Bileklerden kavrayıp duvara yaslamak ya da ne bileyim en kötü ihtimalle kemer belden çıkabilir..😏

Bileklerden kavrayıp duvara yaslamak ya da ne bileyim en kötü ihtimalle kemer belden çıkabilir..😏

Benim için fark etmez. ben sevişirken fantezi istemezdim zaten. aynı şekilde eşimin de fantezi kurmasını istemem. bu tür şeyler yerine normal ve ateşli bir seks daha iyi olurdu sade olabilir. keyifli geceler ✨🥂
Eğer aşkla sevişiyorsan … ruhen değer veriyorsan… sadece bedenen değil her anlamda aynanda sevişiyorsan…Fanteziye gerek yok… akışında … dürtülerle… kendini bir nehrin akımına bırakmışcasına… her şey öyle ateşli ilerler ki… o Nehir Hazz Nehri olur… ateşten buharlaşır…Doğal ve Dürtülerine bırakabilmek … tadını çıkarabilmek karşılıklı belki de en büyü fantezidir
Kesinlikle etkiler ben öyle bir etkisinde kaldimki o hayal ile olmayacak birisine yakınım olan birisine fake Instagram hesabımdan özel resimlerimi attim
Etkiler. fantezi kurmak lazım. Hatta fantezilerimizi sınırsızca uygulamaya sokmak lazım.

Cevap
12Cevap
fantezi heran kurulmaz. Bazen içindeyken oyun başka haller alabilir.
Çok etkiler fantezi olmazsa o sevişme seks olmaz seksin olmazsa olmazı ateşli çılgın fantazilerdir
Sürekli bu şekilde gitmediği sürece etkilemez
Sürekli senaryoyu oynarsan heyecanı kalmaz. Bazen doğaçlama takılmak lazım.
Cevabıma bakıp sonra beni takip ederken neyi umuyorsunuz acaba? Erkeklerden gerçekten tiksiniyorum bazen.
Ben hiç böyle bir şey düşün medim şu şu ana kadar 🤔🧐🙄
fantezi güzel de, karşı taraf kendi fantazisini yaşatmak için hiçbir şey yapmayıp, seninkini de engelleyip duracaksa newton sarkacı gibi çarpışsak daha hazlı olur.
Fantezi olmalı bence kurmadan olmaz düzenli seks varsa tabi
Her zaman fantezi de olamaz ama beklenmedik anda olan beyin yakar , vücudu kavurur
Spontane sevişmelerin hazzı hiçbir fantezide yok.
Her zaman renklendirme yapmak zorunda değiliz. Bazen salt mod yeterli.
Mutlak suretle etkiler. Kuru gürültüten ziyade daha heyecanlı bir sessizlik evlâdır. :)
Soruların harika :)
Bunu sadece deneyimle öğrenebilirsiniz.
O anki nirvanaya baglı
Biraz sıradan olur
Tabi ki biraz düşük olur
Bilmem ko 🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?