Kendisi hayata tamamen realist yaklaşan ve romantizmle pek arası olmayan bir insan. Onu tabii ki bu hali ile sevdim ve evlendim ancak ilişkide cinsellik de olunca insan biraz daha duygusallık istiyormuş. Örneğin seksten sonra genelde sarılıp uyuruz ama ben biraz sohbet de etmek istiyorum. Tabii ki arkasını dönüp yatmasından iyidir bana sarılması ama sessiz kalmayı tercih etmesinden hoşlanmıyorum düşüncelerini duymak istiyorum. Yeni evli sayılırız bunu direkt söylemeli miyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu tarz durumlar karakteristiktir. Erkeklerin seks hayatları hakkında çok konuştuğu söylenir ama ben bu zamana kadar hiçbir ilişkimin en küçük detayını bile anlatmadım. Bu konularda insanların tutumları var. Fayda sağlaması için/ya da onu daha iyi anlamak için doğum haritasından karakter analizine bakabilirsin, böylece onu daha çözümlersin hatta Belki orada işine yaracak bir şeyler bulursun.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbende bir partnerimde 6 saat sevişmiştim. 4-5 kere boşaldı.
ben boşalmamıştım. çıldırdı. sen nasıl adamsın diye. bu 6 saati anlatamam. seks konusunda ders niteliğindeydi.
sonra güldüm ve karşısına geçip 30 saniyede fışkırttım. :) bu erkeğin kontrolüdür.
Bu romantizmden önemlidir. Çok önemlidir.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBence seks haricindeki boş bir anınızda ona anlat isetdigin seyleri.. Bence seks esnasında konuşmayı deneyin! Ama adam haklı da olabilir seksten sonra sana sarılıp sessizce kalmayı! Nefesini kesmişsin adamın, dur bi kendine gelsin :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirebir eşimle benim durumumu anlattın sanki. Ama dile getirmek pek bir işe yaramıyor bu tip adamlarda maalesef. Bende yaramadı yani. :))
56 Yorumla
Soran+1 yılAşırı korumacı sahiplenici sorun çözücü bir adam. Dünyanın en berbat durumunda olayım yine bi şekilde beni o durumdan kurtarır sevgisini de davranışlarıyla veya temasla sonuna kadar hissettirir ama iki güzel söz söylerken sanki canını istemişim gibi kıvranır :) burcu ne eşinin? Benimki oğlak
Cevap sahibi+1 yılAynen benimki de aynı vallahi. Sadece çok özel bir gün ise kendini zorlar ama kendini zorladığını duvar bile hisseder yani o derece sözlü duygusallık konusunda odunluğu. Burcu ikizler benimkinin de maalesef…😂 Oğlaklar içe kapanık olur ama zaten genelde de. Sevgileri çok derin ve bağlılık konusunda tutarlı olurlar. Ama gel gelelim diline vurmayanlardan o burç da kader arkadaşım benim
Soran+1 yılAynen öyle ya :) hele de bir şeye kırıldıysa üzüldüyse falan ağzını bıçak açmaz sessizleşir durgunlasır kendi zihninde o şeyi tartar biçer çözene kadar da kimseye anlatmaz oğlaklar harbiden spesifik insanlar oluyorlar 😅 ben ikizleri konuşkan bilirdim daha romantik flörtöz olması gerekmez mi
Cevap sahibi+1 yılkonuşkan zaten suskun değil her şey çenesine vuruyor vurmasına da içeriğinde romantizm yok😂 hep gülsün eğlensin gezmekten bahsetsin yemekten bahsetsin 😂😂 bitmeyen bir enerjisi var ve ben yoruluyorum🙈
Soran+1 yılboş ver buzdolabı gibi mi olsaydı şekil a🤪😂 şakası bi yana her şey kararında güzel fazla enerjik insana ben de gelemem
Cevap sahibi+1 yılKonuşmamız gereken konular var 😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılsize de 100 vermeye gelmiyor 50 daha istiyonuz adam daa ne yapsın sen konuşursan oda atar ortaya bir iki laf ölmedi ya ama seks sonrası konuşacakları seni tatmin eder mi bilmem zira kafa da boşalmış olacagından dediklari anlamlı gelmeye bilir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çok haklısın, çok makul bir istek bu..
Ve çok da gerçekleşebilir bir istek.. Ne kadar istediğini hissettir, sabahlara kadar sohbet eder, kapanışı yine seksle yaparsınız..
05 Yorumla
Soran+1 yılGünlük hayatında da iyi bi dinleyicidir ama pek konuşmaz genelde sessiz ve düşüncelidir hatta o kadar ince düşünür ki jestleri sayesinde sevildiğimi en derinde hissederim
- +1 yıl
Harika. Çok güzel betimliyorsun , sen iletişimi kaliteli ve yüksek birisin, bu kelime seçimlerinden de belli.. Eşini yüklenmişsin belli ki. Çok konuşuyor olabilirsin demek istiyorum. Onun adina konuşup, değil mi bunu düşündün... gibi.. sorduğunu tahmin ediyorum. Bence sen de onun bir şeyleri anlatmasina için ver.. burdan başla derim.. eğer tahminim doğruysa
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Benim eşimin beyni makine gibi çalışıyor emin oldum buna. Tamamen halletme odaklı, sorun çözme odaklı. Kendi içinde tartıp biçip çözüyor benim ruhum duymuyor sonuçta zihin okuyamıyorum... Çoğu düşüncesini sıcağı sıcağına söylemez. Örneğin bir şeyimden rahatsız olursa bunu ikinci kez yaparsam söyler tekrarlamayayım diye halbuki ilkinde söylese zaten ikincisi olmaz. Seni her yaptığın şey için uyarmak istemiyorum bazılarını sen kendin düşünebilirsin diyor
Soran+1 yılDuygusal olarak da kendini iyi yönetir. Hiçbir duygusunu abartarak yaşamaz ve pek de anlam yüklemez olaylara. Örneğin geçenlerde eve gelirken bana bir poşet dolusu abur cubur getirmiş ben de mutlu oldum tabii sonra diyor ki araba yıkanırken sıkıntıdan markete girdim aldım 🙄 o detayı söyleme mesela ben de diyeyim ki aklına gelmişim benim için yapmış
+1 yılSekste seni tatmin ediyorsa öp başıma koy. boş ver romantizmi falan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSöylemelisin, çünkü iletişim evlilikte en gerekli olan şeylerden biri. Senin bu isteğinin farkında değilse bir yerden sonra artık senin kelimelere dökmen gerekiyor belki çözüm bulunabilir çünkü:)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı. sen sohbet ac sorular sor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 483 cevap paylaştı. Direkt söylemelisin tabii ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. söyle tabi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım