Cinsel Yaşam Eşcinsellik sadece cinsellikle mi ilgilidir? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Kadınları arzulayan ama ilgi duymayan biriyim.İnsanlara göre lezbiyenim ama ben erkeklere aşık oluyorum? Eşcinsellik sadece cinsellikle mi ilgilidir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben de de tam tersi. Kizlara aşık oluyorum, ilgi duyuyorum ama sekste erkekler daha cok cezbediyor 0 0 Yorumla
kanka35 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl çok değil ama öyle sanılıyor sanki hiç eşcinsel arkadaşım olmadı olan varsa dah doğru bilgi vere bilir 0 0 Yorumla
ChooChoo Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl Paradoksa sürükledin bizi bacim 0 4 Yorumla BlackDeacker +1 yıl Dur şimdi sana da aşık olur jssjjssj Yorumla Soran +1 yıl @BlackDeacker kendin gibi abaza sandın herhalde. Yorumla BlackDeacker +1 yıl Ona buna aşık olan sensin s, ürtük 🖕🏻 Yorumla Soran +1 yıl Annenin adı mı, güzel isimmiş. Yorumla
AlttanÇıtçıtlıBadi Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Biseksüelsin.. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ama erkekleri cinsel olarak arzulamiyorum.Ve kadinlara asik olmuyorum? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben de de tam tersi. Kizlara aşık oluyorum, ilgi duyuyorum ama sekste erkekler daha cok cezbediyor
çok değil ama öyle sanılıyor sanki hiç eşcinsel arkadaşım olmadı olan varsa dah doğru bilgi vere bilir
Paradoksa sürükledin bizi bacim
Dur şimdi sana da aşık olur jssjjssj
@BlackDeacker kendin gibi abaza sandın herhalde.
Ona buna aşık olan sensin s, ürtük 🖕🏻
Annenin adı mı, güzel isimmiş.
biseksüel olabilirsin
Biseksüelsin..
Ama erkekleri cinsel olarak arzulamiyorum.
Ve kadinlara asik olmuyorum?
Bisex olmuşsun