Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. bizde yanlış anlaşılan bir konu bu. aslında cinselliğin aslı sevişmedir. ilişki değil. ilişki detaydır.
cinsellikte iki sonuç vardır. zevk almak üremek. üremek için olmazsa olmaz ilişkidr. zevk alma konusunda olmazsa olmaz sevişmedir. yani cinselliğin temeli sevişmedir. üremek için sadece ilişki yeter sevişmek gerekmez.
ama zevk almak için sevişmek şarttır ilişki olmasa da zevk alınır. ilişki renk katar.
sevişme bir bütündür. ilk temstan başlar orgazm sonrası sarılmalara kadar.
ön sevişme ülkemizde yanlış anlaşılmış.
başta biraz sevişiliyor yalandan öpüp koklama. ardından ilişki başlıyor. ver yansın pata küte gir çık işlemi. böyle cinsellik olmaz böyle ön sevişme tanımı da yoktur.
bir ibarenin başında "ÖN" takısı var ise devamı var demektir. oysa ülkemizde devamı yok.
sevişilir. hatta sevişere yani yalayarak okşayarak kadın en az 1 kez orgazm edilir. kadın orgazm olur ise vajina kasları düzgün ritmik çalışmaya başlar. sıvı salınımı dengeye biner. bu safhada ilişkiye başlanır ama sevişme kesilmez. sevişme devam eder. sevişme içerisinde ilişki yaşanır. erkek iradeli olup kadına odaklanmalıdır. kadını değişik pozlarda sevişerek defalarca orgazm eder. kadın yorulup tamamen doyduğunda erkek kendine de odaklanır ve boşalır. orgazm sonrası da birbirine ilgi gerekir. sevişmek sadece fizik için değil ruh için de gerekli. öpüşüp koklaşarak birlikte sarılıp yatılır. olay bu42 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sevişmenin kendisi bir bütün olarak bir ihtiyaç olduğu için (hem duygusal hem fiziksel) ön sevişme de bir ihtiyaç.
Fakat ihtiyaç olsa bile hiçbir zaman ihtiyaç olarak görülerek yapılmamalı, sanki bir görevmiş gibi.
Bazen fragman bazen de filmin kendisi bile olabilir.
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı.
+1 yılbence zevkin ön gösterimi veya hazırlık ısınma turları diyebiliriz.
ya da söyle açıklık getireyim bir makinanın bile bir ısınma bakım yağlama ve randumandumanlı çalışması için özen göstermen gerekiyor. heh işte ön sevişmede bu yüzden var :9
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle evet ilişkide gerekli bir şey bence bu hani birincisi oral seks ki oda bunun içinde yer alıyor zaten bu olmadan ilişkinin pek bir daha da olmaz özellikle kadın için geçerli
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılİhtiyaçtır tabi ki
10 Yorumla İhtiyaç tabiki ya türk erkekleri cinsellik meraklısı ama tek yaptıkları pat girdi ya cinselliğe biraz heyecan kat önce bir tatlandır bir yere mi yetişcen her erot**k video izleyişimde canım çekeniyor o kadar prn** izliyorsunuz sadece boşlmak için mi ya azıcık öğrenin 😂vallahi kaç gündür mastürbasyon yapmaktan gına geldi artık doyumsuzluk olunca napcan tabi iki dokunmayla boşlayrm artk
42 Yorumla- +1 yıl
Türk erkekleri diye genelleme yapmasan daha iyi , daha önceki teceübelerini bilemem fakat adamına denk gelmemişssin sıcak uzun bir ön sevişme oral çeşitli fanteziler karsınfakş insanın birazda ufku ile alakalı kadın doğuma ulaşmadan biten erkekler var bu kabul fakat bu da acelecilik kendini kontrol edememek vede kondisyon eksikliğinden oluyor seks bir sanattır sadece herkesle aynı uyum olmaz
Ön sevişme her iki tarafta yapılmasından zefkle yapılmasından aldığında ön sevişme seksten öte bişey erkek bayanı iyi derecede uyarabilirse işini bilirse defalarca kez orgazm edebilir lap lap şap şap deyilde bayan sırt üstü uzanmalı erkeye burada düşen usulca wajanayı önce eliyle okşamalı ardından kücük kücük öpücüklerle başlamalı ardından erkek eliyle klitorisi ortaya cıkarıp dilinin ucuyla klitorisin başını etrafını diliyle masaj yapmalı emmeli klitorisi arkek dil dudak arasında alıp emmesi durumunda bayan orgazma ulaşır orgazm anındada erkek klitorisi devam etmesi durumunda bayan orgazmı şidetli bir orgazm oluverir bu şekilde olduğunda bayan defalarca oralla orgazm edilebilinir
10 Yorumla
+1 yılAna yemek öncesi mideyi bozmamak adına sunulan ara sıcak gibi..
Ağaç sulanmadan dikilmez hem..
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılZaman sıkıntısı yoksa, ön sevişme mutlaka olmalı. Bazen en zevkli kısım bile olabiliyor. Ha şu var iki tarafda haddinden fazla libidoludur ilk seferinde direkt dalışa geçilebilir zaten sonrakinde ön sevişme olur.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ihtiyac değil.. ilişkinin hiç bir tarafı ihtiyaç değil..
Zevk.. ihtiyaç dediğimiz şeyler yapmazsak zora gireceğimiz belki de hayatımızı kaybedeceğimiz şeyler, yemek yemek gibi , tuvalete gitmek gibi..
10 YorumlaHer zaman gerekli olmasada, benim için genel olarak kesinlikle ihtiyaç😄
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. Önemli. Öbür türlüsü duygusuz , ruhsuz bir kısa film gibi
50 Yorumla
+1 yılZevk almak istiyorsak önsevişme ihtiyaçtır, her zaman paldır küldür yapılacaksa garip olmaz mı. Ki, arada öylesi de uzun uzun önsevişmeden daha zevkli oluyor.
