Hayatım boyunca hiç yapmadım günah olduğu için, muhtemelen evliliğe kadar yapmayacağım
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapmadim pişman değilim eşimle olacaksa olur.
Aaa turşusunu kuracaksın diyenlere beden benim bedenim.. herkes özgürlük adı altında kullanılıyorsa bende kullanmamayi tercih ediyorum..
29 Yorumla
Soran+1 yılÇok sevdim düşünce yapınızı, benimkiyle aynı. Bencede insan bedenini hayatı boyunca adayacağı biriyle paylaşmalı iki günlük ilişki içinde bulunanlara peçete gibi bakıyorum
Cevap sahibi+1 yılHerkesin kendi hayati tercihi ben eşimle sevdiğim insanla birlikteyken başkası ile bir kıyas içinde olmak istemiyorum duygusal ve/ veya fiziki, hemde zinaya yaklaşmak istemiyorum
Soran+1 yılKesinlikle. Bu devirde herkes ezik gözüyle bakıyor seks yapmayana, ancak ben öyle düşünmüyorum. İlerde eşimin biriyle yatmış olması düşüncesine katlanmak istemiyorum. Bu yüzden kimseyle seks yapmadım ve hiç o taraklarda işi olmamış bir kız istememin en doğal hakkım olduğunu düşünüyorum. Aynı şekilde siz de bunu hakediyorsunuz. En iyisini yapıyoruz, Allah yolumuzu açık etsin🤍
Cevap sahibi+1 yılYapanada oyle bir hayatı seçenede tercih edenede ezik demiyorum haddime degil herkesin doğrusu inanisi farkli ama bunu tercih etmeyene ezik sorunlu denmesini anlamıyorum sonuçta içgüdüsel bir şey ya yaparsin ya yapmazsın kimsenin cenneti ve cehennemi yok.. bu benim hayatım benim inanısim benim bedenim Allah disinda kimsenin söz hakkı yok..
Modernlik çağdaşlık adı altında saygı duyulması elzemken ezik, ozguvensiz, turşusunu kur, bedenini mj beğenmiyorsun, herkeste olan sende de , aman çokta merakliydik bunlar belki şahsıma söylenmedi ama yorumlarda dışarıda duyduğum şeyler ve cok hadsizlice ve cahilce..
Umarım inşallah herkes kendisi gibi planlar ile hemhal olur ve yolları kesişir.
Cevap sahibi+1 yılGuzel temeniniz için tesekkurler bilmukabele.
Cevap sahibi+1 yılOlanlar ile*
Soran+1 yılİnşallah dediğiniz gibi olur toplumun içi boş güruhları yüzünden kaç insan bu şekilde kendini kullandırmıştır sayamayız, Allah'ın lanetlediği şeyler harici herşeye saygı duyarım. Günümüzde açıklık kavramı çıplaklık kavramı olmuş durumda ve giyime karışanlar yobaz gerici oluyor, zina her yerde almış başını gidiyor. Tamam bizde namus bekçisi değiliz günahlarımız oldu ancak bu kadarı da insana fazla geliyor. İnşallah dediğiniz gibi olur, rica ederim şahsen fikirlerinizden dolayı memnun ve umutluyum, sizin gibi anneler ilerde kendi çocuklarını öyle yetiştirecek çünkü
Cevap sahibi+1 yılHusnuzanli baktiginiz icin tesekkur ederim
Hakkıyla yapanlardan oluruz insallah
Amin ecmain
Soran+1 yılAmin rica ederim naif ve nazik hanımefendi
- Cinsel Yaşam konusunda 766 cevap paylaştı.
+1 yılAllah yolundayız
11 Yorumla
Soran+1 yılHelalsin kardeşim🤍
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
5Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYapmadım benim zamanımda elini tutmak bile büyük olaydı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapmam ama yapmayı isterdim.
39 Yorumla
Soran+1 yılNeden yapmadınız?
Cevap sahibi+1 yılBekaret benim için önemli. Eşimden başkasıyla yapmak istemiyorum.
Soran+1 yılO zaman neden yapmayı isterdim dediniz ki? Bekaret önemliyse bunu hiç istememeniz lazım. Sanki birini zamanında eşiniz olarak uygun gördünüz, ancak birşeyler oldu da olmadı ve bu içinizde ukte kaldı gibi bi düşünceye kapıldım :)
Cevap sahibi+1 yılNokta vuruşu yaptınız.
Soran+1 yılPeki şu an evli misiniz?
Cevap sahibi+1 yılHayır değil
Soran+1 yılBen 22 yaşındayım, ben bile istiyorum. Sizin de istemenizi daha iyi anlıyorum. Adınıza üzgünüm, İnşallah iyi bir eş bulursunuz. Unutmayın, sizde kötü hatıralar bırakanlar gün gelir en ağır hesabı verirler. Hama burada, hama öldükten sonra. Duruşunuz için tebrik ederim, bilinçli hanımlar ve erkekler çok azaldı. Bu bilinci kaybetmemeniz çok güzel. hiçbir şey sizden ve vücudunuzdan daha değerli değil🤍
Cevap sahibi+1 yılGüzel sözleriniz için teşekkür ederim 😊
Soran+1 yılRica ederim 😄 vaktim olsaydı sizinle konuşmak da isterdim (kötü anlamda asla değil) ancak pek vaktim olmuyor maalesef. Yine de canınız sıkılırsa buraya yazabilirsiniz gördükçe yazarım size☺️
+1 yıl16 Yorumla
Soran+1 yılBu devirde herkes ezik gözüyle bakıyor seks yapmayana, ancak ben öyle düşünmüyorum. İlerde eşimin biriyle yatmış olması düşüncesine katlanmak istemiyorum. Bu yüzden kimseyle seks yapmadım ve hiç o taraklarda işi olmamış bir kız istememin en doğal hakkım olduğunu düşünüyorum
- +1 yıl
hakkin evet ama bulamazsun
Soran+1 yılNiye bulamayım ki benim gibi dünyada tek kişi olamam ya :D
- +1 yıl
nerdeyse yok hepsi yaomis
Soran+1 yılYok ya İnşallah buluruz iyi kadınlar iyi erkeklere kötü kadınlar kötü erkeklere diye buyrulmuş İnşallah sende bulursun🤍
- +1 yıl
insallah ama zor
+1 yılÇatır çatır sen ne diyon bee
01 Yorumla
Soran+1 yılAga nickten belli😂
+1 yılYapmam
10 Yorumlaher şey mümkün
10 YorumlaHer fırsatta
11 Yorumla
Soran+1 yılLibidon tamda şöyle olacak
Gizli Üye(18-24)+1 yılOlmaz
011 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılİste
Soran+1 yılpeki
Cevap sahibi+1 yılSen niye olmiyo
Soran+1 yılYapmiyom
Cevap sahibi+1 yılBiraz içine kapanık benimki
Soran+1 yılSen mi içine kapanıksın yoksa sevgilin var da o mu içine kapanık?
Cevap sahibi+1 yılSevgilim
Soran+1 yılBana kalırsa evlenene kadar hic yapmamak en iyisi
Cevap sahibi+1 yılYaptun mi
Soran+1 yılHayır
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem