Gizli Üye(30-35)1 yılAçıkcası ben bu konuya takığım.. şunuda söyleyim ben o şeklide herhangi ilişki yaşamadım. tabi büyük konuşmamak gerekiyor.. ama o yüzden sevsemde ayrılırım.. ama şimdi şöyle realide var... daha önce ilişki yaşamış kadını ciddi gözle bakılmıyor.. ve sonraki partnerler bakire olmadığını öğrenince kendisinde yapıp evlilik için yapmamış kişi arayacaktır.. Diyelim ki erkek sorun etmedi ve evlendi.. Küçük kavga da sen yatın başkası zaten benzer kelimeleri o kadının yüzüne vurur.. Bununla ilgili yurt dışı bir araştırma yapmış.. Bakire olmayıp evlen kişiler.. ve bakire olan kişilerin evlilikleri diğerine göre daha mutlu yaşantılar varmış..
03 Yorumla
Soran1 yılO zaman tecavüze uğrayan birinin eşine söylemeden diktirmesi daha mantıklı olur
Cevap sahibi1 yılAma bende yaşamadım yani o yüzden sorarım gerekirse rapor bile cikartiririm.. yani dün bir. kız yani cinsel yaşamamış ama sevgilisi inanmiyormus swviyormusta ona edemiyor rapor cikarticakmis.. bende bunu basvurabilirim.. yalan falan olduğunu sezersem
Cevap sahibi1 yılBu arada tecavüz ayrı konu yani hassas destek olurum yani o konuda ama işte dediğim gibi bende yapmadim. O yüzden evleneceğim kişi ilkim olsun istiyorum ve sadece bana ait olsun istiyorum..
En İyi Cevaplar
1 yılEvleneceğiniz kişinin bakire olmaması, evliliğinizin başarısını veya mutluluğunu belirleyen bir faktör değildir. Bakirelik, günümüzde birçok kültürde eskisi kadar önem taşımamaktadır ve evlilik kararını etkileyecek tek bir faktör olarak görülmemelidir.
Evliliğin başarısı, karşılıklı saygı, güven, iletişim, anlayış, ortak hedefler ve uyum gibi birçok faktöre bağlıdır. Bu faktörler, partnerinizin bakire olup olmamasından çok daha önemlidir.
Eğer partnerinizin bakire olmaması sizi rahatsız ediyorsa, bu konuda kendinizle ve partnerinizle dürüstçe konuşmanız önemlidir. Bu konudaki endişelerinizi paylaşmak ve partnerinizin görüşlerini anlamak, ilişkinizin geleceği için önemlidir. Eğer bu konuda uzlaşamazsanız, ilişkinizin geleceğini birlikte değerlendirmeniz gerekebilir. Ancak, unutmayın ki, bakirelik, bir insanın karakteri, değerleri veya ilişki kurma yeteneği hakkında bir şey söylemez.
Özetle, evleneceğiniz kişinin bakire olup olmaması, evliliğinizin başarısını belirleyen bir faktör değildir. Daha önemli olan, birbirinize olan sevgi, saygı ve uyumunuzdur.12 Yorumla
Soran1 yılHaklısın bence de öyle
- 1 yıl
🙏
Eğer 20 li yaşlarımda olmuş olsaydım bir erkek olarak evet bakire bir kız ile evlenmek isterdim. Bu güven açısından çok önemli. Birde o bir sayısı hiçbir zaman doğru değildir. Akıllı olan erkek genç yaşta evleniyorsa bakire bir kadın bulmalı. Kaç kişi ile yattığı belli olmayan bir kadın ile değil.
08 Yorumla
Soran1 yılSiz evlenene kadar hiç kimseyle ilişkiye girmediniz mi
- 1 yıl
Konu burada erkeğin ilişkiye girip girmemesi değil. Ki bu konuyu direk erkeğe soru ile karşılık vermek, kadının manipülasyonudur. Erkek poligamiktir, kadın hipergamiktir. Çok erkekle beraber olan kadın , cinsel değerini düşürür abicim. Erkeğin çok kadınla birlikte olması onun değerini düşürmez. Aksine kadınlar tarafından tercih edildiğini gösterir. Konu aslında bu :)
Soran1 yılAnladım senin görüşün tabi
Soran1 yılKız tecavüze uğramış olsa sırf daha önce ilişkiye girdi diye evlenmek istemez miydin o zaman
- 1 yıl
Yok istemezdim. O tecavüz hikayeleri de biraz garip. Tecavüzün suçu bu ülkede 18 sene abicim. Tecavüze uğradıysa şikayetçi olur intikamını alır. Tecavüz etti zorla haptı ama şikayetçi olmadım durumu da , diğer her yalan gibi çok çirkin. Birde bir kere asla değildir o :) o da ayrı bir yalan oluyor kadınlar arasında :) yani akıllı erkek, bu konuda güvenemeyeği kadını eşi yapıp çocuklarının annesi yapmamalı. He düşük seviyeden takılır , önceden ne yaptılarsa onu yapar o ayrı bir durum. Zamanında yediğin hurmalar , tırmalar :) demiş atalarımız.
Soran1 yılZaten öyle bir şey de mahkeme kağıtlarıyla bile kanıtlayabilir kadın kendini. Tabii ki böyle bir şey cezasız kalmamalı ve tecavüz uğramış birinin daha sonra birine güvenip ilişkiye girebileceğini düşünmüyorum
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Tabiki bakirevolmasi tercih ederiz herseyi birlikte yaşamış oluruz degilsede seviyorsak sorun olmsz
04 Yorumla
Soran1 yılYa ben de öyle düşünüyorum aslında insan sevdiği insanla yaşamak ister her şeyi ama işte bazen istediğimiz gibi olmuyor maalesef tecavüz diye de bir illet var
Soran1 yılYani bence de öyle teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılgeçmişe bakmam ben.
01 Yorumla
Soran1 yılBarış her soruda varsın helal olsun NDKDMCLDKCKE
Cinsel Yaşam konusunda 695 cevap paylaştı. Seviyorsam, aklıma, ruhuma, bedenime ve hayatıma uyuyorsa ince eleyip sık dokuyup ona göre karar veririm. Çünkü kadınlar erkekler gibi değil. Erkek sadece kadınlarla cinsellik için birlikte olabilir. Ama kadınlar ruhen sevmedikleri biriyle birlikte olmazlar. Bu da o kişinin "ilkini" unutmasının zor olduğu anlamına gelir. İmkansız demiyorum, zor diyorum.
15 Yorumla
Soran1 yılYa zor tabii ki ama her ilişki isteğe bağlı olmuyor maalesef tecavüze uğrayıp ilkini yaşayan insanlar var ondan sormuştum aslında
Soran1 yılÖyle durumlarda psikolojik tedavi şart tabi ve kadın bunu çok rahat kanıtlayabilir mahkeme kağıtlarıyla diye düşünüyorum evleneceği kişiye ama önemli olan adamın da kadına güvenmesi değil mi şahsen biri benden kanıt isteseydi böyle bir şey için zoruma giderdi
Soran1 yılBence de öyle
- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılYani gerçekten sadece 1 ya da 2kez ilişkiye girmişse sıkıntı olmaz ama bçyle 40-200 arası ilişkiye giemişse imkansız bunu da bilemeyiz ama vicdanlı bi insabsa sevdigi kiliyle 1-2kerw yapmışsa öncesen sıkıntı etmem
111 Yorumla
Soran1 yıl40 200 arası ilişkiye girdiyse zaten o kadına başka bir şeydenmiyor mu
- 1 yıl
Ama şöyle örnek sevgilisi vardır önceden onunla 2 yıl ilişkisi olmuştur bu süre zarfında 40-200 arasıilişkşye girmiş olabilir bu da olmamalı yani bence farkkı kişiler degil
Soran1 yılYani bilemem benim ki öyle bir durum değildi
- 1 yıl
Yani bi kaç kez olmuşsa sıkıntı olmaz ama hani erkeklerin bakire istemesinin sebebi ondan önceki elemanla çok güzel şeyler yaşamışsıbdır aklına o gelir ya da tatmin edemez vs vs senin kaç tane oldu ki
Soran1 yılBen istemiyordum tecavüz. Birkaç kere oldu
- 1 yıl
😔 Anladım geçmiş olsun ne denir bilmiyorum aaşko bence bundan nişey olmaz yani seni seviyorsa sahip çıkar yeni sevgilin veya eşin
Soran1 yılTeşekkür ederim ya hastanede ablalar kızlık zarını hadi ordan ilerde eşine bir şey söyleme dediler ama eşime yalan da söylemek istemem napacağımı bilmiyorum burada da erkekler bakire olmayan biriyle evlenmeyeceklerini söylemişler ablaların dedikleri mantıklı gelmeye başladı
Soran1 yılD. ktir dediler
- 1 yıl
Yapay zarlar var ilişkiye girmedeb 20 dk önce koyuyosun aynı gerçek zar gibi kan geliyo falan sıkıntı olmaz masrsf etme diltirme yapay zarı koy geç sıkıntı olmaz
Soran1 yılBelli olmaz mı o ya
- 1 yıl
Yok olmuyor içerde olan bişey anlamasj imkansız
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. yahu bekaret evlilik ile ilgil bir şart değildir. yahudilerden kalma bu hurafeleri bırakın artık
peygamber 3 çocuklu 3 kocadan ayrılmış kadın ile evlendi yahu akılllı olun10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 565 cevap paylaştı.
1 yılBen bakir değilim, bakire istemeye hakkım yok ayrıca sevdikten sonra bir et parçasına takılmam.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılanlatması daha iyi en azından dürüst ve geçmişini biliyorum saklaması ve yalan söylemesi doğru değil
10 Yorumla
1 yılbilemedim
sensin sanırım bu
ne kadar ilişkide kaldın?12 Yorumla
Soran1 yılKendi isteğimle olmamıştı ilişki
Soran1 yılAnlatmak istemiyorum teşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)1 yılevlenmem maalesef. takıntı yaparım ben bi ömür o konuyu. kimseyi de geçmişiyle yargılayamam o yüzden onu da darlamamak için hiç evlilik işine bulaştırmamak lazım kişiyi
01 Yorumla
Soran1 yılHerkesin kendi düşüncesi tabi saygı duyarım
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. En başından anlatırsa onu da kabul edersem sıkıntı çıkarmazdım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılSırf bu yüzden evlenmekten vazgeçen mağarasına dönsün bacımsu
03 Yorumla
Soran1 yılBakire değil diye mi
- 1 yıl
Evet
Soran1 yılAnladım
Gizli Üye(25-29)1 yılBen istemiyorum başka bir erkekle evlensen olur mu
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yılNasıl tecavüz kim yaptı
Cevap sahibi1 yılŞimdi gördüm yazdığını aşağıda o yüzden kusura bakma yorum için
Soran1 yılAnladım sorun değil
1 yılBenim icin sorun olmazdi
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sıkıntı yapmam önemli olan karakterli olması
10 Yorumla
1 yılneden yasadın
19 Yorumla
Soran1 yılAnlamadım
- 1 yıl
sorun edeceksen neden yasadn
Soran1 yılKendi isteğimle olmamıştı
- 1 yıl
nasıl
Soran1 yılBurdan anlatmak istemiyorum çünkü daha sonra bazı erkekler rahatsız edici şekilde konuşuyor birkaç soruda örneklerini gördüm
Soran1 yılOlur
- 1 yıl
Bu cansu parlak erkek, sende erkeksin, birbirinize hallenin durun dm de 😂😂
- 1 yıl
@Get-Kloser ikimiz wrkeksek ikimiDe anneni aramıza alalım
Soran1 yıl@Get-Kloser sen neyin kafasını yaşıyorsun ya düzgünce bir soru sordum ayrıca ifade kağıdım şu bu duruyor sana kendimi kanıtlamak istesem atarım fotoğrafını ama değmez
Cinsel Yaşam konusunda 642 cevap paylaştı. Evet.. Bakire olsun istemem zaten
02 Yorumla
Soran1 yılNeden olmasını istemezsin
1 yılAsla bakire olmayan birini istemem
08 Yorumla
Soran1 yılPeki sen evlenene kadar bakir mi kalırdın
- 1 yıl
Öyleyim zaten bu arada sen az öncede soru sormuştun dimi
Soran1 yılHangi soruyu diyorsun
- 1 yıl
Bu tarz aynı konu hakkındaydı
Soran1 yılDaha önce bu konu hakkında bi soru sormadım
- 1 yıl
O zaman aynı sorundan muzdarip biri daha var gerçi çok kişi varda bugün aynı anda sorulması ilginç geldi neyse. bu kişi sen misin peki
Soran1 yılBilmiyorum ama soruları merak ettim yazsam bana soruları atabilir misin
- 1 yıl
Ya çok uğrarışırım onun için ama sen genede yaz😅
Gizli Üye(36-45)1 yılSadece 1 defa mı yaptın?
14 Yorumla
Soran1 yılKendi isteğimle değildi
Cevap sahibi1 yılNasıl yani?
Soran1 yılTecavüz.
Cevap sahibi1 yılVay arkadaş...
Gizli Üye(36-45)1 yıl1 kere mi o 1 kisiyle bin keredir
013 Yorumla
Soran1 yılAnlamadım ne alaka?
Cevap sahibi1 yılBi kereyi az gibi soyleme yani ha bir ha bin o saatten sonra
Soran1 yılAnladım
Cevap sahibi1 yılTecavuz mu yasadigin?
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılO zaman baska gercekten bi keredir
Cok uzucu durum gecmis olsun
Sevgilin miydi zorladi
Soran1 yılTeşekkür ederim. sevgilim değildi
Cevap sahibi1 yılCeza aldi mi
Soran1 yılMahkeme daha olmadı
Cevap sahibi1 yılNe kadar sure once oldu ve nasil bi ortamda alkol vs var miydi
Soran1 yılBirkaç aydır devam eden bir şeydi tehdit de olduğu için. Normalde alkol kullanan biriyim arada sırada ama onunlayken içmek istememiştim zorla bira içirmişti
Cevap sahibi1 yılbıra kafa yapmaz da zaten gorustugun bırı mıydı
Soran1 yılSarhoş oldum demedim zaten
Daha fazla soru sormasan çünkü burdan anlatmak istemiyorum sonra bunu da cinsellik malzemesi yapıyorlar
Gizli Üye(25-29)1 yılİstemezler haklı olarak
05 Yorumla
Soran1 yılKadın kendi isteğiyle yaşamadıysa ilişkiyi
Cevap sahibi1 yılTecavuzse başka tabi ki.
Soran1 yılErkekler , kadın bakire olmadığı sürece evlenmek istemiyormuş galiba. Kadının elinde olmayan bir şey için kadın da suç bulup evlenilmeyecek insan tipi gibi görüyorlar ama kendileri 50 tane kadınla birlikte oluyor
Cevap sahibi1 yılÖyleleri de var. Ama bakir bir erkeğin bakire istemesi gayet normal
Soran1 yılYa normal tabi ki ona bir şey diyemem
1 yılÇok zor ama evlenmezdim
10 Yorumla
1 yılÖnemli değil artık
10 YorumlaBana dürüstçe anlatmışsa ve pişmansa sorun yok
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYa rvlenmezse sevdiğin kisi
00 Yorumla
1 yılBu ihtimal yüzünden bırakan olur
05 Yorumla
Soran1 yılYani herkesin kendi düşüncesi sonuçta tabii ki bir şey diyemem
- 1 yıl
Sen peki
Soran1 yılBakire değilim
- 1 yıl
Aklında biri mi var
Soran1 yılHayır
olmaması daha uygun cunku ılerıde sorun olur
08 Yorumla
Soran1 yılNe gibi sorunlar olur
Soran1 yılYani farklı bakış açısıymış
1 yılEvet bana uyguj olması onemli
00 Yorumla
1 yılİstemem 2. El
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAnal yapardım ceza olarak😳
02 Yorumla
Soran1 yılOlayı fanteziye çevirdin de sorduğum soru o değil
Cevap sahibi1 yılfantezi falan dğl yaşanmışlıklarımdan bahsettim..
1 yılİstemezdim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİsterdim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSeviyorsam evlenirim
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım