Sevgilimle ne zaman sevissem popomu da parmaklior ve anal dan da girmeye calistigubda giremiyor ve yarida kaliyor. O zorlamiyor diyelim yasim 20 diye zarar verecegini dusundugu icin mi yapmıyor?
(Tecrübesiz oldugunu söylemeyin hemen 38 yasinda )
Evet tecrübesiz. Bunun yasla hic alakasi yok. Anal seks tecrübe ister. Demek ki daha önce yapmamis kimseyle. 10 yil vajinal seks yapan bir adam hic anal yapmasa 10 yilin sonunda biriyle anal yapsa acemidir o adam. Anal vajinal gibi degil tecrübe sabir ve hoşgörü şart
Yanlış hamle yapıyor. Parmakla açmaya çalıştığında yanma hissi bırakır ve anüsün açılmaz aksine kapanır.
Sevgilinin girebilmesi için dili ile hazırlaması gerekir. Bol kayganlaştırıcı kullanması gerekir ve tam anlamı sertleşmiş olması gerekir. Esnek penis girmez. Anüs nazlıdır. Giriş esnasında senin ıkınman gerekir ve anüsünü kasıp daraltmaman gerekir. Bu şekilde oturur pozisyonda sen içine alırsan bir kaç git gel ile hemen hemen hazır hale gelir ve halkalar açılır. Sonrasında da keyfini çıkarırsınız.
Bu nedenle tecrübesiz diyebiliriz, yaş önemli değil. Böyle bir hazzı 40 yaşına kadar tatmamış ve bilmeyen bir çok birey var.
Ya yapmış zamaninda ama hep vajnal girdigi icin unutmuştur
Ve ben sicak bakmiyorum diye o da cok zorlamadi
Az bisey aci yrmek bile yesem makatim kaniyor o bilmiyor bunu ama korkuyorm yspsrsam hastanelik olurum diye
Anal ilişki ile vajinal ilişki çok farklıdır. Zamanında yapmışsa da partneri o konuda bilgilidir ondan yapabilmiştir. Anal ilişki özel muamele ister, hazırlığı ve temizliği yapılır. Uygun hale getirilir sonrasında da muazzam zevk verir.
Makatında kanama varsa bu hemoroid habercisi olabilir. Doğru yapılan anal seksten böyle sonuçlar çıkmaz.
www.kizlarsoruyor.com/.../a52239-anal-seksin-ters-iliski-artilari-eksileri
Büyük ihtimal acı hissedeceğini düşünerek, istemsizce kasıldığın için penis giremiyor.
Cevap
20Cevap
38 yasinda ve yarida kaliyorsan buna beceremiyor denir cok acik bir sekilde muhtemelen ereksiyonunu kaybediyor :) neyse sanslisin bu durunda :)
bir kaç taktik hatası vardır belki ya da partnerin acımasından korkuyordur zorlayamıyordur
Ben yapmıştım 3 gün oturamadi üstüne deneme bence dar demekki illq yapacaksan yardım ederim :)
Oha bee sana kıyamiyor dur :( yas farkı var baya bence hiç deneme bile
Senin canının yanmasına üzülürüz belki pens ı büyüktür biz denedik hiç zorluklar çekmedik kalın olmasına rağmen
yakında altına s*çarsın g*rizekalı.
Baban yasinda adamla ne isin var madem bile bike yapmiyodur seni korkmasin diye
maşallah kızım maşallah
bir de sen ona anal yapmayı dene
muhtemelen öyle acı çekmeni istemiyordur
Arada 18 yaş fark var.
Vuhh!
lan iyicene dayasana, ne yarida birakiyon deee
tecrübenin yaş ile alakası yok. yeteneksizmiş.
Kayganlaştırıcı kullanması lazım
Zarar verecek diye korkuyordur
yavas yavas yol yapıyor
Çok dar olduğundandır belkide
İncitmek istemiyor anladığım kadarı ile
Seni kulanıyor
anal acemisi
zorlamıyordurr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?