Evlenirken prezervatiften başka ne alınması gerekiyor? Yatak odasını gelin mi hazırlar damat mı? İkisi birlikte mi nasıl oluyor o şeyler
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Prezervatife ne gerek var ki karı koca olduktan sonra ayrıca zaten oda bir önceki geceden hazır olacağı için birinin hazırlanmasına gerek olmayacak ikiniz birlikte hazırlar kapısını kapatırsınız düğünden sonra gelir yatarsınız
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
23Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılEvlenince kullanman gerekmiyor aslında Çünkü artık evlenmiş oluyorsun hamile kalsan bile problem değil
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. İhale sende olur o kadar uyanıklık etme elin oğlu sana hap içirtirir spiral taktırır
00 Yorumlaprezervatifi boş ver ella alın :) et ete değsin bari ilk gece
00 YorumlaKaykanlaştırıcı , seks için yağ, fantezi aletleri falan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 789 cevap paylaştı.
1 yılBalayı bavulu diye bir şey duymuştuk içinde neler neler vardır 😂😂
00 Yorumla Yatakta yapilmiyor o is sadece bence sen aklinda olanlari al esinde alsin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSiz ne ihtiyac duyuyorsaniz onu alirsiniz. Yatak odasinin nesini hazirlayacan kanka zaten oncesinde her sey hazir yerlestirilmis oluyor ya.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. tabikide ikisi birlikte hazırlar tek başına olur mu hiç
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bakireliği bozarken kullanabilir de sen hep mi kullanmasını istiyorsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılPrezervatif mi sevişmeyelim daha iyi et ete değmeli
00 Yorumlaevlendikten sonra ilk mi olcak cinselik yoksa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yıl:) erkeğe bırak tecrübeliyse bilir zaten
08 Yorumla
Soran1 yılOna sadece ben olayım yeter başka hiçbir şey yapacağını sanmıyorum yapmaz
- 1 yıl
:)) o kadar iyisin yani:)) de o dediklerinide alsın gerçi kimin aldığınında bi önemi yok:)
Soran1 yılEvliler nasıl korunuyor
- 1 yıl
condom geri çekilme ertsi gün hapı
Soran1 yılNiye prezervatif yazdım diye dalga geçtiler o zaman lskdjd
- 1 yıl
bakma sen onlara boş ver:) sen al hzırlığını yap onla keyf alırsan kullansın:)
Soran1 yılBişey dicem bide odaya kimse giremez dimi süslemek için falan öyle bi gelenek var mı
- 1 yıl
:))) yaw yok:)
- Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı.
s 1 yılKayganlaştirici alın
16 Yorumla- 1 yıl
Senin kayganlaştırıcın o esnada akıyor zaten, gerek var mı buna?
- 1 yıl
Gerek kalabilir. Ben erkeğe oral yaparken lazım olur diye dedim.
- 1 yıl
Ağzınla ıslatıyorsun zaten, bence gerek yoktur. Mastürbasyon esnasında veya sürtünme yaparken olabilir ama. Ayrıca kayganlaştırıcıyı ağzınla temas ettirmesen iyi olur.
- 1 yıl
Tükürük yetmeyebilir.
- 1 yıl
Eevt bazen yetmiyor haklısın normal içinde kullanıyorum ben kayganlaştırıcısız zor @s-r-ng-r-n_-s
- 1 yıl
Ben oral yaptığımda bana yeter. Bir de kayganlaştırıcıyı mastürbasyon yaparken ve masaj yaparken kullanmak çok hoş. @s-r-ng-r-n_-s
1 yılPrezervatifle evliliği nasıl bagdastirdin helede
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGelın almaz canımm olr seyler erkek dusunur
21 Yorumla
Soran1 yılErkek tarafı mı erkeğin kendisi mi
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. buna ikiniz ortak karar vrin bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 959 cevap paylaştı.
1 yılKelepçe, kırbaç, göz bandı hatta ağız topu
00 Yorumla
1 yılyatak odasini gelin tarafi hazirlar diye biliyorum
00 Yorumlagelişine vurun çok takılmayın.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılIstedigini alirsin. Kim hazirlar derken?
014 Yorumla
Soran1 yılGerekli olan başka bişey var mı diye. İlk akşam odam süslensin istiyorum ben mi yapıcam onu
Cevap sahibi1 yılYani korunmak icin mi knk acik anlatsana sunu gerekli herkeste farklidir canim sende olan bende olmaz mesela vs vs kime gore neye gore anlatak..
Nasil bi susten bahsediyon knk cocuk odasi degil ya bu anlamadim tam demek istedigini.
Soran1 yılKorunmak için. Bide romantik ortam istiyorum işte neyi anlamadınız herkes sanki çok acayip bişey sormuşum gibi
Cevap sahibi1 yılYasin kucuk heralde cok komik seyler soruyon cunku. En klasigi kondom zaten en yaygini da diyebiliriz. Diger haplarla falan ugrasma derim. Kondom da patlak yirtik delinme vs olmadigi surece mucize olmadigi surece hamile de kalinmaz.
Soran1 yıl20 yaşındayım. Ailem akrabam yok. Herşeyi bilmiyorum adet gelenek falan da bilmem
Cevap sahibi1 yılHayirdir insallah neden yok cok ozel degilse..
Soran1 yılYurda vermişler bebekken
Cevap sahibi1 yılUzucu.. :(
Soran1 yılYani o yüzden bunları sorucak kimsem yok bilmiyorum da öyle buraya sordum ben de. Bi küfür yemediğim kaldı ddhb
Cevap sahibi1 yılyok be knk ksjdgf yani yanlis anlama hani bizim ailemiz var cok sukur (senin de vardir da bilmiyorsun nerdeler iste) ama onlardan da ogrenmedik, en azindan ben :D bilmiyom kendi kendimize ogrendik hep yas gectikce buyudukce bide arastiriyoz kendimiz merak ettigimizi kdfjg
Soran1 yılBilmem belki de ben kendimi eksik hissediyorumdur. İllaki eksik bişey vardır onu da öğreneyim gibi. Anne baba değil de bi abla eksikliği gibi. Bide ben çok fazla uzak durdum böyle şeylerden hani arkamda duracak kimsem yok başıma bişey gelir diye. Hiç sevgilim ya da erkek arkadaşım bile olmadı daha önce. Cinsel muhabbetlere hiç girmedim. İnternet bende de var araştırdım baya da ne bilim burası da sanal dhhd direkt evlenenlerden tavsiye almak istedim aslında.
Cevap sahibi1 yılBen 23um ve benim de hic olmadi knk o konuda icin rahat olsun yani skdjfd burada evli olanlar az, cogu firsatci abaza falan sdjkfsd internet iyi oluyor ya merak ettigini aratiyon cikiyor ogreniyon falan :D
Soran1 yılÖyleyse her şey benim bildiğim kadar eksiği fazlası yok. Bide prezervatifle dalga geçmişler onu anlamadım. İlaç kullanmak istemiyorum başka nasıl oluyor
Cevap sahibi1 yılIlac dedigin hap mi diyon. Ben sahsen kondom tercih ederdim heralde sonucta hap bu knk ilac zehir olarak goruyom pek hap taraftari degilim genel olarak zaten, oburu tak kullan at kimseye zarari yok kimse bir sey icmiyor falan
Gizli Üye(18-24)1 yılOnları kaynanan halleder
02 Yorumla
Soran1 yılEtmesin
Cevap sahibi1 yılNiyeki
Gizli Üye(36-45)1 yılOdayi kadin duzer
Sen soyun yeter
00 Yorumla
1 yılİksi bir
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı. Prezervatif zevk vermiyor
00 Yorumla
1 yılGeçecçlik al kendine Seksi ve güzel
00 Yorumla