Bazen sevgi uyum için yeterli olmayabiliyor. Ama aynı zamanda da güçlü bir duygu, böyle bir durumda olsanız napardınız?

Bazen sevgi uyum için yeterli olmayabiliyor. Ama aynı zamanda da güçlü bir duygu, böyle bir durumda olsanız napardınız?

cinsel/tensel uyumun olmaması, evliliğin başarısız olacağı anlamına gelmez, ancak önemli bir zorluktur. Bu kararı vermeden önce, tüm olası sonuçları dikkatlice değerlendirin, partnerinizle açıkça iletişim kurun ve gerekirse profesyonel yardım alın. Kararınız, sizin değerleriniz, öncelikleriniz ve ilişkinizin dinamiklerine bağlı olmalıdır.
Her şey cinsellik değil. Sevdiysem kişiliğini, karakterini ve o güzel özelliklerine istinaden sevmişimdir.
Geçmişte cinsel uyumda olduğum ama diğer yönlerden hiç bir uyumumum olmadığı biri ile uzun bir ilişki yaşamadım. Kafaların uyması daha önemli.
Cevap
11Cevap
Bu zor bir soru. Özellikle anadoluda halen görücü usulü evliliklerin yapıldığı coğrafyalarda cinsel uyum nedir, tensel uyum nedir, mental uyum nedir, kültürel uyum nedir bilmeden evlenip evliliği bir görev gibi yapan milyonlarca insan var.
Bilgili ve bilinçli şehirli insanlara gelirsek sevginin yetmediğini, cinsel ve tensel uyumun olmadığı bir evliliğin kimseyi mutlu etmeyeceğini hatta hayatı bir zindana, kabusa dönüştüreceğini anlayabilen insan asla böyle bir evlilik yapmaz.
Ben pek çok kişiyi seviyorum o zaman hepsiyle evlenmem gerekir 😂
Tabi ki hayır. Evlenilecek kişide bakılması gereken en önemli konulardan birisi bu olmalı. Kişi sadece evleneceği kişi ile cinseellik yaşayacak sonuçta, başkalarında olmayan bu özellik en çok o kişide olmalı onun için.
Sevgi iyi güzel ama evlilik için sadece o yetersiz 😀
Cinsel uyum hissetmediğiniz ama sevdiğiniz biriyle evlenmek, ilişkideki diğer bağların güçlü olup olmamasına bağlıdır; bazı insanlar için bu durum kabul edilebilirken, diğerleri için problemler yaratabilir.
Ben her ikisinin de önemli olduğunu, birinin eksik kaldığı durumda diğerini tamamlayamayacağı görüşündeyim.
Herkes ten uyumu olan kişiyle karşılazmaz. Ten uyumu olan birisiyle evlenmek isterse de bulamayabilir
Bunun seninle kritiğini yapabilmeyi cok isterdim
Mümkün değil.
Ten uyumu çok önemlidir..
Seviyorsam evlenirdim
Tabikide
hayır evlenmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?