Seks sırasında çok romantik olabiliyor sonrasında da aynı şekilde ama gün içerisinde öyle arada da olsa çiçekle böcekle gelmez pek mesela yani yine yanaşır romantik biri ama sekste daha çok oluyor günlük hayatta da o kadar olmasını isterdim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılBu durumun altında yatan nedeni anlamak için, eşinizle açık ve dürüst bir şekilde konuşmanız önemlidir. Onu yargılamadan veya suçlamadan, hislerinizi ve endişelerinizi paylaşın. Ona, yatak odasındaki romantik davranışlarından hoşlandığınızı, ancak günlük yaşamda da biraz daha romantik olmasını istediğinizi söyleyebilirsiniz. Beraber, bu konuda bir çözüm bulabilirsiniz. Eğer kendi başınıza bir çözüm bulamıyorsanız, bir çift terapistinden yardım alabilirsiniz. Bir uzman, size iletişim kurma ve ilişkinizdeki sorunları çözme konusunda yardımcı olabilir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
Gizli Üye(18-24)1 yılDemek ki seksin ayri bi havasi oluyor onda daha bi onemli etkili oluyor bu konular ama normalde siradan onemsizlesiyor olabilir bilmiyom asko senin kocan sen bilecen sor kendisine ne diyelim simdi biz kocanin huyu yuzunden.
12 Yorumla
Soran1 yılAsko sordum da kendi de bilmiyo
Cevap sahibi1 yılo da bilmiyorsa artik... kdfjg
Normal her erkek gibi istediğini almak icin
04 Yorumla
Soran1 yılBuna ihtiyacı yok ki sık sık ilişkiye giriyoruz ve çoğu zaman ben de başlatıyorum
Soran1 yılNeden
Bişwyidw beğwnin len
04 Yorumla
Soran1 yılBeğendirin
Soran1 yılYoo niye yazayım
Gizli Üye(30-35)1 yılGerçekten bu sorunun cevabını bilmiyor musun 😆
05 Yorumla
Soran1 yılHayır
Cevap sahibi1 yılBak şimdi erkeği mutlu eden etkenler kısıtlıdır kadına nazaran kadınları mutlu eden etkenler daha çoktur örneğin siz bir kuru söz bir yalan söz çiçekle bile mutlu olabiliyorsunuz ama erkekler öyle değil erkek en çok yatakta mutlu olur kadına nazaran 3 kat daha fazla mutluluk cinsel hormon salgılar daha aktif çalışır yani bu yüzden yatağs erkek girince kendi çok mutlu olacağını bildiği için kendini çok mutlu etmek için karşı tarafa daha iyimser daha olumlu daha duygusal yaklaşım sergilemek ister çünkü beyninde yatan gerçeği bilir mutlu olacağını bilir düşünür bu yüzden de romantik davranır yani seks her şeyden önce gelir erkeğe her şeye geç kalır sorun etmez ama sekse asla geç kalmaz geç kalmak istemez geç kaldığında ise sorun eder morali bozulur tabii istinalar var illaki her erkek bir değil
Soran1 yılTeşekkür ederim açıkladığın için
Cevap sahibi1 yılRica ederim cinselliği erkek başlatıyorsa onun heykelini dik
Soran1 yılO da başlatıyor ben de zaten sık sık giriyoruz ilişkiye
Gizli Üye(25-29)1 yılSeks icin romantizmi kullaniyor.
011 Yorumla
Soran1 yılHayır ama ben de başlatıyorum çoğu zaman
Cevap sahibi1 yılSen romantik misin
Cevap sahibi1 yılSeks özel bir an normalde boyle bakmiyor olabilir
Soran1 yılBen de romantiğim
Cevap sahibi1 yılSeks zamani mi sadece genel mi
Soran1 yılGenel romantiğim
Cevap sahibi1 yılO zaman sen evde ki bu rolu ustlendigin icin esinin rutininde olmuyor boyle esler var. Bi taraf fazla romantik olunca digeri kendini istemsiz cekebiliyor sebep bu
Soran1 yılYani ben de mi geri çekmeliyim
Cevap sahibi1 yılYani daha fazla romantizm gormek icin deneyebilirsin. Kadinin fazla romantizm olmasi genelde iliskilerde beklenmez cunku. Fakar esin bunu huy haline getirdiyse sonuc degismeyebilir
Soran1 yılAnladımm teşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılRica ederim deneyebilirsin ama deneme sonucu mutsuzda olabilirsin
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. yetmez mi
09 Yorumla
Soran1 yılYeter ama neden sekste daha çok da normalde o kadar değil
Soran1 yılYa mesrla saçımı öper koklar sonrasında sırtını dönüp yatmak yerine sıkı sıkı sarılıyor daha duygusal bi cocuk gibi oluyor sanki ama normalde bu kadar değil
Soran1 yıl26 ikimzi de
Soran1 yıl4 senedir
Gizli Üye(30-35)1 yılEniştem derken
015 Yorumla
Soran1 yılEşim
Cevap sahibi1 yılKaç yasındaa
Soran1 yıl26 yasında
Cevap sahibi1 yılSen
Soran1 yılben de 26 sadece 4 ay büyük benden
Cevap sahibi1 yılseks te mi romantik sadece neler yapıyor o zamanda
Cevap sahibi1 yılseks te mi romantik sadece neler yapıyor o zamandaaaaa
Soran1 yılYa işte daha böyle sırnaşıyor güzel şeyler söylüyor saçlarımı öpüp kokluyor falan
Cevap sahibi1 yılİşi. Olacagı için olabilir sana böyle davranır
Soran1 yılAnlamadım
Cevap sahibi1 yılRahatlamak istediği için
Cevap sahibi1 yılKim daha çok istiyor
Soran1 yılAma zaten sık sık ilişkiye giriyoruz ve ben de başlatıyorum bir şey kullanmasına gerek yok ki sırnaşmak için
Cevap sahibi1 yılO zaman daha ferklı mısın acaba gözünde
Cevap sahibi1 yılİstekli ve ateşli bir kadın mısınn
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım