Selamm,
Heyecanı yüksek tutmak için başka bir yol var mı¿

Selamm,
Heyecanı yüksek tutmak için başka bir yol var mı¿

Hayır karşı tarafın zihninde bir kelimenle mental resim oluşturabilirsin... Bu nude'dan daha heyecan verici olur bence 🤷🏻♀️
Bu arada görsel çok iyiymiş absbbf
Hahahsh aynen ondan
😂😂😂
Şart değil.
Nude işim sadece görsellik boyutu, hatta onun da sadece bir kısmı çünkü cıplaklık tarafı. Nude olmadan da normal fotoğraflar da ciddi etkiler yapabilir.
Onun dışında da cinsel heyecan için görsellik sadece bir noktası. İşitme vs. gibi ayrıca etkiler de olmalı.
Hayır ama aşırı esirgeyici davranmak karşındaki kişiyi zamanla senden soğutur... elbette ilişkinin başında nude atılmaz ama o aradaki samimiyet ilerledikçe anlarsın kıvama gelip gelmediğini
Bence şart değil cinsel heyecan her zaman diri canlı olmalı diye düşünüyorum.
Cevap
19Cevap
Yani Ama böyle deli gibi istemediğin birisine atmak yük oluyor insana çekesin bile gelmiyor 2 saat uğraşıp dıfjh
Yok be eskisi gibi değilim önceden aşıktım bunun için özel ışık hazırlardı ortam hazırlardı atardım profesyonel gibi aşk olmayınca nude bile çekesim gelmiyor😂🤦♀️
Ani buluşmalar, buluşmalar esnasında zaman mekan fark etmeksizin seks anı yaratabilmek, ayrılık yaşayıp tekrar birleşmek gibi şeyler olabilir
Mantıklı:)
Bol bol sevişirseniz nude atmanıza gerek kalmaz. Fanteziler, flörtü bırakmamak, cilveleşmeler en önemlisi.
Hayır tabi ki de şart değil.
Nude atmak ya da istemek hep istek ya da libido için değil tehdit için de bir kozdur akıllı olun biraz
Sen tek gosterimlik san Snapchat uygulamasında atılan her fotoğraf özel hesaplar tarafından görülüp alınıyor burdan ekrana bakınca cidden sandığın kadar masum mu görünüyor
Hiç birine güvenmeyin
Nude bence bu neslin en kötü şeylerinden biri. Her şeyin görsellik üzerinden dönmesi, duyguları arka plana atıyor. İlişkide asıl önemli olan bağ kurabilmek.
Nude atabilmem için yanımda bir arkadaşımın olması şart. O yüzden sadece samimi arkadaşım geldiğinde nude çekip atabiliyorum. Herif kesin boşucak beni of yha
Bayanlar sevgilinize attığınız nude görsellerin başka amaçlarla da kullanıldığını iyi biliniz atılan görsellerin en az %50'si sevgilileri tarafından Diğer erkek arkadaşlarına da gösteriliyor ve eğlence konusu yapılıyor tercih sizin
Canlısı varken piksellere mi halleneceğiz...
Nude canlı tutmaz. Arşivde kayıtlı bir dosya olarak eklenir diğerlerinin yanına.
Nude çok soğutuyor ya beni, adam akıllı evinizde sevişin işte
Atılabilir genelde kötü niyetliler o resimletivtehdit amaçlı kullananlar oluyor
Evet, istek uyandırıcı olmali iki taraf da. Bunun yollarından biri de bu
bence tam tersine o heyecanı şehveti öldür
sürekli göz aşına olduğu için o heyacan şehvet ve tahrik olma duygusu azalır ilk başlarda iyidir ama zamanla etkisini öldürür
Bence nude ve sexting iliṣkiyi diri tutuyor hem daha eğlenceli hem de partnerleri bir birlerine bağlıyor
Nude diye heyecan yaptırıp nah çekip atarım
Tabiiiiii wkdjwj yapmışlığım var
Eeee tabi
😸
Yaaani bence eglenceli olabilirr
Olsuun
Hayır kim demiş şart diye 🙄
Ciksss dememişindir yaw ahahah
Tühhh ahhahd
İstersen namaz kılarak gir tercih meselesi
🎇
Bence gerek yok ön sevişme tüm heyecanlara bedel yeterki on sevişmede istekli ol
Yo değil neden olsunki
Bazen sadece sözler bile yeterli olur
Bence atılmamalı
Evliysen hoş değil bana göre. Saygıyı azaltır.
Gece işteyken atar arkadaşlar iyi oluyor
Ayy yok öyle şeyler riskli 💅
Bugün ki çocuk beni nude olmadan etkiledi
Ne yaparsan yap bi yerde bitiyor
1001 yolu var
Tabiki şart değil
Atılmalı bence
Bence degil amasyada
Hayır şart değil
Sevişin ilişkiye girin. Nude nedi 😅
Galiba
güzel olur