evlilik cinsel tabanlı bir kurum. kötü sürprizle karşılaşmamak için onun cinsel yapsını da tanımam gerek elbet sevişirim başım ağrıyor diyenlerden zaten bıktık
Eğer cinsellik yaşamak istemiyorsa kusurlu taraf o olur ve karşı tarafın boşanmada kusurlu sayılması senin için avantajlı olur çünkü bu sayede işler lehine gerçekleşir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
evlilik cinsel tabanlı bir kurum. kötü sürprizle karşılaşmamak için onun cinsel yapsını da tanımam gerek elbet sevişirim
başım ağrıyor diyenlerden zaten bıktık
Başım ağrıyor = Boşanalım demek (bana göre)
@theNitroZeuss
5 yıldır boşanmaya çalışıyorum boşanmıyor
Eğer cinsellik yaşamak istemiyorsa kusurlu taraf o olur ve karşı tarafın boşanmada kusurlu sayılması senin için avantajlı olur çünkü bu sayede işler lehine gerçekleşir.
Hiç aldattın mı?
Bu devirde erkekler kolay buluyor seksi, 3-6 ay beleşeöz kimse. Gerci kız verince de beklemez de
İleriye dönük kesin okeyse yaparım. Ama güvenmezsem yapmam. Yani bu bakireyse. Bakire olup yapalım derse duruma göre değişir yani
Herşeyin bir vakti vardır, bunu evlenmeden önce isteyen sevgili çöptür.
İlişki seviyesine bağlı ve birde Allah korkusu olan evlenmeden zina yapmaz
Sevişmeden ilişki yürümüyor ki mutlaka aksaklık çıkıyor doya doya sevişmek lazım
Hayır sevdiğim kızla evnelmeden öyle bı şey yaşamam
Evlenmeden
Yani ilişkinin ne kadar zamandır olduğuna bağlı bana kalırsa ve karşılıklı istek varsa olabilir.
Düzenli cinsel hayatım var
Eşimle yaşarım sadece…
Olmadan olmazki ama zaten
asla yasamam sevmek sevilmek bunu gerektirir
Yaşarım, yoksa neden sevgili olayım ki?
Evliliği kutsal görmemek neden?
Vermiyorsa sevgili olmam
Doğal bir istek değil mi?
Asker arkadasi miyiz tabiki isterim
Yasarim da
sevişmeyeceksem neden sevgili olayım ki
cinsel hayatıma karışmaycaksa ayrılmam