Cinsel Yaşam Nişanlınızla cinsellik yaşar mısınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Nişanlınızla cinsellik yaşar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. %100 yatmadan zaten evlenmem çok zor o kadE masraf yapıcam utangaç çıkıcak falan ugraşamam 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Burcun ne Yorumla Musty_Gregor +1 yıl Yengeç nedeb sordun ki Yorumla
Yagmuurs_ Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 80% +1 yıl Zor ama nişanlı olacak kadar birisini sevmişsem yatarım 3 0 Yorumla
gumuskasik Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Bekarsan kiminle istersen onunla yaşayabilirsin. 1 0 Yorumla
mucotinho3 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. Hayır evlenmeden olmaz ama illaha ki ufak tefek şeyler yaşayabilirim belki de 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl bir yıl nişanlı 4 yıl flört ettik..evlenene kadar elimi sürdürmedi gavurun kızı 😄iyi ki öyle yapmış, canım karım benimmm 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Başkasıyla mı yatalım 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Nişanlanmadan yatmış bulundum 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Oha sonra peki iliski oldumu nişan düğün felan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oha derken? Yorumla Soran +1 yıl Şaşirdim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İlk defa mı yapan gördün Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl her nişanlandığınla evlenilmez 0 1 Yorumla Soran +1 yıl O da doğru damat ölür felan Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Evet olur 1 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı. yatmam 1 0 Yorumla
chnyldzz266 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl isterim peki sen? 1 11 Yorumla Soran +1 yıl Sanmam ya ölürse ben kimle evlenirim Yorumla chnyldzz266 +1 yıl adamın öldüğünü degıl kendimi mi dusunyorsun :d seni seven kalbin ruhun için sevsin kendini bu kadarkucuk görme Yorumla Soran +1 yıl Bir sey sorayim burcun ne Yorumla chnyldzz266 +1 yıl akrep sen peki? gelsene konuşalım Yorumla Soran +1 yıl Hiss ettim yeminle ben balik kasim akrebi misiniz Yorumla chnyldzz266 +1 yıl evet :D nerden bildin Yorumla Soran +1 yıl Hiss ettim benim sevdigimde akrep ona açilirsam ne der nasil tepki verir redd eder mi komsuyuz birde yillardir ve ben güzel degilim Yorumla chnyldzz266 +1 yıl yaz bana konuslaım biraz burdan zor oluyır Yorumla Soran +1 yıl Aşırı uykum var lütfen burada kisada olsa yazın 😭 Yorumla chnyldzz266 +1 yıl takip edemiyorum sohbeti sonra konusuruz uyu sen Yorumla Soran +1 yıl Ama çok aci çekiyorum onun içinde takip ederim sizi Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yatarım 1 0 Yorumla
SırrıYok Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. zevkle 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
%100 yatmadan zaten evlenmem çok zor o kadE masraf yapıcam utangaç çıkıcak falan ugraşamam
Burcun ne
Yengeç nedeb sordun ki
Zor ama nişanlı olacak kadar birisini sevmişsem yatarım
Bekarsan kiminle istersen onunla yaşayabilirsin.
Hayır evlenmeden olmaz ama illaha ki ufak tefek şeyler yaşayabilirim belki de
bir yıl nişanlı 4 yıl flört ettik..
evlenene kadar elimi sürdürmedi gavurun kızı 😄
iyi ki öyle yapmış, canım karım benimmm
her kadınla yaşarım fark etmez
Başkasıyla mı yatalım
Nişanlı olmayanlar hile yatıyor artık
Nişanlanmadan yatmış bulundum
Oha sonra peki iliski oldumu nişan düğün felan
Oha derken?
Şaşirdim
İlk defa mı yapan gördün
her nişanlandığınla evlenilmez
O da doğru damat ölür felan
Evet olur
Tabikide
yatmam
Yatarım niye yatmayayım ilk adımı atmışım zaten
Nişanlı olmadan da yatıyoruz zaten
isterim peki sen?
Sanmam ya ölürse ben kimle evlenirim
adamın öldüğünü degıl kendimi mi dusunyorsun :d seni seven kalbin ruhun için sevsin kendini bu kadarkucuk görme
Bir sey sorayim burcun ne
akrep sen peki? gelsene konuşalım
Hiss ettim yeminle ben balik kasim akrebi misiniz
evet :D nerden bildin
Hiss ettim benim sevdigimde akrep ona açilirsam ne der nasil tepki verir redd eder mi komsuyuz birde yillardir ve ben güzel degilim
yaz bana konuslaım biraz burdan zor oluyır
Aşırı uykum var lütfen burada kisada olsa yazın 😭
takip edemiyorum sohbeti sonra konusuruz uyu sen
Ama çok aci çekiyorum onun içinde takip ederim sizi
Yatarım
Yokk
Evet
zevkle
Evet
Evet sn
Evet
nikah olmadan yatmam