Cinsel Yaşam Sevgiliyken cinsellik yaşar mısınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 28 Sevgiliyken cinsellik olmalı mı? Sevgiliyken cinsellik yaşar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. İsterse yaparım istemezse saygı duyarım ama çok sorun etmem 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Neden olmasın iki gönül bir olunca samanlık seyran olur 0 0 Yorumla
mythh Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 598 cevap paylaştı. Toplumun sevgili olma nedeni çoğunlukla zaten bu sebep 0 0 Yorumla
BayŞeytan Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 62% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. İki tarafta istiyorsa tabi olmalı sadece ruhen değil bedenende birlik olunmalı 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Sevişmek sevginin vücut dlli ile ifadesidir. Elbet sevişirim 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
süperstaralem1642 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Hayır istemem evlenince anca yoksa yok bende yokum 0 0 Yorumla
yanlizkurt8434 Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Yaşadıklarım için pişmanım 0 0 Yorumla
cenk06cenk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
İsterse yaparım istemezse saygı duyarım ama çok sorun etmem
Neden olmasın iki gönül bir olunca samanlık seyran olur
Toplumun sevgili olma nedeni çoğunlukla zaten bu sebep
İki tarafta istiyorsa tabi olmalı sadece ruhen değil bedenende birlik olunmalı
Sevişmek sevginin vücut dlli ile ifadesidir. Elbet sevişirim
Kimle yaşayacaktım ya eltimle mi 😂
Evet
Hayır istemem evlenince anca yoksa yok bende yokum
Duruma göre değerlendirilebilir