10 YorumlaYoo şart değil. Zaten bu öyledir böyledir denilecek bir konu değil. Çünkü herkesin arzusu farklıdır. Önemli olan partnerinle uyumu yakalaman 🥰🌸
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılOn sevisme, oral seks bunlar yemek yemek su içmek kadar asli ihtiyaçtır. Bunlar olmadan seks yapanin bir keyif aldığını zannetmiyorum
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki de ihtiyaçtır yoksa o bir beraberlik değil çiftleşme olur
30 Yorumla
+1 yılGiriş bölümünü atlayıp doğrudan gelişme ve sonucunu izlediğin bir filmden ne kadar keyif alabilirsin?
10 YorumlaÖn sevişme duyuları açar, ilersinde nolacağını nasıl iletleyeceğini gösterir işe hryrcan katar bence ve gayet olmazsa olmaz😊
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. İhtiyaç gibi değil de olması gereken gibi bakmalı buna..
Tüm güzelliği sindire sindire yaşamalı insan ki, zirveye varsın..
10 YorumlaÖn sevişme seksin kendisi kadar zevkli. Kesin olmalı, bol bol azdırıp uyarmak çok zevkli geliyor bana
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılÖnsevişme amaç, gidip gelmek bunun sonucıdur. Aslolan önsevişme ve o anda kadına vereceğin hazdır
10 Yorumla
+1 yılön sevişme ihtiyaç değil seksin bir parçasıdır.
ön sevişmenin olmadığı şeyler zaten seks değil quickie.
10 Yorumla
+1 yılAna yemek sonrasında tekrar tatlı niyetine olabilir
20 Yorumlaİhtiyaç yerine göre rahatlamak ayrı hoşlandığın insana öpmek koklamak yalamak yutmak ayrı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 798 cevap paylaştı. Ön sevişme ve mümkünse masaj, hatta dans iyi olur.
10 YorumlaÖn sevişme olmayınca kendimi Bi amaç için kullanılan alet gibi hissediyorum
10 Yorumla
+1 yılÖn sevişme olmadan seks yapılmaz. Nasıl arabaya benzin şartsa seksede ön sevişme şarttır.
10 Yorumla
+1 yılön sevişme ne kadar tutkuluyla kişiler birbirini o kadar seviyor demektir :D
10 YorumlaKesinlikle öyle tabi olmalı ben bir de fazla dan ayaklarını yalıyorum
10 Yorumla
+1 yılO olmasa hayvanlardan farkımız olmaz, çiftleşmiş olurduk
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı. Kesinlikle ihtiyaç ve olması gereken bişeyi ısınmadan spor yapılmaz netice de 😎
10 Yorumla
+1 yılNasıl yapılıyor ki o 🤣 maraton koşmayı biliyorum da ötekini bilmiyorum
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bence olmalı ilişkinin daha keyifli ve zevkli olması için 😊
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kesinlikle olmasi gerekir bence.. sonrasindaki sert sekse hazirlik ;)
10 Yorumla
+1 yılSeksin esası ön sevişme. Ön sevişmesis seks şerbetsiz tatlı gibi olur
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 761 cevap paylaştı. Spora başlamadan önce ısınma harekleri yapılır öyle düşün 😉😉😉
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. on sevısme olmadanda olur dırekler kalktıysa
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılÖn sevişme sinema salonlarında film başlamadan önce yayınlanan reklamlar kadar uzun olmalı😂
10 Yorumla Ana yemek öncesi sıcak veya ara sıcak olabilir.
10 Yorumla
+1 yılHazirliktir maca cikan futbolcu misali acma germe hareketleri gibi dusun
10 Yorumla
+1 yılbazıları ön sevişmeden direk konuya girelim diyor :)
10 YorumlaÖnsevişme tek başına film olabilir ya 😅
100 YorumlaDegildir ben sevgili , on sevisme , cinsel ilişki olmadan 25 yil gecirmisim demek ki ihtiyac değil
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı. Ön sevişme adı üstünde hazırlık. Hazırlık olmadan yemek yapılamayacağı gibi sekste yapılmaz 😉
10 Yorumla
+1 yılOn sevişme seksten alınan hazzı ve kaliteyi artıran bağı güçlendiren olmazsa olmazdir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılSenden böyle bir soru beklemiyordum tebrikler 👏👏
14 Yorumla- +1 yıl
Yok diğerini söylemiyim
- +1 yıl
Duzeldin yani 🤣🤣🤣
+1 yılevet ihtiyaç, ön sevismesiz seks maratona hazırlık veya antreman da diyebiliriz
10 Yorumla
+1 yılevet olabilir katılıyorum
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılEvet gerekli bir ihtiyaç.
30 Yorumla kesinlikle fragmanı 😂
30 Yorumla
+1 yılKesinlikle olması gereken bir durum olmazsa olmaz.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bunu biliyor olmanız lazım bir kadın olarak
20 YorumlaGereklilik denebilir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılhemde basıl anlatılmaz yaşanır
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılYani öyle sayılabilir
10 Yorumla Ön sevişme olmazsa olmazdır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılİhtiyaç değil gerekli
10 Yorumla önsevişme önemli bir konu.
10 Yorumlaısınma harektleri olmadan maça çıkılmaz😂
10 Yorumlaısınmadan koşar misin 🤷🏻♂️
10 Yorumla
+1 yılkoştuktan sonra ön sevişme yapalım 😄
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Aynen katiliyorum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılMaslow a göre seks ihtiyaç
10 Yorumla
+1 yılÖn sevşşme olmadan olmaZ
10 Yorumla- Devamını Gör (43)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne