Bir kız olarak bu konuda pek cahilim. Beni aydınlatırsanız sevinirim :)))) Prezervatif alırken neye dikkat etmek gerekir?Prezervatif alırken dikkat edilecekler
Öncelikle prezervatif alırken elbette marka önemlidir. @OKEY kesinlikle tavsiye edeceğim bir markadır. İkincisi ne hissetmek ne yaşamak istiyorsunuz bunu belirlemek lazım. Ben prezervatifi hissetmek istemiyorum zevk almak istiyorum acaba hissi azaltıyor mu derseniz bunun için OKEY Zero tam bir çilmiş kaftan. O kadar inceki nerdeyse hissetmiyorsunuz. Partnerim erken boşalıyor veya seks süresini uzatmak istiyorum diyenlere ise OKEY Rötar geciktirici etkili prezervatif öneririm. Zevki zirveye tırmandırmak istiyorum diyenlere yine OKEY Nirvana. Hem ısıtıcı etkili hem tırtıklı hem de kabartmalı. Hem ben hissetmeyeyim hem de zevk vereyim diyen varsa OKEY Extreme hem incedir hemde kabartmalıdır. Farklı bir deneyim yaşamak isterseniz OKEY Ritim var. Geciktirici etkisiyle erkek gecikir kabartmalı etkisiyle kadın hızlanır. Çeşit Çok öyle değil mi ;) @OKEY
bir eczacı arkadaşım vardı...yanına takılırdım boş vakitlerimde...gelip prezervatif isteyenler değişik markaları görünce ''büyük olandan lütfen'' derlerdi..çok gülerdik.aslında hepsinin standart olduğunu sadece marka ve kalite farkı bulunduğunu biz bilirdik..
Mükemmel. Bir kadının cüzdanından çıkan prezervatşf oldukça seksi olabilir. Erkeği de tanımak gerekli ama. Bence güvenilir markalardan herhangi birini al. Olmazsa sonra başkasını denersin.
en önemli şey, güvenli olması. o yüzden bilindik bir marka olması ve paketinin sağlam olması, yani ezilmiş büzülmüş yırtılmış olmaması gerekiyor. onun dışında da zevk artırıcı tırtıklı yüzeyi olan, veya renkli ve aromalı birlikteliğe heyecan katan, kayganlaştırıcılı gibi özel çeşitleri de var.
Lütfen erkekler prezervatif alırken penis boyutuna göre almaya dikkat etsin , bire dar alıyor bir türlü geçirip takamıyor diğeri geniş alıyor boşalınca çıkıveriyor. Bunlarda önemli kadını bekletmeyin lütfen..
Prezervatif sevmiyorum:)) illa kullanılacaksa ekstra ince olanlarını tercih ederim. Sıcaklığı hisetmedikten sonra ilişkiye girmenin pek anlamı kalmıyor.
Ben biraz utangaçım. Marketin boş olmasına dikkat ederim. Arkada kasa kuyruğu varken herkesin önünde prezervatifi kasadan geçirmeyi sevmiyorum. İkincisi mutlaka Let's kullanın. Oğlum Let's sayesinde doğdu, ona çok şey borçluyum :) Hanım istemiyodu, ben istiyordum, gittim Let's aldım, yüzümü kara çıkarmadı :)
Çok da önemsemem sadece şu ucuz olanların çoğu yyoğun latexli oluyor kalındırıyor o durum olmasın yeter zaten arada indirim oluyor indirimli alınca o ucuz gruplardan bile ucuza bile gelebiliyor. İnce ya da kalın tercih edebilirim ama onda bile önemsemem kalın oldu mu boşalmayı da geciktşrir, yırtılma riski azdır Coronadan önce almıştım durex incesi indirimdeydi onu aldım. Bu arada az bilindik ucuz grupların da iyisi var da piyasada azaldı eakiden hep oluyordu royal marka falan.
Almamaya dikkat ediyorum. Erkek için zevki ciddi anlamda baltalayan bir icat prezervatif. Hastalık kapma ihtimalim yoksa yani tek gecelik ilişki veya üçlü dörtlü gibi şeyler yaşamıyorsam kesinlikle kullanmam. İlla kullanacak olursam da alabileceğim en en en ince prezervatifi tercih ederim.
demiyim demiyim diyorum, ama şimdi birazdan gelir mi acaba yine o ilgi çekmek için Cinsel Fenomeni olana kadar Prezervatife karşı olduğunu vurgulayip, Etiket alınca o. k. olmadan yapamayanlar 😃
@memettoo o güvendiğin insanın senden önce kmle yattığını nerden biliceksin hamgi hastalıklarda taşıyıcı olduğunu? Erkekler sadece taşıyıcı oldukları için rahatlar birçok hastalıkta kadınları ölüme kadar götüren hastalıklar var... 5 dakikalık zevk için bu tarz sıkıntılara girmeye değmez... erkek olarak konuşması kolay. Hoş sizide ölüme götüren hastalıklar var bence dikkatli olun 😉😉😉
@memettoo ozaman korunmayı dene bence daha sonra pişman olmaktan daha iyidir. Evlenince tek kadınla birlkte olunca yani eşinle gerek yok ama farklı farklı hatunlarla birlkte olursan bence o topa girme
Hç bir şeye. Çünkü kullanmıyorum, kullanmam da. Ben aşk adamıyım. Aşk ile sevişir, sahiplenir, her şeye hazırımdır. Prezarvatif çıktı aşk öldü diyenlerdenim...
Ben birkeresinde ilişkiye girmeden önce bana çikolatalı prezarvatif vermişlerdi onu kullandım çok beğenmişti ama artık bulamıyorum aromalı olursa partner daha çok zevke gelir
Partnerimin tercihi varsa ona bakarım, yoksa okey in en uygun fiyatlı olanını alırım. Bu da nadiren olur, prezervatif zevki öldürüyor. Son anda dışarı çıkarım daha iyi.
Dikenli olmasına. Ayrıca prezervatifi herkes kullanır. İlla tek gecelik ilişki şart değildir. Çocuk olmasın istersin. Kayganlaşamıyorsundur, Geç boşalmak istersin ya da sperm alerjin vardır vs vs.
Prezervatif çok ama çok nadir tercih etmeyi planlıyorum ilerde. Mümkünse hiç kullanmam hatta. Birebir ten teması olsun isterim. Ha ama fantezi olsun diye tırtıklı VS ister partnerim o ayrı tabi.
Durex veya okey sektörün en iyileri. En iyi korunma için en iyi markayı tercih etmek şart öncelikle. Ayrıca her türden olanları var. Kısacası her zevke uygun olanı bulabiliyorsun
Prezervatifin parasini odeyecegim kisi kadin mi erkek mi ona dikkat ederim kadinsa rahat oderim erkekse almam. Cunku kiminle sevisecegimi hayal edebilir
Bence prezervatif cok saçma cunki hic ama hic birsey hissetmiyor erkek. Kadinda ha vibrator sokmus ha plastik kaplı penis. Bence hissedilmeli kalin ve damarlariyla hissetmeli
Tavsiyem "Sıcak Temas" türü prezervatif almandır. Bunların özelliği, temas ve sürtünme yoluyla normalden daha fazla ısınmasıdır. Gerçekten çok hoş bir duygu olabilir. (Garantisini veremem tabi ki.)
Acil durum senaryoları için Durex yok ötesi 55mm nominal genişlik. Kokusu mühim değil. Aletin kokusu yeterli. Geri kalan tüm mükemmellikler için “nü” çalışılmalı ☺️
Cunki guvenilir marka olmasi huzurlu seks yapmanizi saglayacaktir akliniz zevkinizde olacaktir prezervatif te kacak var mı patlarmi dusuncesi sarmamasi lazim
ya ne garip yorumlar var. görmedim almadım dokunmadım. kullanmam. gerek yok. dürüst olmakta yarar var. çok eşliysen kullanman lazım. kullanmışsındır zaten. evliysen de çocuk yapmak istemiyorsan kullanacaksın başka kaçarın yok.
En İyi Cevaplar