Cinsel Yaşam Sevgilimle anal denedik yapamadım sizce benden soğur mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Sevgilim erkek bu arada ve ilk denememizdi Sevgilimle anal denedik yapamadım sizce benden soğur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. uzak durun yapmayın 0 0 Yorumla
Siyah-Atlı-Prenss Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Yapmayın evladım. Vazgeçin bu işlerden. Bak kadınlar ne güzel ne kadar çekici erkek erkeği züker mi oğlum 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Hiç çekici değil Yorumla Siyah-Atlı-Prenss 1 yıl Kadınlar lokum gibi lokum Yorumla Siyah-Atlı-Prenss 1 yıl Erkek ler 💩💩💩 Yorumla
güℓ_кяαℓiçeѕi Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Bir dahakine o yapsın seni. Ödeşin. 2 1 Yorumla Soran 1 yıl O yaptı zaten
hakankerem2020 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kayganlastirici bol kullanmak gerekir. 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Bizde hiç yoktu Yorumla hakankerem2020 1 yıl Olmaz öyle girmez girsede fena tahriş edici olur Yorumla Soran 1 yıl Tükürdü Yorumla hakankerem2020 1 yıl Yetmez Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Beceremeyen o sen niye dert ediyorsun 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Ben istemedim diye olmadı ama yoks o sokmustu zaten devamını getirirdi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Korktun mu Yorumla Soran 1 yıl Evet çok korktum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Rolleri değişseydiniz Yorumla Soran 1 yıl Değiştik ama benim ki sertleşmedi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Detayları anlatmak ister misin? DM açık bende Yorumla Soran 1 yıl Yok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neden Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. keşke taktik alsaydın 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Aktif taraf kimdi 1 22 Yorumla Soran 1 yıl Sevgilim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kendini kasmış olabilirsin onun seni biraz alıştırması gerekiyordu önceden ve kayganlaştırıcı kullanmanız gerekir Yorumla Soran 1 yıl Kayganlastiricimiz yoktu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Büyük ihtimal ondan olmadı seni alıştırmış mıydı öncesinden Yorumla Soran 1 yıl Evet biraz yaladi falan sevistik Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aslında girmesi gerekirdi bir dahakine kayganlaştırıcı kullanın. Çok mu büyük kalındıda girmedi Yorumla Soran 1 yıl Evet 17 cm , soktu aslında birazını ama ben dayanamadım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne kadarını soktu Yorumla Soran 1 yıl Başı falan girdi yani ama bilmiyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İlk olduğu için ve kayganlaştırıcı kullanmadığınız için öyle olmuştur. Başka pozisyonlarda deneyebilirsiniz Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum ya çok acıdı gerçekten Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ve en önemlisi ilkinde yavaş olmalıydı. Umarım yavaş davranmıştır Yorumla Soran 1 yıl Yavaş yaptı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İyi anlayışlıymış partnerin Yorumla Soran 1 yıl Evet evet öyleydi keşke kayganlastiricimiz falan olsaymış Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bir dahakine kullanırsınız. Önceden kendine başka bir cisim sokarak alıştırabilirsin kendini Yorumla Soran 1 yıl Yok onu yapamam Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O şekil hem kontrol sende olur hem daha iyi alışırdın ama istemiyorsan. İkincide biraz daha özenli olsun sana zevk alırsın ve kasmamaya bak kendini Yorumla Soran 1 yıl Elimde değil kasılıyor acıdıkça Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İkincide kontrolün sende olacağı pozisyonda yapın Yorumla Soran 1 yıl Hmm anladım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Deneyin öyle faydasını görürsün. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
uzak durun yapmayın
Yapmayın evladım. Vazgeçin bu işlerden. Bak kadınlar ne güzel ne kadar çekici erkek erkeği züker mi oğlum
Hiç çekici değil
Kadınlar lokum gibi lokum
Erkek ler 💩💩💩
Bir dahakine o yapsın seni. Ödeşin.
O yaptı zaten
Kayganlastirici bol kullanmak gerekir.
Bizde hiç yoktu
Olmaz öyle girmez girsede fena tahriş edici olur
Tükürdü
Yetmez
Beceremeyen o sen niye dert ediyorsun
Ben istemedim diye olmadı ama yoks o sokmustu zaten devamını getirirdi
Korktun mu
Evet çok korktum
Rolleri değişseydiniz
Değiştik ama benim ki sertleşmedi
Detayları anlatmak ister misin? DM açık bende
Yok
Neden
keşke taktik alsaydın
Nasıl
Aktif taraf kimdi
Sevgilim
Kendini kasmış olabilirsin onun seni biraz alıştırması gerekiyordu önceden ve kayganlaştırıcı kullanmanız gerekir
Kayganlastiricimiz yoktu
Büyük ihtimal ondan olmadı seni alıştırmış mıydı öncesinden
Evet biraz yaladi falan sevistik
Aslında girmesi gerekirdi bir dahakine kayganlaştırıcı kullanın. Çok mu büyük kalındıda girmedi
Evet 17 cm , soktu aslında birazını ama ben dayanamadım
Ne kadarını soktu
Başı falan girdi yani ama bilmiyorum
İlk olduğu için ve kayganlaştırıcı kullanmadığınız için öyle olmuştur. Başka pozisyonlarda deneyebilirsiniz
Bilmiyorum ya çok acıdı gerçekten
Ve en önemlisi ilkinde yavaş olmalıydı. Umarım yavaş davranmıştır
Yavaş yaptı
İyi anlayışlıymış partnerin
Evet evet öyleydi keşke kayganlastiricimiz falan olsaymış
Bir dahakine kullanırsınız. Önceden kendine başka bir cisim sokarak alıştırabilirsin kendini
Yok onu yapamam
O şekil hem kontrol sende olur hem daha iyi alışırdın ama istemiyorsan. İkincide biraz daha özenli olsun sana zevk alırsın ve kasmamaya bak kendini
Elimde değil kasılıyor acıdıkça
İkincide kontrolün sende olacağı pozisyonda yapın
Hmm anladım
Deneyin öyle faydasını görürsün.