Cinsel Yaşam Sevgilinizle seks yaşıyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Anket bu Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Evetse neden hayırsa neden Sevgilinizle seks yaşıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Geçmişte sevgili olduğum kadınlarla düzenli cinsel hayatım oldu. 0 0 Yorumla
RavenbyPoe Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Sevgilim yok. Olsa onun tercihine göre olabilir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kızlar iftardan sonra mesajla veya sesli olarak sanal seks yapmak isteyen ihtiyaci olan olursa yoruma açıktan yazarsa ben ulaşırım isteyen? 0 0 Yorumla
muro6307 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Ewt çünkü yapmak güzel geliyor amamşimdş yok önceden yaptım 0 0 Yorumla
Nytc1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. E tabi sevgiliyle sevişmeyip kimle sevişelim 0 0 Yorumla
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Olmadığı için yasayamiyoz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Bırak sevgilimle eşimle yaşamıyorum 0 58 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vermiypr Yorumla Soran +1 yıl Azdırrr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Azmıyor sorun orada Yorumla Soran +1 yıl Bişeyler dene illa ki azarrr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne mesela belki denemediğim bir tavsiyen olur Yorumla Soran +1 yıl Dan diye girme olaya hafif dokun mesela hafifçe öpmeye başla önce masum yanağını falan seviyo gibi başla sonra boynunu öp azarr o kesin Yorumla Soran +1 yıl Yala onun alt tarafını bi de iş ilerleyince Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bunları sence yapmıyorum mu. Dahanyakşaşır yaklaşmaz olmaz diye başlıyor Yorumla Soran +1 yıl Çok sinirmiş ya kadın da yaparken zevk alıyo mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olur ayda yılda bir ikna olursa acayip zevk alıyor Yorumla Soran +1 yıl Zevk alıyosa niye istemiyo bu Yorumla Soran +1 yıl Sen verme biraz cezalandır isteme bakalım nolcak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ah bit çözebilsem Yorumla Soran +1 yıl Duygusal olarak problem var mı seviyo mu seni ya da kaba biri misin normalde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle yapıyorum bu sralat Yorumla Soran +1 yıl verme hiç biraz o delirsin Yorumla Soran +1 yıl Acaba kıskandırsan mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben değilim ama eşim kabadır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl kıskamdırayım Yorumla Soran +1 yıl Ya bence bu kadını biraz süründür kıymetini anlasın Yorumla Soran +1 yıl Sen fazla mütevazi birisin galşba Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sanırım. Kırmayı üzmeyi sevöeö sakinimdir Yorumla Soran +1 yıl Başka kadına bakıp tvde falan azdığını mı göstersen acaba kıskansın Yorumla Soran +1 yıl Dokun kendine Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onu yapıyorum Yorumla Soran +1 yıl Sen fazla iyi olduğun için tepene çıkmışlar senin burcun ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aslan. Yükselen akrep Yorumla Soran +1 yıl Başkasına azdığını anlıyo mu ona ilgi verme karınla hiç ilgilenme yat uyu cezalandır biraz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 2 aydır ayrı yatıyorum Yorumla Soran +1 yıl Başka yatakta mı Yorumla Soran +1 yıl Bu kadın seni sevmiyo bence Yorumla Soran +1 yıl Niye hiç umrunda değil Yorumla Soran +1 yıl Bunun burcu ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl OlabilirHayatın merkezinde oşmadım hiç bir zaman Yorumla Soran +1 yıl Sen bunla niye evlendin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl KoçBu arada ne çok yazışmışoz son yorumu bulmak zor oşuyor 🤣🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Ay koç burcu bencil olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evlenmeden bilemiyor insan Yorumla Soran +1 yıl Yüzüne söyle kibar olma ayda bir olmaz bana yetmiyo kadınlık görevini yapmıyosun niye evlendik de Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen öyle Yorumla Soran +1 yıl Beni başkasına yolliycaksın böyle giderse de biraz korkut bunu Yorumla Soran +1 yıl Senin hakkına giriyo böyle evlilik olmaz bunu bastırman lazım baskın ol Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Artık upraşmak istemiyorum. Sıkıldım. Kendini bşr şey sanmasını istemiyorum Yorumla Soran +1 yıl Napıcan böyle olan sana oluyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmiyorum. Zaman ne gösterir Yorumla Soran +1 yıl Aldattın mı hiç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır aldatmadım aldatmam bana yakışmaz Yorumla Soran +1 yıl Seni pasifleştirmiş. Bu kadın ya üzüldüm sana bence onu değiştirmen lazım baskın ol biraz böyle senin hakkına giriyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu aralar zihnim bulanık. Hiç bir şey düşünmek istemiyorum Yorumla Soran +1 yıl Bence seni bu hale o getirmiş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olabilir Yorumla Soran +1 yıl Kafanı topla bişeyleri değiştir bence böyle nereye kadar gitcen uyan biraz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bakalım şu an araftayım Yorumla Soran +1 yıl Topla kendini akıllı ol biraz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnş bakalım Yorumla Soran +1 yıl Umut yok sende galiba Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bşraz kendimi dinlemem lazım ne yapacağıma karar vermem gerkiyor o nedenle net bşr şey söyleyemiyorum Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sevgilimiz yokki 0 0 Yorumla
44asi44 Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sevgilim yok 0 0 Yorumla
ZaruRi_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 699 cevap paylaştı. Sevgilim yok 0 0 Yorumla
Farlander_SUPREME Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Evet 0 1 Yorumla Farlander_SUPREME +1 yıl Çünkü cinsellik yaşayabileceğim kişi partnerimdir ve evlenmeden yapmamak için bir sebebim yok.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Geçmişte sevgili olduğum kadınlarla düzenli cinsel hayatım oldu.
Sevgilim yok. Olsa onun tercihine göre olabilir.
Kızlar iftardan sonra mesajla veya sesli olarak sanal seks yapmak isteyen ihtiyaci olan olursa yoruma açıktan yazarsa ben ulaşırım isteyen?
Ewt çünkü yapmak güzel geliyor amamşimdş yok önceden yaptım
E tabi sevgiliyle sevişmeyip kimle sevişelim
evet düzenli olarak her gün
Olmadığı için yasayamiyoz
kimle yapacağız başka
Olsa ever ama güvenmem lazim
Bırak sevgilimle eşimle yaşamıyorum
Niye
Vermiypr
Azdırrr
Azmıyor sorun orada
Bişeyler dene illa ki azarrr
Ne mesela belki denemediğim bir tavsiyen olur
Dan diye girme olaya hafif dokun mesela hafifçe öpmeye başla önce masum yanağını falan seviyo gibi başla sonra boynunu öp azarr o kesin
Yala onun alt tarafını bi de iş ilerleyince
Bunları sence yapmıyorum mu. Dahanyakşaşır yaklaşmaz olmaz diye başlıyor
Çok sinirmiş ya kadın da yaparken zevk alıyo mu
Olur ayda yılda bir ikna olursa acayip zevk alıyor
Zevk alıyosa niye istemiyo bu
Sen verme biraz cezalandır isteme bakalım nolcak
Ah bit çözebilsem
Duygusal olarak problem var mı seviyo mu seni ya da kaba biri misin normalde
Öyle yapıyorum bu sralat
verme hiç biraz o delirsin
Acaba kıskandırsan mı
Ben değilim ama eşim kabadır
Nasıl kıskamdırayım
Ya bence bu kadını biraz süründür kıymetini anlasın
Sen fazla mütevazi birisin galşba
Sanırım. Kırmayı üzmeyi sevöeö sakinimdir
Başka kadına bakıp tvde falan azdığını mı göstersen acaba kıskansın
Dokun kendine
Onu yapıyorum
Sen fazla iyi olduğun için tepene çıkmışlar senin burcun ne
Aslan. Yükselen akrep
Başkasına azdığını anlıyo mu ona ilgi verme karınla hiç ilgilenme yat uyu cezalandır biraz
2 aydır ayrı yatıyorum
Başka yatakta mı
Bu kadın seni sevmiyo bence
Niye hiç umrunda değil
Bunun burcu ne
Olabilir
Hayatın merkezinde oşmadım hiç bir zaman
Sen bunla niye evlendin
Koç
Bu arada ne çok yazışmışoz son yorumu bulmak zor oşuyor 🤣🤣🤣
Ay koç burcu bencil olur
Evlenmeden bilemiyor insan
Yüzüne söyle kibar olma ayda bir olmaz bana yetmiyo kadınlık görevini yapmıyosun niye evlendik de
Aynen öyle
Beni başkasına yolliycaksın böyle giderse de biraz korkut bunu
Senin hakkına giriyo böyle evlilik olmaz bunu bastırman lazım baskın ol
Artık upraşmak istemiyorum. Sıkıldım. Kendini bşr şey sanmasını istemiyorum
Napıcan böyle olan sana oluyor
Bilmiyorum. Zaman ne gösterir
Aldattın mı hiç
Hayır aldatmadım aldatmam bana yakışmaz
Seni pasifleştirmiş. Bu kadın ya üzüldüm sana bence onu değiştirmen lazım baskın ol biraz böyle senin hakkına giriyo
Bu aralar zihnim bulanık. Hiç bir şey düşünmek istemiyorum
Bence seni bu hale o getirmiş
Olabilir
Kafanı topla bişeyleri değiştir bence böyle nereye kadar gitcen uyan biraz
Bakalım şu an araftayım
Topla kendini akıllı ol biraz
İnş bakalım
Umut yok sende galiba
Bşraz kendimi dinlemem lazım ne yapacağıma karar vermem gerkiyor o nedenle net bşr şey söyleyemiyorum
Sevgilimiz yokki
Hep başım ağrıtpt diyor
Sevgilim yok
sevgilim yok
Sevgilim yok
Evet
Çünkü cinsellik yaşayabileceğim kişi partnerimdir ve evlenmeden yapmamak için bir sebebim yok.
Hı hı
Hayır
Sevgilim yok :/
Sen peki