Var mı bu konuda biyolojik fizyolojik psikolojik duygusal içsel güdüsel olarak değerlendirebilecek daha ayrıkı çıkış yolları ortaya koyabilecek tabuların dışındaki cevaplarınızla gelin 😀

Var mı bu konuda biyolojik fizyolojik psikolojik duygusal içsel güdüsel olarak değerlendirebilecek daha ayrıkı çıkış yolları ortaya koyabilecek tabuların dışındaki cevaplarınızla gelin 😀
Özlemek kadar derin bir his olamaz
Araya bir uzaklk girmistr ve bunu aşmak kavuşmak istersn
Onunla tekrar birlikte olduğun zamanları hayal edersn ve bununla avunursn sonra bir araya gelince hiç olmadıgn kadar yoğun hislerle sarmalanabilirsn bu ilişkiye ve kendine birer mola hakkı tanımak gibi
Her gün her an birliktelik yaşayabilmek de bir şanstır ama monotonlaştırabilir rutine binebilir her şey yavan gelebilir
Yine de sevene her şey ilk andaki heyecanla hevesle yapms gibi zevk vermelidr
Uzun süre yapmayınca libidonun yükselmesi normal. Ancak çok kalıcı olmaz. Benim tecrübelerime dayanarak söyleyeceğim, işleyen demirin ışıldaması durumu. Yani yaptıkça yapası gelir insanın. Tabi bu yapmaktaki kasıt, hemen arka arkaya değil. Yani çok ara vermeden yapmak. Bu durumda insanın isteği körelmiyor. Tabi bir de çevresel faktörler var. Sürekli uyarılma durumu ve beslenme ile sıcaklık da düz duvara tırmanma eğilimini arttırır.
Sevişme isteği, hem duygusal hem de fizyolojik pek çok faktöre bağlı olarak artabilir. Biyolojik olarak, vücutta yer alan hormonlar ve nörotransmitterler, cinsel isteği etkiler. Fiziksel deneyimler, vücudun tepki verişi de isteği artırabilir. Psikolojik olarak, bağ kurma ve duygusal yakınlık arayışı da cinsel isteği besler. Ayrıca, arzunun bir kısmı, bir arzuya duyulan açlık ve o arzunun özlemiyle de ilişkilidir.
Azdıkça artar, azmada genelde dürtülerle olur, mesela çıplak bir kadın görünce alet kalkar ama kara çarşaflı bir kadın görünce o alet kalkmaz. sen partnerini ne ölçüde azdırırsan o ölçüde sevişme isteği artar, gün içinde erkeklerle dolu bir ortamda çalışan bir erkek seks düşünmez, ama kadınlarla dolu bir ortamda çalışan bir erkek illaki bir noktadan sonra seks ister.
Cevap
54Cevap
Duygu hissetmeden sevişemeyeceğim için özledikçe artar benim için. Libido yüksek olabilir ama o kişiye duyulan arzu ve özlemle şahlanır
Özlem. İnsan başka bir tenin vucudunda uyandırdığı etkiyi, dudağının yumuşaklığını hissetmeyi özlüyor.
Özledikçe Pandemi verileri gibi pik yapıyor
kendi kendine artar tabi ki de. çünkü bu bir ihtiyaçtır. ama özlem ve aşk oldukça daha çok ateşlenir bu istek.
Ahahaha bütün tuşlara basmışsın 😂
Hepsine cevap oldu galiba 😀
Her türlü artıyo gibi hjk
Asıl niyetim oydu ama buda arada kaynadı
Her iki yolun da yolcusu biziz.
Tadını aldıkça istediğimiz gibi ulaşamayınca da özleyen biz oluyoruz.
Bir de araya özlem ve mesafe girdiğinde daha fazla artabilir. Bunun dengesi, kişinin ilişkisindeki dinamiklere ve bireysel özelliklerine bağlı aslında.
İkiside bir birine bağlı tatlar benim için özlem olursa daha tutkulu sonuçlar
İnsanın sevişme isteği, sevişmekten yeterince zevk alarak tatmin oldukça artar.
Zevk alamafığı partneri ile sevişmeye devam etmek istemez...
Libidosuna göre artar.
Kişiye karşı istekse beğendikce artar, bir kere seviştinmi memnunda kalıyosan bu istek tavan yapar... iş özleme aşamasına geldimi zirvelere oynar 😀
Bende en cok aşık oldukça artar 🖤❤️🔥❤️🔥
Özledikçe elbette artar ama şu da var sevişip zevk aldıysa tadı damağında kaldıysa O zaman sürekli istemesi ve artması da normal dir yani 🤭
Bence o tadı aldıkça artar yani kadınlar daha duygusal olduğu için sevgiliyi özlediğini zannederler ama aslında sevişme duygusunu özlüyorlar
Seviştikçe hazzı daha çok hissetmek isterim...
Genelde seviştikçe ama mesela uzun yıllar evli çiftlerde özledikçe daha çok ister.
Alıştıkça.. yani ne kadar yaparsan.. veyahut birini ne akdar arzularsan
Halk ağzıyla cevap vereyim alışmış kudurmuştan beterdir diye aynen o misal
O hep vardır zaten ama yaptıkça zirveye daha çok yaklaşır.
Yaptıkça yapasi gelir, o yüzden karşı cinse daha çok ulaşabilenler eğitimli ve medeni abazadır
Öyle seyler düşünmedim benim bildıgim insan yanagından öper ya da alnından O nedir oyle sevişme mevişme 😴
Bırakın psikolojik seyler begin üremek soyunun devamını getirmek için hormon saylgilari üst seviyelere getiriyor psikolojik ve bedensel etkileniyorum
Yasak aşkla daha çok artar
Bunu bilenler iyi bilir 😂😂😂
Bence tamamen libidosu az olanın isteği ile doğru orantili
Özledikçe daha çok dokunmak öpmek istersin
Seviştikce özkedikcede kudurur 😂
Aldigi hazzin surekliligine bagli
Anlık hormon durumuna göre
Cinselliğe bakişa bakar.
Seviştikce sevisesin gelir
Sevip arzuladıkça bence
Kullanılmayan şey körelir
erkekte özlemekle alakali degil bilgin olsun