Gizli Üye(36-45)+1 yıl2,5 yıldır beraberiz. Yüzeysel birşeyler yaşadık. Soyunmadan. Daha ileriye de gitmek istemiyorum açıkçası. Sevdiğim olunca bu kadarına bile pişman oldum. Dünya hali bu yarın yaşayıp yaşamayacağımız belli değil. Bu yüzden artık beraber kalacak ortamlar yaratmıyoruz. Yaratırsak biliyoruz tutamıyacaz kendimizi belki daha da ileriye gidecez.
31 Yorumla
Soran+1 yılevet genelde böyle oluyor haklısın
En İyi Cevaplar
ben istemedim konusmak oda hiç açmadı o konuları gayette mutluyduk 14 aylık ilişki. ben onu çıplaktan çok gelinlikle hayal ettim kanks sıkıntı olmadı gene ayrıldık ama 4 gündür :D
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl7 aydir sevgiliyiz evlenme teklifi etti okul nedeniyle kabul etmedim kendi aramizda yuzuk taktik ayni evde yasiyoruz bekaretimi ona verdim
24 Yorumla
Soran+1 yılAynı evde yaşayınca oluyor sanırım öyle
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle her sey bir anda oluyor zaten ayni evde yasayinca kacma sansinda olmuyor
Cevap sahibi+1 yılTabiki var mesela birlikte kalirken onun sevmedigin yonlerini görüyorsun ailelerimiz biliyor beraber kaldigimizi ve birbiriimizden sıkılmıyoruz
+1 yılSevgilim yok bu yüzden yaşamıyorum ama olursa da evleninceye kadar yaşamayacağım. Açık ve net.
62 Yorumla
Soran+1 yılYinede büyük konuşma derim
- +1 yıl
Büyük konuşmuyorum ama günah işlemeye hiç biyetim yok açıkçası...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam birlesme olmadi ama sevistik. 1 yildir beraberiz o istiyor. Bende istiyorum aslinda ama yapamam sanirim. O yapcaz diye biliyo. Karisik ya bak uzuldum smdi
11 Yorumla
Soran+1 yılyakınlaşmak tamam ama tam birlesme yasama bence
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3 Yıldır beraberiz gecen yıl bir kez sevismistik ustumuzde kiyafetlerle bir daha bir yakinlasmamiz olmadi
18 Yorumla
Soran+1 yılBir daha istemedi mi?
Cevap sahibi+1 yılHayır , o an basbasaydik kış mevsimi falan bir yakinlasma oldu romantik bir ortam vardı ama sonra ne bileyim bir daha istencek bir sey degildi yani o an oyle bir gelisti
Soran+1 yılHım tuhaf geldi hani erkekler bu konuda ilgi ister ve yakınlaşmak isterler ya biraz ilginç geldi o yüzden sordum
Cevap sahibi+1 yılBilmem bir daha istemedi , biraz dindar biridir sevgilim muhtemelen yanlis bir sey yaptigimizi dusundu
- +1 yıl
Sevgilin adam. gibi adammis
Soran+1 yılYa dindar olmasıyla bir alakası var mı bilmiyorum ama sonuçta bir erkek ve bunu ister diye düşünüyorum. Kesinlikle eleştirmiyorum yanlış anlama
Cevap sahibi+1 yılIstemeye istiyodur belki bilmiyorum ama bana yansıtmadı hic , gerci istese anlardim
Saclarimi ellemekten baska bir sey yapmiyor dogrusunu istersen
Soran+1 yılanladım, mutluluklar:)
+1 yılyas 22 hic olmadi sevgilim ama olsaydida asla yapmazdim ewlenmeden ve daha once yapmis birini asla hayatima girmez ins :(
24 Yorumla
Soran+1 yılUmarım hakettiğinle karşılaşırsın:)
- +1 yıl
tsk amin insanin nasibinde ne varsa o olur yok ihtiyac falan diye birsey yok insan iradesine hakim olcak erkek veya kizi yok bu isin
Soran+1 yılhaklısın
- +1 yıl
:).
- Cinsel Yaşam konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılHic sevgilim olmadı evlenene kadar birsey yaşamayı düşünmüyorum
44 Yorumla
Soran+1 yıldoğru düşünce
- +1 yıl
Hayırlısı
- +1 yıl
Dogrudur
sevgilim hiç olmadı. olsa da değişen bişiy olmaz. işin resmiyeti ( evlilik ) olana dek öyle bir şeye ne ben isterim, ne de müsaade ederim.
THE END...24 Yorumla
Soran+1 yılÇok az kişi böyle düşünüyor
Soran+1 yılnefse sahip çıkmak zaten olay ne mutlu sana
Gizli Üye(30-35)+1 yılYasamak istedim ama yasamadim. Iyiki yapmamisim. Ayrildik. Adimi cikartirdi
37 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle güvenmemek gerek
Cevap sahibi+1 yılAynen yasamamak. en iyisi. Yasamadim ama pismanda dglm. d
Soran+1 yılsonuna kadar gitmemek gerek en iyisini yapmıssın. d
Cevap sahibi+1 yılSonuna kadar degil tatlim. Yanagimdan bile opturmedim. Erkekler tadi aldiktan sonra birakir.
gerci sevgilimi ben birakmistim opturmuyorum diye sikayetciydi shsjsgsjsgajmgmfmfmfm
Soran+1 yıltadını aldıktan sonra bırakır sözüne pek katılmıyorum ben:D sakız mıyız ki tadını alıp tükürsün. d gerçi öyle karaktersizler var ki onlardan beklenir böyle şeyler
Cevap sahibi+1 yılYani karaktersizler icin soyluyorum
+1 yıll*n erkekler icin problem yokta kızlar ya ulan eşin değil bişeyin değil sadece sevgilin cocuk 2 gun sonra gitse koymazmı mk bide sagda solda dese ben onu... diye adınız cıkar l*n anne olcaksınız ilerde mk
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Belli bir yaştan sonra cinsellik paylaşmadığım birine sevgilim diyemem. Çocukmuyuz yaa.. Olgunlaşmamış insanlar da büyüyüp öyle gelsinler.
02 Yorumla
Soran+1 yılsizin yaşınıza göre evet
Gizli Üye(30-35)+1 yıl5 ay oldu cinsel iliski yasamadik ama birbirimize dokunduk mast yaptik
19 Yorumla- +1 yıl
onu yapmışken cinsellik niye yaşamadınız ki?
Cevap sahibi+1 yılBakireligimi korumak istiyorum ayrica oral anal da yapmam asla
Soran+1 yılHım 5 ay
Cevap sahibi+1 yıl5 ay az mi diyorsun cok mu
Cevap sahibi+1 yılIlk 1. Ayda yaptik dediklerimi
Soran+1 yılhızlısınız ondan dedim. d
Cevap sahibi+1 yılNesi hizli
Soran+1 yılilk 1 ayda öyle yakınlaşmak
Cevap sahibi+1 yılCok uzun suredir flortumdu
Gizli Üye(30-35)+1 yılKız arkadaşım kız olmadığı halde yapmadım 6 aydır beraberiz bende bakirim evlenene kadar düşünmüyorum
33 Yorumla
Soran+1 yıltebrk ederim
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim :)
Benim tek erkek arkadaşım parmaklarim. d
63 Yorumla
Soran+1 yılcesaretinden dolayı tebrikler:D
Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı. fazla ileri gitmeden olabilir telefonda konuşurkende muhabbet açılabilir 4 senedir beraberiz aşırıya kaçmıyoruz herşeyin zamanı var
021 Yorumla
Soran+1 yılAşırıya kaçmamak derken biraz açıklar mısın gizlisin ne de olsa. 4 yıl uzun bir zaman
Soran+1 yılevet haklısın
Soran+1 yılhaklısın bu konuda. kabul edende daha önce çok ilişki yaşamış kişiler oluyor genelde. sevgili olunca ister istemez yakınlaşıyor insan ama tamamen teslim etmemeli kendini
- +1 yıl
yaş kac abi tavsiyesi şimdi 5 dk lık zev ilerde ömür boyu pişmanlık olur telde muhabbet tamam öpüşmek eyvallah ama fazlası asla olmamalı olursa erkek sıkılır zaten istediğini elde eden erkek karşı tarafı önemsememeye başlar kız zor olmalı kız arkadaşım gibi yoksa 4 sene yürümezdi
- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=Mi1bbfSYR0A#t=11 gecenin şarkısı :)
Soran+1 yılmesela tam anlamıyla ilişki olmadan yakınlaşma olduğunda bu da yanlış mı? benim ilk sevgilim ve onda yaşıyorum bunları. sonuna kadar gitmeyi ne o ne ben asla düşünmüyoruz evlilikten sonraya saklıyoruz ama bu bahsettiğim bile fazla mı sence. fikrini almak istedim
Soran+1 yılsanırım bu durumu düzeltmem gerekiyor
Soran+1 yılonunla biraz fazla yakınlaştım
Soran+1 yılya aslında onunla yakınlaşmak bizi daha çok bağladı ama sonrasında eve geldiğimde suçluluk duyuyorum:(
Soran+1 yılbir keresinde tam yakınlaşmışken uygun olmadığımı söyledim sinirlendi ve tavır yaptı. sonrada beni bu konudan soğuttun demişti bende kendimi affettirmiştim ve bir daha bu konuda sorun çıkarmadım :/
Soran+1 yıldenicem tkrar. peki beni sevdiğine eminim ama sırf bu yüzden bnmle olmadığını biliyorum
Soran+1 yılnasıl yani
+1 yılHer sevgilimle yaşadım. Sevgilimle değil de, kiminle yaşayacağım arkadaş? Dışarıda arayış içinde olsak aldattı dersiniz, sizinle yaparız sevmiyor dersiniz. Nasıl bir mahluksunuz bilemedim ki.
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben nikaha kdr elini dahi tutmadım evllik öncesi çok karşıyım
haramla atılan evliliğin temeli helalle devam etmez50 YorumlaSevgilim yok olsaydi bile bu soruya cevap vermezdim cunki bu benim ozelim aha aha ahaha
11 Yorumla
Soran+1 yılaha aha aha
+1 yılSevgilim yok, olursa daha tanıştığım ilk gün neden olmasın derim.
06 Yorumla
Soran+1 yılİlk gün mü höh
- +1 yıl
Sevgilim değil mi, tepe tepe kullanırım, kullandırırım. Yaşım gereği siz gençler gibi düşünmem.
Soran+1 yılKullandırırsın?
- +1 yıl
Gitsem iyi olacak.
Soran+1 yılayneen.
Önce bir sevgiliniz var mı diye sor yalnızlığımızı niye her seferinde vuruyorsunuz yüzümüze :D
12 Yorumla
Soran+1 yılYazsam o zaman vurmuş olurdum :D
+1 yılValla ben genelde cinselliği sevgilimle yaşıyorum :)
02 Yorumla
Soran+1 yılsoruda o zaten. d
- +1 yıl
Sevgilinizle cinsellik yaşıyor musunuz? Cinselliği sevgilimle yaşıyorum! anlam farklılığı var ;)
Cinselik keyif ve hazdır. Duygular, hisler, tutku ve şehvet olmalı. Yani onunla cinselliği değil, cinselliği (eşsiz duyguları) onunla yaşıyorum.
İlişkinin daha canlı olması için önemlidir cinsellik
05 Yorumla
Soran+1 yılPeki cinsellik olmazsa ilişkinin anlamı kalmaz mı?
Soran+1 yılMesela tanıdığım bir çift var yakınlaşma yaşamıyorlar yani cinsellik ama beraberler normal değil mi?
