Merhaba ilk defa iliskiye giricemi hangi kondumu kullanmam gerekiyor? İlk ilişkide hangi prezervatif kullanılır? Rötar , hisset , çifte haz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba...
İlk defa ilişkiye gireceksin.
Önce dikkat etmen gereken prezervatif nasıl kullanılır öğrenmen lazım.
Ne bekliyorsun prezervatif den sadece koruma mi evet iseİlk yaşayacağin ilişkiden çok bir şey bekleme hayal kırıklığı yaşarsın. Acemilik heyecan stres bunlara bağlı sertleşme sorunu veya çok erken boşalma olabilir bunlar olabilecek hoş olmayan durumlar gayet normal morelini bozma. Zamanla yaşadıkça öğrenecek ve daha çok zevk alacaksın. Prezervatif tercihini zevkine isteğine uygun seçebilirsin. Doğru kullnamaya dikkat #OKEY Zero o kadar ince ki sanki yokmuş gibi! 0.05 mm’lik inceliğiyle aranızda hiçbir şey yokmuş gibi.#OKEY Çifte haz sen mutlu o mutlu 🔥OKEY Çifte Haz ile sen mutlu o mutlu! Geniş baş kısmı ile erkeklerin, tırtıklı ve kabartmalı yüzeyiyle de kadınların ilişkiden aldığı hazzı arttırarak zirveye ulaştırır. Bunu dene Ee tabi birde #okey rötar varr🔥#OKEY Rötar içeriğindeki geciktirici etki sayesinde performansı arttırarak erkeği yavaşlatır, zevkin ve heyecanın daha uzun sürmesini istiyorsan #okey rötar00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Erkek için en ince olanı daha iyi tabi. Bir de eğer oral yapılmasını istiyorsan latekssiz al. Lateksli bir prezervatif taktıktan sonra cidden ağza falan alınmıyor. :D
117 Yorumla
Soran+1 yılAldım keşke almaz olsaydim iliski biraz uzun sürdü cikardim tam sokacagim zaman yırtıldı
Soran+1 yılİçinden zevk suyu gitti mi bilmiyorum
- +1 yıl
Çıkarttıktan sonra devam etmeye çalışıp ne bekliyorsun ki anlamadım? :D Boşaldıktan sonra çıkarman gerekirdi. Çok küçük falansın herhalde.
Soran+1 yılHayir bosalmadim
Soran+1 yılZevk suyu sadece
Soran+1 yılVe cikartip yenisini taktim devam etmedim
Soran+1 yılVe ilişkim kisa surmedi
- +1 yıl
Zevk suyu boşalmadan daha önce çıkan bir şey. Sen baya prezervatifsiz yapmışsın bence. Sadece başında takarak olmuyor o işler. :D Bu arada küçük bir ihtimal evet ama zevk suyundan da hamile kalınabiliyor, doktorlardan biliyorum.
Soran+1 yılErtesi günü hapi aldik
Soran+1 yılOnu kullanıcaz şimdi
Soran+1 yılHayir prezervatif taktim çok ciddiyim iliski uzun sürdü o yüzden yirtildi heralde pat diye ses geldi içine girmeye devam etmeye calisirken ve hemen cikardim ona da icinde islaklik hissetti mi diye sordum hayir dedi
- +1 yıl
Bizimde başımıza geldiği oldu. Özellikle hard core ilişkide olabiliyor bu durum. Zaten yırtıldığı o an fark edilirse yeni prezervatif takarak devam ediyoruz onda bir sıkıntı olmaz ama yırtıldığı fark edilmeden devam edilmişse ertesi gün hapı en iyi çözüm. Yine de daha dikkatli ol çünkü kadın sürekli ertesi gün hapı içemez. Tüm hormonal dengemizi bozuyor. Yılda ikiden fazlası önerilmiyor.
Soran+1 yılŞimdi sordum hapı içmiş postpill one almis ama ella ile arasindaki fark nedir bilmiyorum iliskiden 1.30 saat sonra aldi zaten
Soran+1 yılİlk defa kullaniyor ama
- +1 yıl
Ben Ella aldım hep bilmiyorum fark etmez markası bence. Önemli olan zaten ne kadar erken alırsa koruyuculuğu o kadar yüksek. Beş gün sonra alıp koruyuculuk bekleyen aptallar da var ne yazık ki.
Soran+1 yılÇok pahali olmuş her şey çok pahali ya
- +1 yıl
Valla kardeşim bu devirde sevişmek de çok maliyetli. :D Biz evli olmadığımız için bir seferi 500'ü buluyor öyle söyleyeyim. :D
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. İlk defa girecekseniz öncelikle kendi huyunuzu bilmeniz gerekir aslında. Sürekli olan bir partner mi, günü birlik bir ilişkimi bu da önemli. Heyecan ve stres nedeniyle erken boşalma olur düşüncesi nedeniyle okey rötar ürününü tercih etmen akıllıca olabilir.
00 Yorumla
+1 yılNirvana hot.. Kuruluk oluşabilir partnerinde..

Daha ince yapısıyla..

Ve erken gelmemek adına..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
+1 yılhisset kullan... ince iyidir... zaten rötarda kullansan kendini tutamazsın ilkinde...
00 Yorumla
+1 yılKullan
01 Yorumla
Soran+1 yılAma hangisini
Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Ince olanı al
00 YorumlaHiç kullanma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilirsin sen
03 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılRögar
- +1 yıl