- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılAllahım kafayı yiycem ya lgbt diye kuran da geçsin istiyorlar yahu arkadaş Lut kavmi neden helak oldu ya siz kuran da lezbiyen gay travesti diye adlandırılınca mı inanacaksınız livata o livata kadının kadından erkeğin erkekten hoşlanması Allahın en sevmediği günah ya zina yapan büyük günaha girer de bide kadın kadına erkek erkeğe bunlardan daha da beter büyük günaha girer Allah kuran da bir sürü ayette diyor ki hiç mi akıl etmezsiniz ha sen yapacak mısın bütün peygamberlerin söylediği bir söz vardır
Utanmıyorsan yap sen kendine kılıf arıyorsan ne istersen yap ama yaptığının cezasını da görürsün
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Şöyle söyleyeyim, zina evet haram evet, yaparsan günah ama haram değil dersen şirk olur, nefsine hakim olamıyorsun anlıyorum bazen elinde olan şeyler değil, ben eşcinsel değilim ama yeri geliyor benimde başka cinsel düşüncelerim oluyor ama gay değilim düşünmemde
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılBence Kur'an da zina kavramı eşini aldatmak manasında kullanılmış. Evlilik dışı seks zina değil.
Eşcinsellik haramdır anlamı çıkarılan meşhur Lut kavmini incelersek, asıl helak olmasının sebebinin Tecavüzcü olmaları yüzünden olduğunu anlayabiliriz00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılevet öyle sayılır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılşimdi baktığın zaman eşcinsellik dinimizce yasak fakat bu insanların elinde olmayan bir durum değil mi? kendimizi kontrol edemediğimiz durumlardan neden sorumlu tutuluyoruz? lgbtyi savunmuyorum ve heteroseksüel bir bireyim fakat böyle yaşamak gerçekten işkence olmalı, sen bir kızsın ve hemcinslerinden hoşlanıyorsun ama toplum dayaması yüzünden erkeklerle birlikte olmalısın, ve bu sonradan olan bir durum değil doğuştan gelen bir şey...
20 YorumlaTabiki zaten kadınlara bir yerden bir yere kadar haram oluyor
20 Yorumla
1 yılYok sayılmaz lezbiyen ölen peygamber komsusu oluyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılZina sayılır mı sayılmaz mı bilmem de, zaten dinen büyük günah. Hatta haram.
00 Yorumla
1 yılbunu zina olarak düşünüyorsan bile, kalkışmak da günah o zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSayilir hatta daha bile fena escinsellik yasak cunku zinada yasak. Daha buyuk bir yasak isliyorsun
07 Yorumla
Soran1 yılAma kuranda açık açık belirtilmemiş neye göre daha büyük günah olduğuna karar veriyorsunki
Cevap sahibi1 yılEscinselligin yasak oldugu belli ona gore
Soran1 yılTamamda sen diyorsunki daha büyük günah buna nasıl karar veriyorsun
Cevap sahibi1 yılZina günah bir erkek bir kadin, escinsellik de gunah ve yasak. Allah erkegi ve kadini es olarak yarattigini ifade ediyor. Es olma potansiyeli iki cinse ait hemcinsle olunca aykiriligin boyutu artiyor icine alkolde eklenirse , bu aleniyet tasirsa. Gunah sayisini artiriyorsum
Cevap sahibi1 yılSoyle dusun Alkollu araba kullanmanin cezasi var para cezasi alirsin, alkollu araba kullnirken birine carpar yaralarsan ya da öldurursrn hapis cezasi alirsin buna benziyor.
Soran1 yılKuranda açık açık kadın kadına ilişkinin haram olduğu nerde yazıyor ayetlere baktım ama açık bir şekilde göremedim
Cevap sahibi1 yılKur'an'da kadınlar arası cinsel ilişkilerle ilgili doğrudan bir ayet bulunmamaktadır. Ancak, cinsel ilişkiyle ilgili genel kurallar ve evlilik ilişkisi üzerinden yapılan çıkarımlarla bu konuya yaklaşılır. Aşağıda, kadınlar arasında cinsel ilişkinin haram olduğu görüşünü destekleyen bazı ayetlere dayalı deliller bulunmaktadır:
1. En-Nisa Suresi (4:3): Bu ayet, cinsel ilişkinin yalnızca evlilik çerçevesinde, yani erkek ve kadın arasında olabileceğini belirtir.
“Eğer yetim kızları (kendi aranızda) adaletle evlendiremiyorsanız, o takdirde (başka kadınlarla) evlenebilirsiniz.” (An-Nisa 4:3) Burada, cinsel ilişki ve evlilik arasında sıkı bir bağ kurulur ve cinsel ilişkinin, yalnızca evlilik bağlamında olması gerektiği vurgulanır.
2. El-Mü’minun Suresi (23:5-7): Burada, cinsel ilişkinin sadece evli çiftler arasında helal olduğuna dair bir açıklama yapılır.
“Ancak, eşleri veya ellerinin altındaki cariyeler (köleler) hariçtir. Çünkü onlar (bu konuda) kınanmazlar.” (El-Mü’minun 23:6) Bu ayet, cinsel ilişkinin yalnızca meşru evlilik içindeki kadınlar ve kölelerle yapılabileceğine işaret eder.
3. El-A'raf Suresi (7:80-81): Bu ayet, Hz. Lut'un kavmi hakkında bir örnek verir ve eşcinsel ilişkilerin yasak olduğuna dair bir uyarı içerir.
“Herkese açıklığa kavuşturduğumuz bu ahlaki kural, sadece erkekler için değil, kadınlar için de geçerlidir.” (A'raf 7:81, tafsirlere göre) Burada, erkekler arasında yapılan eşcinsel ilişkilerin yasaklandığına dair bir örnek üzerinden, kadınlar arasında da benzer bir yasağın olduğunu çıkarabiliriz.
Bu ayetler, cinsel ilişkinin yalnızca meşru evlilik çerçevesinde, yani erkek ve kadın arasında olabileceğini ve eşcinsel ilişkilerin haram olduğu yönündeki genel İslami görüşü destekler.
Gizli Üye(36-45)1 yılDaha büyük günah demişler ama bu açıkça yazmıyor. Açık açık yazan erkek erkeğe olan.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Sevap sevap ahahshsjnasn
41 Yorumla
Soran1 yılSevabını günahını sormadım zinamı değilim diye sordum
1 yılDaha büyük bi günah işliyorsun pwösğeödğwöd
03 Yorumla
Soran1 yılBunu neye dayanarak söylüyorsun kuranda açık açık söylenmiyor
- 1 yıl
Açık açık mı söylesin? Lezbiyenlerin sevişmesi günah mı desin ne bekliyorsun erkek kadın için kadında erkek için yaratılmıştır
Soran1 yılElbette açık açık söylenmesi gerek yoksa herkes kafasına göre bir şey sallar ayette bunu açıklamazsa biz ney günah ney sevap nasıl bilicez
- Cinsel Yaşam konusunda 798 cevap paylaştı.
1 yılLut kavmi Buna bir delil..
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Aynı cinsten olunca olur mu bilmem
00 Yorumla
1 yılGünah olduğunu biliyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. zina farklı bir konu. alakası yok bununla
00 YorumlaLut kavminin helak olma sebebidir
00 YorumlaSevap olsun senin için
00 YorumlaYapma kanka elbette sayılır 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDhaa büyük günah
01 Yorumla
Soran1 yılNeye göre daha büyük günah olduğunu söylüyorsun
Gizli Üye(25-29)1 yılZinadan daha kötü eşcinsellik
010 Yorumla
Soran1 yılDaha kötü olduğu nerede yazıyor
Cevap sahibi1 yıl@minda
Soran1 yılHmm verecek bi cevabın yok diye yorumladım
Soran1 yılBilmeden salla tabi
Cevap sahibi1 yılKaynak gönderdim ama böyle briseye kanitnistemen garibime gitti
Soran1 yılAferin adam ol düzgün cevap ver
Cevap sahibi1 yılBen adamım sende karım olsana
Soran1 yılBen sadece bunu bir zina olup olmadığını sordum çünkü kelime anlamı kadın ile erkeğin birlikte olması
Cevap sahibi1 yılYok zina sayılır da karım olsanaaa
Gizli Üye(30-35)1 yılNikah kiyarsaniz zina olmaz.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Zina değil de başka bir yasakmış
02 Yorumla- 1 yıl
SONUÇ: Bu zina değil ama kötü. Bu arada bu fuhuş da yorum... Bu lez ilişkiyi kapsar mı? bana göre kapsamaz... Erkekler gibi bir durum yok ortada. Öte yandan ayetlere bakınca "sahip olduklarıyla seks" hakkı da var kişinin... Nikahsız hem de... Örneğin kadın, kölesiyle olabilir. Hem de evli kadın.
1 yılAynı cinsten hoşlanmak zaten haram
21 Yorumla- 1 yıl
Diğer türlü nikahsız helal zaten 😂
Cinsel Yaşam konusunda 444 cevap paylaştı. Evet haram
20 Yorumla%100 .
00 Yorumla
1 yılHelak olma sebebi lütfen kavmine bak
00 Yorumla
1 yılZinadan beter
00 Yorumla
1 yılsayilmaz
00 Yorumla