazma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. ilk olduğu için kastın kendini muhtemelen
00 Yorumla
+1 yılNormal tekrar dene
10 YorumlaNormal
10 Yorumla
+1 yılNormal
00 YorumlaNormal
00 Yorumla- Devamını Gör (21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi