Soru net düzgün cevaplar
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Soru net düzgün cevaplar
ön sevişme değil sevişme mutlaka olmalı. yani toplumumuzun yanlış anladığı ön sevişme saçmalığını bırakın.
kadını mutlu eden kesintisiz saatlerce sevişmedir.
ilişki sevişme arasında yaşanır yaşanmasa bile olur ama sevişme kesilmez
ülkemizde biraz sevişiliyor sonra sevişme bitiyor pata küte ilişki gir çık yaşanıyor cinsellik değil buna rezalet denir.
sevişme kesilmez
sevişerek kadın bir kez en az boşaltırlı ki genital kaslar çalışmaya başlasın sıvılar dengeye binsin. sonra kadın hazır olunca ilişkiye başlanır ama asla sevişme kesilmez. sevişme eşliğinde yaşanır ilişki.
eğer ilişki başlayınca sevişme kesiliyorsa önceki yaşadığınıza ön sevişme denmez sevişme denir. bir kelime başına "ÖN" takısı alıyorsa devamı var demektir. sevişmeden cinsellik olmaz.
bakın cinsellikte iki ulaşılacak sonuç vardır.
1 üremek
2 zevkli an yaşamak
üremek için olmazsa olmaz ilişkidir. üremek için sevişmeye gerek yoktur. hayvan gibi direk ilişki yaşayın ürersiniz
zevk almak mutlu olmak insan gibi huzurlu yaşamak istiyorsanız zevk almanın olmazsa olmazı sevişmektir. ilişki olmadan da zevk alabilirsiniz ama sevişmeden asla. sevişme ilk temas ile başlar orgazm sonrası sarılmalara kadar devam eder. sevişme bütündür. ilişkinin tamamıdır.
Üstat; her iki kişi de direk seks yapmak istiyorsa o zaman " Dur bak bu doğru değil biz saatlerce sevişmeliyiz kitabına uyalım " mı demeliler :D
Seks iki kişi arasında gerçekleşen bir durumdur ve o iki kişinin ortak kararıyla belirledikleri biçimde spontane gelişir. Şöylesi doğru böylesi yanlış demek ya eksik ya da hatalıdır.
Saygılar
@XAmigdalax
arkadaşım memesine çivi çakılmasından da zevk alan var
ben genelden bahsediyorum istisnalardan değil. ve bu uzmanların görüşüdür
:D Yani demek istediğim özellikle cinsel ilişkileri belirli kalıplarda doğru ya da yanlış nitelendirmek hatalı. Sizin yaşınız büyük deneyimlerinize saygı duyarım ve doğruluğu konusunda da şüphe etmiyorum ama bana ters gelen yanlarını söylemek istedim
@XAmigdalax
sizinki bir tercihtir
benim esas vurgulamak istediğim şuydu.
ülkemizde ön sevişme konusunun yanlış anlaşılması. sevişme bütündür. ön sevişme ilişkiden önceki safhasıdır. ama ilişki başlayınca devam eder. yani kompozisyon gibi giriş gelişme sonuç. ilişki anında da sevişilir. çoğu kadın genital yapıdan kaynaklı biraz da erkeğin becerisinden kaynaklı sadece gir çıktan zevk almaz. sevişme devam etmeli.
bunu demek istiyorum.
ülkede anlaşılan şu. ilişkiden önce sevişilir. sonra bırakılır sadece gir çık yapılır. yalana ilk aktivasyon ön sevişmedir deniyor. yahu gramer olarak da hatalı zaten. bir kelimenin başına ön tekısı geliyorsa devamı var demektir.
ya değilse ön sevişme denmez sevişme denirdi. ben bu hatayı belirtmek istedim.
Evet doğru :D Ön sevişme kavramı tuhaf.
biz erkekler her zaman hazır ve nazır durumdayız maalesef, bilemeyiz belki kadında öyledir ama genel anlamda kadını hazırlamak erkeğe düşer, tutkulu dokunuşlar, bakışlar, öpülesi bölgeler ksıaca uzatabildiğin kadar uzat ön sveişmeyi yumuşaktan serte doğru bence sonuç her zaman mükemmel olacaktır
Hiçbir şey mutlaka olmalıdır diye bir şey yok.
İlişkiye giren kişiler aynı fikirde ve direk seks istiyorsa bundan memnun olacaktır ve yaparlar.
Ya da isterlerse saatlerce sevişirler ve ilişkiye girerler.
Önemli olan ortak istektir. O yanlış bu doğru diye bir şey yok cinsellikte..
ERkekler için önemli değil ama kadınlar için çok önemli bir şey olmalı tabiki de kadının zevke getirilip ıslanması gerekiyor kadın böyle olursa erkek zaten her türlü çok iyi şekilde zevk alır zaten
Cevap
36Cevap
Evet olması gerekiyor
Önsevişmenin olmasına gerek yok bu tercih meselesidir insan zihinsel bir canlıdır ve bunu net ortaya koymuştur. direkt seks yapılabilir ve zaten çoğu durumda böyle oluyor. ön sevişme duygusal bir yaklaşımdır iç dünya buna ihtiyaç duymuyorsa gerek yoktur.
Kesünlikle olması ön sevişmesiz bir cinseşlik asiti kaçmış kolaya benzer içersin ama zeck alamazsın önce partnerinin bicudunu tamamen keşfetmen gerek 😈😈😁😁
On sevisme olmadan. ya da birliktelik sırasında öpüşmeler cilveli şeyler olmaz ise. O seks değildir. Üreme amacıyla birleşmedir.
Ön sevişme olmadan iliskiye girilecek zamanlar olabiliyor tabiki ama bu anlar istisna,, ön sevişme olmadan, seks yarımdır normal zamanlarda
Öpüp koklamadan hemen tak fişi bitir işi olmaz maalesef yalıyarak hadi demeli partner haliyle
Benim için ön sevişme yetmez iyi bir önsevişme olmazsa olmazım tabi istisnalar dışında😃
Evet onsevisme ve oral olmazsa olmazlardandir
Ön sevişme zaten seksin sınırlarını belirleyici ana unsurdur.
Evet hem kadının ıslanması hem erkeğin sertleşmesi için
olmadan kuru kalirsin, hem senin canin yanar hemde erkegin aldigi zevk az olur
duyguların en iyi geçtiği nokta bence ön sevişme sonrasında duygu kalmıyor çünkü
E tabi tatlım önce biraz kıvama gelmek lazım, sıçulanması lazım ki girişler rahat olsun hemde orgazm çabuk olsun
Ön sevişme olmadan seks yapılmaz tadı tuzu ön sevişme seksin
Ön sevişme ne kadar uzun olursa sexs o kadar güzel ve mutlu olur
Elbette. Kadınla erkeğin tam olarak hazır olması için gereklidir.
O olmassa seks olmaz ki🙂
Şöyle düşünelim. Ocağa suyu koyduğunda direkt kaynamıyor önce ısınıyor 😉
kadın ıslancak erkeğin de penisi taşlaşacak
e yani iki tarafında zevke gelmesi için önmeli
Tabiiki onun zaten sırrı ön sevişmede
ön sevişmesi olmayan seks yarımdır eksiktir
Önsevişme şart, olmadan seks olmaz.
Kesinlikle , olmazsa olmaz
Olmazsa olmaz :)
Badozlama kurbana girer gibi olmaz olmalı tabikide
Tabi ki doya doya hemde
On sevisme olmadan tat alınmaz