- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılHissiz sevişmelerden zevk almak, kişiden kişiye değişebilecek bir durumdur. Herkesin cinsel tercihleri, duygusal ihtiyaçları ve zevk algısı farklıdır. Bazı insanlar, cinsel etkileşimde duygusal bağlantının daha önemli olduğunu düşünürken, bazıları cinsel deneyimi daha fiziksel bir boyutta değerlendirebilir. Cinsel ilişki ve sevişme, fiziksel haz ve zevk vermenin yanı sıra duygusal bağlantı ve uyumun da önemli olduğu bir deneyimdir. Duygusal bağlantı olmadan yaşanan cinsel etkileşimler, bazı kişiler için tatmin edici olmayabilir ve zevk almayı engelleyebilir. bazı insanlar cinsel deneyimlerini sadece fiziksel zevk ve tatmin için yaşayabilirler ve duygusal bağlantıdan daha az önemli bulabilirler. Bu gibi durumlar, bireyin kişisel tercihlerine, deneyimlerine ve değerlerine bağlıdır. Her durumda, önemli olan sağlıklı ve rıza temelli bir cinsel etkileşim yaşamaktır. Cinsel etkileşimin her iki taraf için de güvenli, tatmin edici ve keyifli olması önemlidir. Eğer hissiz sevişmelerden zevk alıyorsanız ve bu sizin için uygunsa, bu sizin tercihinizdir. Ancak, eğer bu durum size rahatsızlık veriyorsa veya tatmin edici değilse, duygusal bağlantının olduğu daha anlamlı ve zevkli bir cinsel deneyim yaşamak için iletişime geçmek ve ihtiyaçlarınızı paylaşmak önemlidir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAçıkçası cinsel ilişki kişilere özel olduğu için bu konuda herkesin zevklifi Fikri farklı olabilir yani kim sadece haz odaklı cinsel ilişki yaşamak isteyebilir, ancak kimi insanda sevgi ve aşk yaşarsan Ben cinsel ilişkinin içerisinde bir duygusallık olması gerektiğini düşünüyorum tamam her yaşanan ilişkili duygusallık olmaz, ama en azından kişilerin birbirine karşı belli duyguları belli his leri olmak cinsel ilişki esnasında birbirini arzulayarak istekli ve şehvetli yaşaması açısından önemlidir
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Ruhsal değil ama bedensel zevk alınır ve tatmin olunur, özellikle kadın çok güzelse o yataktan memnun ayrılmasını sağlanmalı. Erkek zaten memnun ayrılır...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHissiz sevişmelerden zevk alınmıyor en azından benim için öyle. Eski sevgilimle 2 sene sonra bir araya geldik. Bir daha da birbirimizi görmeyeceğimizi artık farklı şehirlerde olacağımızı biliyorduk. Ve birlikte olduk. Eskisi gibi olmadığını fark ettim. Arzulamıyordum, öperken içimde kelebekler uçuşmuyor, dokunuşlarından haz almıyordum ve birlikte olurken aklımdan tek geçen " ben bunu nasıl sevdim şimdi hiç bir şey hisettiremiyor" yaşattıkları acıdan olsa gerek 🫣
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılHissiz yaşayan bir çok insan var.. Evet bedensel hazdan öteye gidemezler, bir insanın ruhuna dokunmayı asla başaramazlar.
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hayır alınmaz görev gibi olur görev gibi olan sekste zevksiz olur
32 Yorumla- +1 yıl
Hiç yaptın mı?
Olmaz depin dur inek gibi hissis;)
51 Yorumla- +1 yıl
Bi elektirklenme olmadan olmaz ki peki hiç uçyaptın mı?
+1 yılHeyecan olmaz bu yüzden de yeterince zevk alınmaz ama kendini yaptığın sekse odaklarsan yine zevk alabilirsin iyi kötü. Yoksa biri gelene kadar diğeri sıkılır
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 466 cevap paylaştı. Nedir bu şaka mı :D Yangın çıktı hadi hızlıca sevişelim olay yerini terk edelim gibi olmuş. Acelemiz ne yakalanmamak mı?
10 YorumlaBirşeyler den zevk almak için duyguların yükselmesi gerekir. Duyguların yükselmesi o anı eşsiz kılar...
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İki tarafta hissiz ama libidolari yüksek ise keyif alınır ama bir trafik kerhen yapıyorsa ilişki kalitesini düşürür
10 Yorumla
+1 yılHissiz olmaz. Özellikle kadın hissetmezse iki taraf da zevk almaz ya da çok yüzeysel bi zevk olur
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Alınamaz arabada en son kucağıma atmıştım tüebanlı bi sevgilim vardı.. onu güzelce bi yemiştim.. sonra evlendi kız 😅😅 evliliğe hazırladım güzelce
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı. Hayır alınmaz istemediğin birşeyi zorla yapıyormuş gibi olur
20 Yorumla
+1 yılDuygusuz sevişmeler fiziksel zevke engel değildir. Antipatik herhangi bir his olmadığı sürece.
20 Yorumla
+1 yılZevk alabilirsin ama hisli olanda olduğu gibi olmaz. plastik bir şeyle sevişmek gibi olur
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılamaç boşalmak ise, hislerin bir özelliği yoktur
tutku önemlidir10 Yorumla Ben hissiz bir sevişmeden zevk almam sekste yapmam öyle biriyle
10 Yorumla
+1 yılDuygusuz diyelim. Evet zevk alırım.
Sonuçta sanatımızı icra ediyoruz 🧟♂️🧟♀️10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hiç almadım. Enerji boşalımı diye düşünüp geçtim. Duygu, karşılıklı istek ve ten uyumu şart
10 YorumlaDuygusuz sevişme demek istemişsiniz galiba. Evet fiziksel zevk alınabilir tabi
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılZevk alınır ama sonrası bazen duygusal üzüntüye getirdiği de oluyor
10 Yorumla
+1 yılGayet alınıyor s. KS için aşk a hisse gerek yok
10 YorumlaKadın erkek kadar alamayabilir, ama erkekte amaç ejekulasyon olduğu için her türlü zevk alıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen alırım saplar yerine bırakırım düşüncesi bile zevk verdi böyle yavaş yavaş sevişip soyunacaksın kıza bir oral patlatıcam zevke gelecekkk
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZevk alınır seks biraz hayvani bşey ama tabi sevgiyle olan gibi olamaz
10 YorumlaAlmıyorum dıyenker boş yapıyor... opusmeden sonra gögüsler emılırken el külottan içeri girerse öylede bi sulanıyorki. Ya da kadın aldımı eline ağzına öylede bir kalkıyorkı.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIsınmadan biriyle yatağa girmek bir tarafa dokunmak bile istemiyorum 👍
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Hayır ama mutlaka tutku olacak tadı damağında kalır
10 Yorumla
+1 yılErkekler belki alır da kadınların alacağını düşünmüyorum. Kendini eskort gibi hisseder
10 Yorumla
+1 yılBence sadece yüzeysel zevk alınabilir gerçek haz yaşanmaz.
10 Yorumla
+1 yılErkek alır ama kadın almaz
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılKısa ve öz hayır
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yılYoookk bee hiç de Alinmaz
10 Yorumla Sanmıyorum. İmkansız.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet. Tek taraflı alınır.
10 YorumlaKarşındaki kişiye bağlı
10 Yorumla
+1 yılSevişmeye bağlı. Ama hisli olunca bir başka güzel
10 YorumlaHayır benim için imkanı yok
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Masttan farksiz
10 Yorumla
+1 yılzerre zevk alınmaz
10 Yorumla
+1 yılHyr sadece gorev gibi
10 Yorumla
+1 yılTadını alamam öyle
10 YorumlaO nasıl bir tür sevisme?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEskortlar nasıl para kazanırdır yoksa
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhis dokunuş temas üçü birarada...
10 YorumlaHissiz sevişme mi olur Q
10 Yorumla
+1 yılalınmıyor
30 Yorumla
+1 yılben alamam
10 YorumlaAlınmaz iğrenç
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 552 cevap paylaştı.
+1 yılAlınmaz
10 Yorumla
+1 yılBence alinamaZ
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı.
+1 yılSanmam
10 Yorumla
+1 yılAlınır
10 Yorumla
+1 yılevet
10 Yorumla
+1 yılAlırım her türlü
10 Yorumla
+1 yılAlınmaz alınmıyor
10 Yorumla
+1 yılKeyif alınmaz
10 Yorumla
+1 yılhayır mümkün değil
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı. Hayır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayır
10 Yorumla
+1 yılHayır
10 Yorumla
+1 yılDuygusuzdur o aşksız hissedersin illa ki
10 YorumlaErkek alır
10 Yorumla- Devamını Gör (5)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası