Yoğun bir gün geçirmek sevişme isteğini kaçırır mı

Yoğun bir gün geçirmek sevişme isteğini kaçırır mı
Bence sevişme isteğiyle yoğunluğun alakası yok insan isterse iki eli yağda da olsa mutlaka o fırsatı yaratır yeterki istesin ama istemezse de ne olursa olsun nafile kişiyle alakalı bir durum bu.
Kaçırmaz ancak erkeklerde malum olayın olması için stres, depresyon gibi olumsuzluklardan uzak olması gerekir. Zor geçmiş bir günde insan kafasını kaldırmaya hali yokken başka bir yerini de kaldıramaz düşüncesindeyim.
Günü yoğun geçmesi ve beyin yorgunluğunun aynı anda olması durumunda ne yalan söyleyeyim, bazen evin yolunu bulmada zorlanıyorum. Bu gibi durumlarda sevişme isteğinin kendi çapımda azalmasını normal karşılıyorum. +
Cevap
22Cevap
Alakası yok. Yoğun olan günlerde de istekli olabilir insan. Maharetli ellerde yorgunluk falan kalmaz..
Bedensel bir yorgunluksa etkiliyeceği kesin
Bence ilgisi yok. yani insan yorgun olduğunda da isteyebilir bunu
Bazen olabilir aşırı derecede yorgun olduğum zamanlarda yemek bile istemiyorum bazen gidip duş alıp uyuyorum. Duş bile zor geliyor hatta bazen
Eğer vakti güzel kullanamazsan, giderek uyku agır basacak ve sekssiz bir gece yaşayacaksın demektir ;)
Bence ne kadar yorgun olunursa olunsun güzel birleşmeye günün yorgunlugunuda strestinide atabilir insan
Aslında sevişmemenin en temel nedenlerinden biridir bu, özellikle yaptığı işte beyin yorgunluğu olan insanlar için
Yooo yorgunluğa strese karşı en iyi ilaç seks tırnağına tüm ayarlar yerine gelir bünye resetlenmiş olur
Şu an odaklandığım proje dolayısıyla aklıma bile gelmiyor doğrudur 😊
Hayır daha iyi oluyor yorgunluk üstüne iyi uyku yapıyor bence
Bu işte yorgun mu olur insan
Sen soyun yat önüne 😂
ikisi farklidir..
Ben her türlü sevişirim yaa
Yoğun günlerde insan daha da istekli olur.
Alakasi yokkkk onanhep enerji var
Aksine yanına 3 4 kadeh ile birlikte
Uygun bir partner her şartta isteği arttırır
Pastırma varken sevişmek nedir eskişeerli
Hayır ne alaka
Uykuya yenik düşebiliyor insan.. Üstün körü cinselliktense, daha uzun yaşanmasını da tercih ederdim ben olsam :)
Aksine daha da harlar
Vala işte yoruldum ama hala kalkıyo
Alakası yok
Olabilir
tam tersi
Ne alaka ya
Yorgunsam olmaz
Evet
Gelmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?