Cinsel Yaşam 25 yaşındayım, bugüne kadar iki kişiyle birlikte oldum ekstra bir kişiyle de seviştim sizce çok mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 25 yaşındayım, bugüne kadar iki kişiyle birlikte oldum ekstra bir kişiyle de seviştim sizce çok mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Sedefffe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cok evlendin adama bunlari nasil söyliceksin bakalim 4 2 Yorumla Soran +1 yıl söylerim tabi kii Yorumla Sedefffe +1 yıl B0k söylersin Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl istedigini yap diktir geçmişi sil çok falanda değil kocana ya da birlikte olduklarınada reçete verme canım hayat senın yaşa 3 0 Yorumla
naloxann Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Önemli olan kişi sayısından çok ilişkinin sayısı. Tabi her önüne gelenle yapmaktansa birkaç kişi iyidir ama onlarla sürekli olduysa da problem 0 0 Yorumla
Irresistibleart Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Sevişmekkkk bağııışşşlanmaaaazzzz vursalar ölemeeemm 1 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Çok az olması yaşla alakalı değilAma seninki normal bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Madem önemsiyorsun bu durumu neden 3 kez yaptın? Galiba kızlar 1 kere yapınca sonra istekleri artıyor daha fazla istiyorlar doğru mu 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Önemsemiyorum ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl He sorunca bunu dert ediyosun sandım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 2. sorduğum soru doğru mu Yorumla
BilenAbi Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Bunun sayısının bir önemi yok. Kendi isteğinizle ve pişmanlık yaşanmayacak şekilde olduysa normal. 0 0 Yorumla
M_S_0671 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Az desek ne yapacan artıracak mısın? Bu ne saçma soru aw. 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Az ya da çok değil sana yettiyse ve doyurduysa yeter 0 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Sıkıntı yapma aşırı hızlı gitme sakın sakın devam et , hedef belirle 10-20 neyse azimle ilerle 0 0 Yorumla
gokhannkukukk Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı. Nasıl tarz ilişki yaptın 0 8 Yorumla Soran +1 yıl ön arka oral hepsi Yorumla gokhannkukukk +1 yıl Mmm iyiymiş hangisini seviyorsun 😊 Yorumla Soran +1 yıl oral seviyorum Yorumla gokhannkukukk +1 yıl İyi yalamakmı yalatmakmı Yorumla Soran +1 yıl yalanmak Yorumla gokhannkukukk +1 yıl Mmm bende isterdim yalamak Yorumla Soran +1 yıl eskort değilim canım Yorumla gokhannkukukk +1 yıl tamam canım Yorumla
Sıradan33 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. O 2 kişiyle bir sefer tek mi birlikte oldun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok uzun süreli sevgilimdi Yorumla Sıradan33 +1 yıl O zaman normal iyi gidiyorsun ne zaman evlenirsin Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hayat senin beden senin kimsenin birsey söyleme haki yok. Az mı çok mu onada sen karar ver. 0 0 Yorumla
Öylesinen1ck Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Normal de niye çetele tutar gibi sayıyorsun 0 0 Yorumla
Taner010101 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Ben ez 50 kız ile cinsellik yaşadım. 😊 0 0 Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bu tür soruların cevapları görecelidir.. 0 0 Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yoo hiç çok değil hadi bi de beraber yapalım 0 0 Yorumla
faydali_bilgin_16_08 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Bu yaşta bu ahlaksızlık ancak bu kadar olur 0 0 Yorumla
tekbaşınakovboy Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 690 cevap paylaştı. cinselliğe açık biri için fazla değil 0 0 Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Anlatımına bakarsak çok. 0 0 Yorumla
PİKAÇU10 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 433 cevap paylaştı. Kişiye göre değişir ki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yaşına göre normal sayılır 3 2 Yorumla izmirligenc35xx +1 yıl Sizin kaç Yorumla Derinmevzular07 +1 yıl Tecrübe ❤️🔥❤️ Yorumla
VeryWell Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Birlikte oldum derken. Iliski olmadi mi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 2 kişiyle ilişkiye girdim biriyle önsevişme yaşadım Yorumla VeryWell +1 yıl Sonucta 3 kisi ile. ten tene deydi yani Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla VeryWell +1 yıl E az. Tecrubeli bile sayilmazsin. Yorumla
testosteronn Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. senin mutluluğun önemli. salla gerisini 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Gitti yani bakirelik 0 6 Yorumla Soran +1 yıl yess Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İğrenç Yorumla Soran +1 yıl niye sen bakir misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet eli elime değmedi Yorumla Soran +1 yıl iyi k zaman bakire bul Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pis Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yok be nesi çok gayet normal 0 7 Yorumla feyman00 +1 yıl Senin nasıl Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @feyman00 benim dört Yorumla feyman00 +1 yıl şu an var mı sevgilin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @feyman00 evet Yorumla feyman00 +1 yıl Mutluluklar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @feyman00 sagolun Yorumla feyman00 +1 yıl Yazar mısın bana sohbet edelim Yorumla
drmeriley Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Hayır değilSen bir de beni duysan 1 2 Yorumla Soran +1 yıl kaç kişi😂 Yorumla drmeriley +1 yıl burada söylersem başıma üşüşürlerÇok yaniAma şunu diyim saçma yorumlar gördüm yapılanÖnemli olan sensinHayatına giren kişiyle paylaştıktan sonra kimse önemli değil Yorumla
Mhrrmysrr Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Nasıl hissediyosun 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Değil. 0 0 Yorumla
canerryilmazz Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 375 cevap paylaştı. Bence normal 0 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çok fazla 0 0 Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. çok tabi 0 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. İyi performans 0 0 Yorumla
izmirligenc35xx Takip Et Xper 7 Yaş: 24 +1 yıl Anal yaşadın mi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla izmirligenc35xx +1 yıl Zevk veriyo mu Yorumla Soran +1 yıl Evet veriyor Yorumla izmirligenc35xx +1 yıl İzmirdeysen profil açık Yorumla
Derinmevzular07 Takip Et Xper 5 Yaş: 109 +1 yıl On arka? 0 5 Yorumla Soran +1 yıl İki yerdende yaptım Yorumla Derinmevzular07 +1 yıl Ücretli de yaparmisin Yorumla Soran +1 yıl bacım değilim! Sevdiğim insanlarla birliktelik yaşıyorum Yorumla Soran +1 yıl or***spu değilim Yorumla Derinmevzular07 +1 yıl Süpersin duymak istediğim şey buydu Yorumla
Sürrealist31 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı. Normal çok değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Cok evlendin adama bunlari nasil söyliceksin bakalim
söylerim tabi kii
B0k söylersin
istedigini yap diktir geçmişi sil çok falanda değil kocana ya da birlikte olduklarınada reçete verme canım hayat senın yaşa
Önemli olan kişi sayısından çok ilişkinin sayısı. Tabi her önüne gelenle yapmaktansa birkaç kişi iyidir ama onlarla sürekli olduysa da problem
Sevişmekkkk bağııışşşlanmaaaazzzz vursalar ölemeeemm
Çok az olması yaşla alakalı değil
Ama seninki normal bence
Madem önemsiyorsun bu durumu neden 3 kez yaptın? Galiba kızlar 1 kere yapınca sonra istekleri artıyor daha fazla istiyorlar doğru mu
Önemsemiyorum ki
He sorunca bunu dert ediyosun sandım
2. sorduğum soru doğru mu
Bunun sayısının bir önemi yok. Kendi isteğinizle ve pişmanlık yaşanmayacak şekilde olduysa normal.
Az desek ne yapacan artıracak mısın? Bu ne saçma soru aw.
Az ya da çok değil sana yettiyse ve doyurduysa yeter
Ben gibi 23 yaşında 50 kişiyle beraber olmamışsın yine iyii😁
Benim icin sorun olmazdi sevgili veya es olabilirdik😊
Sıkıntı yapma aşırı hızlı gitme sakın sakın devam et , hedef belirle 10-20 neyse azimle ilerle
Nasıl tarz ilişki yaptın
ön arka oral hepsi
Mmm iyiymiş hangisini seviyorsun 😊
oral seviyorum
İyi yalamakmı yalatmakmı
yalanmak
Mmm bende isterdim yalamak
eskort değilim canım
tamam canım
O 2 kişiyle bir sefer tek mi birlikte oldun
Yok uzun süreli sevgilimdi
O zaman normal iyi gidiyorsun ne zaman evlenirsin
Gelen gecsn bnmis mitor olmussun
Böyle birini asla istemem
Hayat senin beden senin kimsenin birsey söyleme haki yok. Az mı çok mu onada sen karar ver.
Normal de niye çetele tutar gibi sayıyorsun
Ben ez 50 kız ile cinsellik yaşadım. 😊
Bu tür soruların cevapları görecelidir..
Yoo hiç çok değil hadi bi de beraber yapalım
Bu yaşta bu ahlaksızlık ancak bu kadar olur
cinselliğe açık biri için fazla değil
Anlatımına bakarsak çok.
Kişiye göre değişir ki
Yaşına göre normal sayılır
Sizin kaç
Tecrübe ❤️🔥❤️
Giren cikan cok olmis
Siftah yok
Birlikte oldum derken. Iliski olmadi mi
2 kişiyle ilişkiye girdim biriyle önsevişme yaşadım