Böyle bisi sormak karşı tarafı rencide eder değil mi burdakiler gibi hanzo değiliz Avrupa gördük mesela Rusya da 16 ya girdiginde bozdurmadigijda alay konusu oluyorsun ruslar niye kendini pazarlıyor saniyorsun Hollanda ve Belçika da gördüm çiftler evlenmeden önce aynı evde yaşıyor kendilerini test ediyorlar anlasamamazlik durumunda ayrılıyorlar onlarda bizim ülke gibi bekaret önemli bisey degil
Sen benim nasıl bir cambaz olduğumu hala anlayamamissin uçmasını bilirsen pilot sensin zaten kadini ufak bi tahrik et hemen üstüne atlar yeter ki o güveni sağla
Duygusuz söylersen nasıl kandiracaksin değil gözlerine baktiginda yatağa nasıl attigini hayal edeceksin ki gözlerin parlayacak o ışığı görecek karşı taraf 2-3 süslü kelime ağzında laf yapmalı sonrası yaydan çıkmış ok gibi gelir ama tabi kız Kezban olmamak sartiyla
Tavlasam ne olacak niyetimi anladın sen bana verirsin ama uğraştırsın bende bunu kavradim verme konusunda kolay lokma gibi durmuyorsun ama tavlarim zor değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
elbet sevdiğime sevişerek sevgimi vücut dili ile ifade ediyorum
Evet ayni evde yaşıyoruz her akşam olmasada haftanın 5 günü pompaliyorum
İlki misin
Yok dördüncü
Seviyo diye mi sevgili oldun veriyo diye mi
Manken gibi fiziği var ve çok güzel hem geziyoruz milleti catlatiyorum hem seksi bedavaya getiriyorum
Takılıyon yani
Evet mesela özel günler dışında da yemeği çıkartıyorum eve çiçekle geldiğim oluyor seviyor sansin diye 1 2 yıl daha takılıp gecerim diye düşünüyorum
Anladım
Sormak istediğin başka bisey yoksa gidiyorum
Verdiğini sonradan mı öğrendin
İçine girdiğimde farkettim rahat girdi
Bakire olup olmadığını denemeden bilmiyo muydun yani
Böyle bisi sormak karşı tarafı rencide eder değil mi burdakiler gibi hanzo değiliz Avrupa gördük mesela Rusya da 16 ya girdiginde bozdurmadigijda alay konusu oluyorsun ruslar niye kendini pazarlıyor saniyorsun Hollanda ve Belçika da gördüm çiftler evlenmeden önce aynı evde yaşıyor kendilerini test ediyorlar anlasamamazlik durumunda ayrılıyorlar onlarda bizim ülke gibi bekaret önemli bisey degil
Ne alaka bakireyse dikkatli olursun vs
Sormada problem yok bence bi de ozaman siz ilişkinin ilk aylarında yapmadınız
2 hafta olmuştu eve çağırdım film izlemiştik alkol vs öpmeye baslayinca bende fren yapmadım
Kız hemen veriyosa zaten bakire değildir çekinmesi lazımdı
Bakire kız da bozdum dediğin gibi hiç cekinmemisti sanırım sen biraz cekingensin
Hayır ama direk ilk öpüşmede vermez
Sen benim nasıl bir cambaz olduğumu hala anlayamamissin uçmasını bilirsen pilot sensin zaten kadini ufak bi tahrik et hemen üstüne atlar yeter ki o güveni sağla
Sen nerelisin
Muğla siz
İst orada çok veriyolar muğlada
Köyde de verirler dediğim gibi istemesini biliceksin
İkna et beni
Gözlerinin içine derin derin bakıp nefesimi kesiyorsun çok güzelsin şu küçük dünyada nasıl denk gelmedik diyemedikten sonra biraz zor be güzellik 😃
Hm duygusuz söylerden inanmam ama duygulu olursa inanırdım ama sevişmem
Duygusuz söylersen nasıl kandiracaksin değil gözlerine baktiginda yatağa nasıl attigini hayal edeceksin ki gözlerin parlayacak o ışığı görecek karşı taraf 2-3 süslü kelime ağzında laf yapmalı sonrası yaydan çıkmış ok gibi gelir ama tabi kız Kezban olmamak sartiyla
Shhshsh ben gelmem
Seni 5dk da tavlarim güzel kız
Tavla işte
Tavlasam ne olacak niyetimi anladın sen bana verirsin ama uğraştırsın bende bunu kavradim verme konusunda kolay lokma gibi durmuyorsun ama tavlarim zor değil
Tavla merak ettim becercen mi
Özele gelmen lazım,
Çık gizliden
Yaz simdi
Yazdım
hayır yok ve olmuyor da seçeneklerden paylaşıyorum bile yi anlamadım o ne demek *
Herhalde yapıyoruz çatır çatır hemde daha dün yaptık bir hafta sonra bir daha
Her fırsatta tabiki. Paylaşıyorum nedir ony anlamadım ama?
Olsa yaparım niye olmasın
Pişman olmayın sonra ama
Sevgilim bile yok ama yanıyorum
Olursa yapıcam kesin 😂😂😂😂😂
Ewt oluyor tabiki ama yüzeysel
Sevgilin var mı diye bir sor önce😂
Sevgilim olsa yapardim
Olsa şimdi bile affetmem
şu an yanımda olsa.. canını yazabilirdim..
Yokki
olsa yaparız ama yok
Yapacak bi sevgilim yok
evlenmeden yapmama
sevgilim yok
Ayıp ayıp
Evet
Sen paylaşılmak mı istiyosun
Hayır
3. Seçenek ne öyle
Yapmadım ilkim olacak daha
Bişey soracam ama burdan değil