Soran+1 yılhım anladım
Gizli Üye(36-45)+1 yıl4 sene çıktım 3. aydan sonra her ay en az 5 kez sevişiyorduk. şu an da 2 aylık bir ilişkim var yüzeysel bir şeyler oldu bakire kendisi. ama fazla dayanacağını sanmıyorum.
06 Yorumla
Soran+1 yılfazla dyanacağını sanmıyorum derken?
Cevap sahibi+1 yılbakireliğini verecek. çünkü son zamanlarda konuyu o açmaya başladı yanyaneyken.
Soran+1 yılhımm
Cevap sahibi+1 yılnoldu.
Soran+1 yılbakire bir kızın bunu yapması cesaret işidir ve bence erkekte bunu engellemelidir
Cevap sahibi+1 yılşahsen şu an kendisiyle mutluyum işe artık duygusal bakmayacağım. çünkü kendisiyle evlilik düşünüyorum. zorlamayacağım ama kendisi isterse de hayır demem.
Gizli Üye(36-45)+1 yıl8 aydır falan beraberiz çoğu zaman bizim evde kalır zaten o nedenle yaşıyoruz sık sık
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevgilim yok, olsa da yaşamayı doğru bulmuyorum. ama sanal yapmayı rahatlatıcı görüyorum :))
06 Yorumla
Soran+1 yılevet ama sanalda başkasıyla olması da yanlış
Cevap sahibi+1 yılevet yanlış. sevgili hiç edinmedim ve bakirim ama gözümü korumakta başarılı olamadım malesef. dışarda bakışlarımla başkalarını rahatsız etmek yerine interneti seçtim ben de :( isteyenlerle görüntülü veya sesli bişeyler konuştum
Soran+1 yılhım anladım. s
Cevap sahibi+1 yılsonuçta sevgili yokken aldatma gibi bir durum da olmuyor ondan. sen denedin mi hiç sanal? sevgilin veya birisiyle
Soran+1 yılhayır
Cevap sahibi+1 yılmiden bulandı galiba. neyse sen bilirsin.
bazı kızlar da isteğini bastırmak için yapıyor kendini mecbur gibi hissediyor
cinsellik ıy dıyen arkadaslar hiç bişi yaşamamış olanlardır herkes kuruyup gitsede verıyor
00 YorumlaEvlenmeden asla olmaz.
60 Yorumlaallah neden çift yaratmış her şeyi? iğrenen insanda bir sorun vardır kesin
00 Yorumla
+1 yılCinsellik yaşamak için illa sevgili mi olmak şart?
02 Yorumla
Soran+1 yılbence evet. hatta evli
- +1 yıl
Sana kalsak yandık desene. Sevgili başa bela demektir.
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3 senelik sevgilim var. cinsellik te var tabiki.
10 YorumlaHazır hissetmiyorum şu an sevgilim istiyor.
13 Yorumla
Soran+1 yılSevgilin istiyor sen hazır hissetmiyorsun e yuh. d
Soran+1 yılgenelde erkekler ister kızlar olmaz der ondan:D
+1 yılhepsi çatır çatır sevişiyo walla:)
10 YorumlaHer Türlü Patır Kütür :D
10 YorumlaArkadasim olsaydi cinselligi dusunebilirdim:)))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl7 aydır birlikteyiz gerektiği kadar yapıyoz yani
13 Yorumla
Soran+1 yılgerektiği kadar ne kadar oluyor
Cevap sahibi+1 yılOral sürtünme felan. Yanlışlıkla bozduk , yol açık ama kız arkadaşım yok diyo çok garibiz :D
Soran+1 yılaboww:D
+1 yıloff bunu ben bile sayamadım :)
04 Yorumla
Soran+1 yılSayamadın?
- +1 yıl
he yaa gençlik işte :)
Soran+1 yıliyide ben sana sayısını sormadım ki? :D
- +1 yıl
e anla :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılİki yıldır beraberiz sürekli pompa :-D
11 Yorumla
Soran+1 yılpompa demeyeydin eyiydi. d