Yeni evliyim ben 22 eşim 28 yaşında cinsel ilişkide max 6-7 dakikada boşalıyor dönüp kıçını yatıyor cinsellik böyle bir şey mi? Ne olduğunu bile anlamıyorum ama nasıl konuşabilirim onu da bilmiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Daha çok yapsan daha uzun tutsan bende daha da yukselirim çok zevkli oluyor sen devam ettikçe biraz daha uzun tutmaya çalış gerekirse yaparken az öpüşelim her şey gir ciktan ibaret değil beni mutlu edersen bende seni daha çok mutlu ederim ne bilim benzeri şeyler soleyeceksin
Tek pozisyon mu var bide
Belki bilmiyordur kadınlarında orgazm olduğunu
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınımın orgazmı benim için çok önemlidir ilk başta oral ile daha sonra ilişkide onu orgazm etmek ilk önceliğim olaki ben ondan önce b. şaldım onunda b. şalması için bir süre sonra tekrar beraberlik yaşarım ama bu beraberlik yaşamadan öncede ufak cinsel temaslar ile tutkusunun artmasını sağlarım
00 Yorumla
+1 yılBenci eşin var. Sana değer vermiyor. Senin boşalıp boşalmaman hiç önemli değil onun için. Benim ön sevişmeli boşalma sürem 45-60 dk arası, ön sevişmesiz hart girişte ise 30-45 dk sürmekte. Bu sürede partnerim 2-3 kez orgazm olabiliyordu. Gerçi uzun süredir yalnızım.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
28Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılAlacaksin sekste kendi gir cik bosalmana bakma benide dusun benide rahatlat demelisin on sevimeyi uzun tutsun oralini yapsin ya da parmakla oksasin ama bir sekilde seni zevkten cildirtip bosaltmayi basarsin ki sekste sadecekullanilan obje olmak yerine zevk almayi tadasin.
00 Yorumla
+1 yılİyyy o ne öyle. Ben yatağa girdiğim kadını aşırı beğendiysem ve ten uyumu da varsa 45 dk- 1 saat nerdeyse her pozsy yaptıktan sonra Squrting fışkırarak boşaltmadan bırakmam. Yazık sana
00 Yorumla
+1 yılBunu onunla konuşsana sen boşalıp rahatlıyorsun ben yarım kalıyorum tatmin olmuyorum her seferinde Hevesimi kırıyorsun ilişkiden soğuyorum diye
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılHic normal değil keske evlenmeden once farketseydin bunu ya konuş ya uzaklaş bir şekilde razı olma bence
00 Yorumla Valla konuşman lazım artık, süre kısa, ilgi alaka yok , oral ön sevişme uzun olmalı , 20-30 dk sürmeli birleşmeden sonra bence yoksa soğursun zaten
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı.
+1 yılBu kadar bencil biri olduğunu bilmiyor muydun normal. hayatta da sadece kendisini düşünen biri mi
01 Yorumla- +1 yıl
Yardımcı olmak için yazdım cevap veren yok :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkegin suresi normalde seninle ilgilenme suresi sifir oldugu icin yetersiz kaliyor tabi. onden bi en az 15 dakika seni kivama getirmesi lazim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvlenmeden cinsel ilişki yaşamadınız yüksek ihtimal
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılen kötü eşime yeterli gelmedi ise elimle yaparım
00 Yorumla
+1 yılŞmdi burdan herkes sana ahlaksız teklifler de bukuncak eger eşini seviyorsan sana söyluyceklerim yap
00 Yorumlaİletişimle çözersiniz bunu. Boşalmadığını söylemezsen çabalamaz
00 YorumlaO ne ya öyle kadını tatmin etmeden ilişki bitirilir mi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe insanlar var deliriyorum kardeşim senin işin bittimi tamam dilini kullan kadinida rahatlat sarılıp uyuyun ama yok yapmazlar
00 Yorumla
+1 yılBu yaşta evlendin mi 😲
03 Yorumla
Soran+1 yılBu yaşta derken? ikimizin de mesleği var maddi sıkıntımız yok neyi beklememiz gerekiyordu başka?
- +1 yıl
Yaşın küçük geldi evlilik. Seni hayatın.🤷🏿♀️
Soran+1 yılKüçük değil eskiden 16 yaşındaki kızların 2-3 tane çocuğu oluyordu
Değil tabi baya azmis suresi
10 Yorumla
+1 yılÖn sevişme olmadan mı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. cinsellik bu değil. eni orgazma ulaştırmalı
00 Yorumla
+1 yıl6-7 dakika mı Ben de 45 dakika garantili
00 Yorumla
+1 yılKocanla konusamazsan kiminle konuşacaksın
00 Yorumla
+1 yılDegil Kendini Düşündüğün kadar Kadını düşüneceksin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılAlıp karşına buraya anlattığın gibi konuş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsellikten anlamayan biri o
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBencillerle evlenmeyin yav
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 327 cevap paylaştı.
+1 yılsenin durum vahim ondanda bir cacık olmaz
00 Yorumla Ondan erkek olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bu hastalık
00 Yorumla
+1 yılAllah sabrını versin en basından agırlıgını koy
00 Yorumla
+1 yılHareketlerinle belli et
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOhaa yaa kötü bişey anlat doktora götür bemce
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen yanmissin hayat boyle gecer mi ya
00 Yorumla