Size saçma gelebilir ama ben eskiden çok enerjik ve fizikende güçlü biriydim ama mastürbasyon bağımlılığına yakalanınca eski gücüm kalmadı enerjimde psikolojikmende beni çok yıprattı ne yapmalıyım yardımcı olun arkadaşlar lütfen
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Geçmiş olsun dini videolar izle belki bundan beslenip unutturabilirsin kendini
Ablacım namaz kılıyorum 5 vakit ama kurtulamıyorum :(
Taktir ettim seni namaz kılıyorsun biraz azim gerektiricektir şeytanın vesvesesi üzerinde dua et zikir et kurtulursun inşallah gönlünüzce olsun her şey inşallah 🌸
İnşallah ablacım amin teşekkür ederim senin de her şey gönlünce olsun 🌹
Rica ederim ne demek
Allah razı olsun 💕
Senden de Allah razı olsun Abla başka biri olsaydı senin yerinde beni ezerdi
Ablacım izin ver tanışalım seninle özelden konuşmak sen iyi bir insana benziyorsun 😊
Olur mu herkesin hatası vardır bende kusursuz değilim ön yargılı davranmak yerine karşında ki insanı anlamak empati kurmak daha iyidir
Çok teşekkür ederim benim hakkımda böyle düşündüğün için çok sağol kardeşim çok isterim ama şimdi kimseyi özele de almıyorum bilmiyorum ki napalm
Teşekkür ederim ablacım
Yoksa asla kişisel düşünme prensip meselesi herkese böyleyim
Peki Abla kararına saygı duyarım teşekkür ederim ama şunu bilmeni seni rahatsız edecek bir davranışta bulunmam
Gönderdim abla
Bu bende de var bazen 15 gun dayanabiliyorum ama sonra nasim bir seyse surekli bir istek feliyor yapinca 3 4 defa yapiyorsun tatminde olmuyorsan pismanda oluyorsun anlamsiz kisir bir dongu kurtulmasi cok zor
Doğru Söylüyorsun kral kurtulması çok zor uyuşturucudan alkolden daha çok bağımlılık yapıyor
Şeytanin vesvesesinden nefsinize hakim olamiyorsunuz icinide korku yok böyle toplumlardan kaçının biraz iradenizi zorlayın dini videolar sohbetleri izleyin size iyi gelicek ortamlarda bulunun 🌸
Dediklerini coktan 50 kere yaptik olmuyor care belki evlenmektir ama oda imkansiz
İmkansız diye bir şey yok ailene ölüm olmadığı sürece herşeyin çaresi vardır
@AlininAnnesi72 cuma günü vaaz hutbeyi asla kaçırmam dini bilgim gerçekten çok iyi namaz da kılıyorum ama şeytana hakim olupta nefsimi yenemiyorum
Takdir ettim seni zikir çek tek kalmamaya çalış olabildiğince nefsin zorlanicak ama buna engel olmalısın maalesef
Sana tavsiyem budur Allah yardımcın olsun inşallah
Kardeşim bilmiyorum iki takip geldi ikisinide kabul etim yazdım bir bak senmisin bilmiyorum ki
Zor çok zor maalesef kurtulması
Abi ya bu illetten kurtulmak lazım insanın enerjisini düşürüyor gerçekten
Öyle zaten çok zararlı ama işte durduramıyorsun kendini ben 5 6 yaşlarımdan beri yaparım şte o zaman yanlış mastürbasyon yapmanın sonucu var ben de erken boşalma o zaman boşalma olmuyor ama hızlı hızlı yapıyorsun kimse görmesin diye tabi boşalma olmaya başladığın da erken boşalıyorsun şu nada biraz daah duruldum ama var bir de ben mastürbasyon yaparken p*rno izlerim yoksa yapamam uzun tutmaya çalışıyorum uzun yaparsam olabildiğince geç boşalırsam zevk alıyorum yoksa yok bir de erken boşalmadan dolayı zevk alamıyorum en az 1 hafta boyunca sabah öğlen akşam farketmiyor yapıyor 1hafta sonunda rahatlayıp bırakıyorum sonra belli olmuyor ama 3 hafta kadar yapmıyorum bu aralar tabi durulduğu için hem de bayağı 2 3 kere boşalmayla bitiyor artık canım istemiyor gibi zorluyorum kendimi ama şu var hem istiyor hem istemiyor öneceden çıplak kız gördüğümde o meme vajina etkileniyordum sevişme çıplaklık sahneler fotoğraflar filan kaçıyordum şimdi görsem de hiç etkilenmiyor bu çok güzel bir şey aslında hep böyle devam eder umarım belki de yaş geçiyor ben de ondan da olabilir
Bende ilk 14 yaşında başladım yapmaya abi bende boşalamıyordum ondan sonra 6.5 7 aydır yapmamıştım liseye başlayınca dahada çok yapmaya başladım psikolojik ve enerji düşüklüğü yaşıyorum hayattan zevk alamıyorum mutsuzluk desen tavan yaptı millet zararını sadece erken boşalma zannediyor ama mastürbasyonun zararları saymakla bitmez
Ruhsal Olarak Kötü Hissettiriyor Enerji Düşüklüğü Yaşıyorsun Çok Çabuk Yoruluyorsun Hiç bişi Yapasin Gelmiyor Bilmiyorum Çok Zararlı
Aynen öyle ama işte öyle yapmayım bırakayım demek kolay degil ama azaltmaya çalışabilirsin bak en azindan birakamazsın ama azaltabilirsin yavaş yavaş yapacaksın bir yandan kafandan atacaksın düşünmeyeceksin görsellerden uzak duracaksın en büyük etken görsellerdir zaten bunlardan uzak duracaksın başka seylerle ilgilenip zihnini onlarla dolduracaksın mastürbasyonu düşünmeyeceksin bu biraz daha kolay bunda da zorlanirsin ama yavas yavas yaparsan olur çok fazla istek oldugunda yapacaksin hatta onda bile yapmayacaksin bekliyeceksin gece rüyalanma olur veya gün icinde olursa kendi kendine o zaman yap iyicene fazlacana boşalma yap sonra bırak yine ben de bak ben de rüyalanma çok zor olur olsa da bosalma olmaz hemen uyaniyorum çünkü ama bir kac damla gelmis oluyor o an olmasa da sabah uyandigimda oluyor o zaman bosalmaya basliyorum ama daha cok gün icinde kendiliginden geliyor ağrı oluyor rahatsiz ediyor kendiliginde azar azar bosalma oluyor o zaman bosaliyorum iste yine ağrı olursa baktim gelecek zaten eninde sonunda gelecek diye bosalmaya basliyorum sen de böyle yap yapinca yoruluna kadar yap ara ver öyle yap ama iyicene yap iyi yaparsan hem daha iyi zevk alirsin hem daha iyi boşalma yasarsin ben de erken bosalma var ama gecen senelerde 1 saate kadar yapiyordum çok iyi zevk aliyordum cok iyi bosalma yaşıyordum su anda onu yapamiyorum tabi olmuyor ama yine de olabildigince uzatmaya calisiyorum sen de rahatlayana yorulana kadar yap birak en azindan bir kac gun yapma zihnini uzak tutmaya calis görsellerden uzak dur baska seylerle ugras kafani baska seylerle doldur
Doğru diyorsun abi görseller ve video çok etkiliyor p*rno ve çıplak kadın fotoğrafı görünce aklım penisime gidiyor 10 Günde 1 yapıyorum eskiden 2-3 günde yapıyordum şimdi uzattım ama bende mastürbasyon çok uzun sürmüyor 2.5 dk falan sürüyor uzun süre yapmadığım zaman da penisimde inanılmaz acı oluşuyor hedefim 20 Güne uzatmak mesela en son cumartesi günü yapmıştım şimdi 20 güne çıkaracağım inşallah çok zarar verdi mastürbasyon vücuduma kızlar çok şanslı yemin ederim penis erkeğin vücudunu öldürüyor yavaş yavaş 20 güne ya da 1 ay a çıkarmak hedefim evlenince karıma karşı utanç duruma düşeceğim bırakmazsam hedefim bırakıp erken boşalma için tedavi olmak kendime sıfırdan hayat kurmak istiyorum ama başaracağım inanıyorum buna
Bu güzel yine iyisin ama o erken bosalma oluyor iste bende de var arka arkaya yapiyorum bosaldiktan sonra yorgunluk oluyor nefesim o an bir degisiyor mastürbasyon da böyleyse sekste nasıl olur işte orasını bilemiyorum eger yapabilirsen öyle 1 ay filan cok iyi olur hatta 1 ayi gecersen kırk yılın başı yaparsan iyi olur erken bosalmaya çözüm var ona takma bu zaten genel olarak herkeste var
Gönderdim abi