Cinsel Yaşam Üniversiteye 2 yıldır geldim ve geldiğimden beri 9 kişi ile cinsel ilişki yaşadım sizce fazla mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Üniversiteye 2 yıldır geldim ve geldiğimden beri 9 kişi ile cinsel ilişki yaşadım sizce fazla mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Olur mu? 2 senede en az 18 yamış olman lazımdı 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. fazla evet 0 0 Yorumla
XAmigdalax Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yumurtalarını omlet yapmışlar :DBence hastaneye gidip kan testi yaptır bir şey kaptın mı diyeGonore (Bel Soğukluğu)HPV HIVHepatit B, Chepsine baktır. 0 0 Yorumla
Loverfeet Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl İlişki yaşıyor diye neden kiskaniyorsunuz bırakın insanlar dilediği gibi yaşasın cetenesini tutmayın😃😃 1 0 Yorumla
didakdik Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Oo, okulda herkes seni taniyordur o zaman, kızlar sevgililerini senden uzak tutmak için caba harciyordur 0 0 Yorumla
doguxayx Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 98% 1 yıl 10 a tamamlayınca madalya veriyorlar eksik kalmışsın ablacım hshsjsjeje 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ailende gurur duyuyordur kızım üniversite okuyor diye… evet kızları master yapıyor 2 0 Yorumla
derinhazlar Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl neden fb yapmıyorsun? bence fazla cunku duzenli biri yk gibi ve ünün yayılmıstır erkekler cevrelerine anlatır herkes seni * için yazıyordur eminnm 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Yazıyorlar ama hep sapıklık yapıyorlar Yorumla derinhazlar 1 yıl troll sorunla bas basa bırakıyorum seni knkk Yorumla Soran 1 yıl Yemin ederim değil Yorumla
AyınBulanıkHali Takip Et Xper 6 Yaş: 30 1 yıl Kesin piyasa olmuşsundur erkekler arasında yollu diye konuşulan tipler var ya sen osun işte 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Gerçekten mi Yorumla AyınBulanıkHali 1 yıl Evet durum böyle ne yazık ki ama dikkat et adın çıkmasın ifşa felan olursun Yorumla Soran 1 yıl İfşa oldum gibi ama ne yapacağımı bilmiyorum Yorumla AyınBulanıkHali 1 yıl Üni ortamı tehlikelidir şimdi birisi duyar diğerine anlatır öyle öyle derken herkes öğrenir senle yatmak isterler Yorumla AyınBulanıkHali 1 yıl İfşa oldum derken nasil yani Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Piskolojin iyi değil ve Sen kendini sekse vurmuşsun 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl düzelicem Yorumla
Sundaddy Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yılların açlığı olsa gerek 😅 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Evet ama pişmanım Yorumla Sundaddy 1 yıl Tecrübe pişmanlık değildir... Yaptığın hataların toplamıdır. Ve bu yaşadıklarınin hepsi sana bir şeyler öğretmiş olmalı... Yorumla Soran 1 yıl Bundan sonra nasıl bir yol izlemem gerek Yorumla Sundaddy 1 yıl Zile basarsan kapıyı acabilirm Yorumla
yelizece Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. ay ne fazlasııı normal :) 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bence iyi deneyim kazanmissin tebrikler 0 0 Yorumla
-Wiɴᴄʜᴇꜱᴛᴇʀ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Ağır hasarlı bel altı boyalı 900.000 km 0 0 Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Senlik sorun yoksa bizlikte yok 0 0 Yorumla
Esaret5 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Yuuuh sakami 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Hayır değil maalesef Yorumla Esaret5 1 yıl Pekde memmun degilsin gibi sanki Yorumla Soran 1 yıl Pişmanım Yorumla Esaret5 1 yıl 1-2-3 yani 9 a gelene kadar pismanlik olmadimi Yorumla Soran 1 yıl Psikolojik rahatsızım Yorumla
keyifdelisi Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yokkk beee 9 neki 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Olur mu? 2 senede en az 18 yamış olman lazımdı
fazla evet
Yumurtalarını omlet yapmışlar :D
Bence hastaneye gidip kan testi yaptır bir şey kaptın mı diye
Gonore (Bel Soğukluğu)
HPV
HIV
Hepatit B, C
hepsine baktır.
İlişki yaşıyor diye neden kiskaniyorsunuz bırakın insanlar dilediği gibi yaşasın cetenesini tutmayın😃😃
Oo, okulda herkes seni taniyordur o zaman, kızlar sevgililerini senden uzak tutmak için caba harciyordur
10 a tamamlayınca madalya veriyorlar eksik kalmışsın ablacım hshsjsjeje
Ailende gurur duyuyordur kızım üniversite okuyor diye… evet kızları master yapıyor
Bunun altında yatan sebebi bulmak lazım. Konuşmak ister misin
neden fb yapmıyorsun?
bence fazla cunku duzenli biri yk gibi ve ünün yayılmıstır erkekler cevrelerine anlatır herkes seni * için yazıyordur eminnm
Yazıyorlar ama hep sapıklık yapıyorlar
troll sorunla bas basa bırakıyorum seni knkk
Yemin ederim değil
Kesin piyasa olmuşsundur erkekler arasında yollu diye konuşulan tipler var ya sen osun işte
Gerçekten mi
Evet durum böyle ne yazık ki ama dikkat et adın çıkmasın ifşa felan olursun
İfşa oldum gibi ama ne yapacağımı bilmiyorum
Üni ortamı tehlikelidir şimdi birisi duyar diğerine anlatır öyle öyle derken herkes öğrenir senle yatmak isterler
İfşa oldum derken nasil yani
Piskolojin iyi değil ve Sen kendini sekse vurmuşsun
Nasıl düzelicem
Yılların açlığı olsa gerek 😅
Evet ama pişmanım
Tecrübe pişmanlık değildir... Yaptığın hataların toplamıdır. Ve bu yaşadıklarınin hepsi sana bir şeyler öğretmiş olmalı...
Bundan sonra nasıl bir yol izlemem gerek
Zile basarsan kapıyı acabilirm
ay ne fazlasııı normal :)
Bence iyi deneyim kazanmissin tebrikler
Ağır hasarlı bel altı boyalı 900.000 km
Fazla degil ama guvenilir insanlarla olmalisin
10. Yu yaşamaya ne dersin?
Senlik sorun yoksa bizlikte yok
Yuuuh sakami
Hayır değil maalesef
Pekde memmun degilsin gibi sanki
Pişmanım