Güncellemeler
1 yıl
olur mu olmaz mı şimdi hiçbir şey anlamadım 🤷🏻♀️
Sevgilimle buluşacağımız görüşeceğimiz hatta telefonda görüntülü falan konuşacağımız zaman, vajinamın tüysüz pürüzsüz olmasına özen gösteriyorum. 2 senedir daha hiç tüylü falan görmedi. Bazen görüntülü sexting yapıyorsak görmek istiyor, o an öyle değilse açmak istemiyorum geçiştiriyorum. Bunu hiç bu şekilde dile getirmedim ama bana bir keresinde ya öyle olsa nolcak buna neden bu kadar takılıyorsun falan dedi. Erkeklerin bu konudaki tam açık düşüncesi ne?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
evet bakımlı olması lazım.
Temiz olması iyi ancak her zamanda olmaya bilir haftalık tasasız olanida sorun yaratmaz tabiki orman gibisinide kimse istemez
Görümtüsü neyse de kokusu önemli aşko kokuya dikkat et
çilekli kokuyor dedi sanırım duş jelimin kokusuydu evet hep çilekli kokar dedim güldük😅😅😅
Ahahahhaha valla aşko peynir gibi kokmasın da tüm mryveler olur xjhsbs 😂
Tüylü olmasından ziyade koku daha önemli. Kötü bir koku alırsam oral beklemesin benden en azından
Birkaç gün önce ilk defa denedik sevmezsen tekrar yapamam demişti ama yaptıktan sonra çok iyiymiş hep yapalım dedi
Tamam o zaman afiyet olsun. Ballandırıp ballandırıp anlatma şimdi burada olan var olmayan var 😂
ne yapayım ama olayı anlatıyorum😅😅
Ben anlamadım ama göstererek anlat dersem ne yapacaksın 😎
Bende sevgiliminde temizliğine dikkat etmesini isterim. Ama bi hafta içinde çok çıkmıyor. O kabul edilebilir biz erkekler için.
Bir haftalık süredeki boyutunda ki olur. Daha fazlası benim için itici oluyor.
çok hafif olsa da rahatsız oluyorum ben zaten görecek biri olmasa bile öyle bırakmam
Aynı benim gibisin bende çok dikkat ederim. Hatta göğüs kıllarım için lazer epilasyon aleti bile aldım.
Tüylü kıllı olması önemsiz. Ona sorsana "aşkım önümün kıllı tüylü halini de görmek ister misin?" diye
Çoğu erkek kıllı vajina tercih eder hanımefendi takılmayın bu kadar
yok daha neler
Ciddiyim hanımefendi ben seviyorum şahsen
Maşallah canım şöyle sexting yapamadık ne şanslıymış. Azmışsa hiç önemli değil tüy 😁
bi an pp çok korkuttu😅😅
Kedi severim 😁
Gereksiz takıyorsun bence, her hali memnun eder bizi, zaten oranın olayı o
Haftalarca dokunmazsan tabiki absürt olur ama birazcık tüylenmesi gayet normal
ben yalamayı sevdiğim için temizlik bakım ve sağlığa özen gösteririm önem veririm
bencil öküz kadını düşünmeyen cahiller ise enfeksiyonlu organa bile girer umurunda olmaz.
sıfır temizlik olmaz
mesela ağda yapanlar. mecbur tüyün ağda seviyesine gelmesi gerek. belirli oranda tüy olur. bunu bilmeyen erkek cahil öküzdür
Kalkmışın imanı olmaz diyen mahluklar için problem yok. Benim için temizlik önemli...
Kesinlikle kaymak gibi pürüzsüz bembeyaz sevilir. Azgınlıktan aç dese de açma
Elbette ne kadar temiz olursa sevişmek oral yapmak o kadar da zevk verir oral yapılışı süreci böyle şeyler belirler
Temız bqkımlı olmalı tabıkı olr olunca guzel kokuyor bakmak ıstersede gosterırsın nolcak 😅
Ahahahha 😅😅😅
Senin kadar takilmiyor erkekler, istek olunca tüylü dahi olsa önemsenmez
İsterse kıllı olsun yalar yutar bedava vajina bulmuş çocuk
Kişiden kişiye değişir bu durum benim için farketmez diyorsa onun için farketmiyordur mesela benim için farkeden bir durum ben hiç sevmem
Tabikide önemli bal dök yala kıvamında olsun isterim herzaman
Ne kadar önemli değil ya kıllı da olur desenlerde palavra önemli her türlü
Temiz güzel oluyor
O zaman ona farketmez
Tabi kaygan olacak dil atınca kayacak
Sevdiği ise önemli değil
Benim için çöm önemlidir
Tamizini bulunca killisinida arar erkekler:)
hijyen önemli. tüylü olabilir ama temiz olsun
Hijyen ve temizlik çok önemli
Hayırlı işler aplaaa
sağol😅
Hafif tüylü ise Bir şey olmaz
Evet verir
Kaymak
Öylemi tuysuzmu
Ben tertemiz tuysus severim öpmek icin
Temizlik için olmaz
Tabikii killi bir kadin la. olmaz
Kılsız olsa daha iyi