Cinsel Yaşam Partneriniz regl iken seks yapar mısınz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Partneriniz regl iken seks yapar mısınz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. benim partnerim regl olmaz doğal olarak shdh ama canım acimayacaksa olabilir sonuçta o korunacak illa ki bu yüzden hastalık kapmayiz bence 0 0 Yorumla
BalalarBabası Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. İki kez kazara başıma geldi, çok kötü bir deneyim. Yaparım ederim diyen erkekler hiç cinsellik yaşamamıştır 0 0 Yorumla
ALTAYBEY Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 58% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Hep söylemişimdir büyük savaşçıların kılıcı daima kanlı olur diye 😂😂 0 0 Yorumla
Avcı4444 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Hayır sevısırım sadece yuzeysel oksama falan kulodu cıkarmam 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl regl sonrasi daha istekli olur o kadar aceleye gerek var mi... arkdan almayi seviyorsa öyle s2erdim. 1 0 Yorumla
AnderKalsun Takip Et Xper 6 Yaş: 37 1 yıl Kesinlikle hayır, olmaz öyle şey… Bir yere kadar sevişmek belki ama seks yapılmaz… 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Farkli sehirlerde yasayan sevgilin varsa ozamana denk gelmisse olabilir. 0 0 Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Nedenini bilmiyorum ama hazzı katbe kat fazla oluyor 0 0 Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Yapmam sağlıksız durum 0 0 Yorumla
GereksizYorumlar Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl evet fantezim ve çok gerçekleştirdim 0 0 Yorumla
OphelianinAsigi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Geçmişte olmuştu bir kere 0 0 Yorumla
AlparslanCCC Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl hayır sadece ilgi gösterirdim öperdim 0 0 Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yapmam. Sonra hasta oluyoruz 0 0 Yorumla
AtaTorunu Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Sağlık açısından sıkıntı falan diyorlardı 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. arka kapıdan yaparım ya 0 0 Yorumla
xqyssss Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 444 cevap paylaştı. Haram haram 3 0 Yorumla
gokselinho Takip Et Guru Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı. Kimle partnerle mi başkasıyla mı 0 0 Yorumla
SıradanSorular Takip Et Yoda Yaş: 31 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı. Oral falanda tamamda ilişkiye asla girmem 0 0 Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hayır yapmam 0 0 Yorumla
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yaparım ama anal 0 0 Yorumla
Mrbrawn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. İstemez ki 0 0 Yorumla
Mühendis0109 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Blackflights Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 705 cevap paylaştı. Reglyken olmaz 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Dinen yasak/haram. 0 0 Yorumla
Bilir_Kisii Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. No no 0 0 Yorumla
murathanbey Takip Et Bilge Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 389 cevap paylaştı. Az döneminde olur du 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
benim partnerim regl olmaz doğal olarak shdh ama canım acimayacaksa olabilir sonuçta o korunacak illa ki bu yüzden hastalık kapmayiz bence
İki kez kazara başıma geldi, çok kötü bir deneyim. Yaparım ederim diyen erkekler hiç cinsellik yaşamamıştır
Hep söylemişimdir büyük savaşçıların kılıcı daima kanlı olur diye 😂😂
Hayır sevısırım sadece yuzeysel oksama falan kulodu cıkarmam
regl sonrasi daha istekli olur o kadar aceleye gerek var mi... arkdan almayi seviyorsa öyle s2erdim.
Kesinlikle hayır, olmaz öyle şey… Bir yere kadar sevişmek belki ama seks yapılmaz…
Farkli sehirlerde yasayan sevgilin varsa ozamana denk gelmisse olabilir.
Bi kaç kere yaptım. Çarşaflar savaş meydanına dönüyor.
Nedenini bilmiyorum ama hazzı katbe kat fazla oluyor
Bunu yapan midesiztir
Yapmam sağlıksız durum
Yok ya iğrenç günah hemde
evet fantezim ve çok gerçekleştirdim
Geçmişte olmuştu bir kere
Sadece oral yapabilir devamı olmaz
hayır sadece ilgi gösterirdim öperdim
Yapmam. Sonra hasta oluyoruz
Sağlık açısından sıkıntı falan diyorlardı
Prezervatif ile yaparım
Vajinadan yapmam, ama başka türlü isterse yaparım.
Ağrısını aldığını söylüyor eşim. Yapıyoruz
arka kapıdan yaparım ya
Haram haram
Kimle partnerle mi başkasıyla mı
Oral falanda tamamda ilişkiye asla girmem
Hayır yapmam
Yaparım ama anal
Yok daha neler
Hayir
İstemez ki
Yapmıslıgım var
Hayır