2 kere evlendim. Ilk esimle yatakta iyiydik. Ilkimdi. Orgazm olup olmadigimi anlardi. Takip ederdi beni. Ona gore davranirdi. Olmadiysam, o benden önce geldiyse hemen sicaklkgi kaybetmeden elle vs devam ederdi mesela. Ya da önce ben olacaksam anladiginda ona gore ayarlardi ritmini, beni daha cok uyarmaya çalışırdı vs vs.
Simdi ise baskasiyla evliyim. Yatak hayatimiz ilk esim kadar olmasa da fena degil. Keyif aliyorum. Ama bazi seyler acemice geliyor. Orgazm oldun mu, geldin mi diye soruyor mesela. Bu bana garip geliyor, ilk esimden aliskin degilim. Yani mimiklerden, sesten, kasilmalardan vs anlamamasıni cozemiyorum. Ya da takip etmiyor beni fazla. O kendi aleminde belki de o yuzden görmüyor ben ne haldeyim.
Bunun gibi birkaç durum daha var. Biraz bencil mi, kendine mi daha cok odakli, eskisi tecrubeli miydi ya da onunla ten uyumumuz daha mi iyiydi bilmiyorum.
burada tecrube de cok fark olusturmuyor bence. Benim oyle baska erkeklerle iliskim olmadi ama bir erkek kadinin vucudunu, anatomisini çözemediyse, biraz kadina odakli degilse, biraz akilli davranmiyorsa isterse play boy olsun, kadindan kadina kossun, skoru bol olsun yine de yatakta iyi olamaz bence.
Hani 30 yillik tecrubeli öğretmen dersi anlatir ama siniftan 3 kisi anlar. Ama yeni atanmis ya da birkac yillik tecrubesiz ogretmen anlatir ve sinifta 15 kisi anlar ya. Tecrubeden ziyade icraat, anlatis tarzi fark oluşturur ya. Bu yatak işi de skordan, tecrubeden ziyade ten uyumu, erkegin zeki olmasi, kadini takibi, bencil olmamasi vs bunlar onemli sanki. Simdiki esim bazi noktalarda acemice geliyor bilmiyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer