- Cinsel Yaşam konusunda 414 cevap paylaştı.
+1 yılİlk gelen zevk suyunda sperm olmaz. Eğer ikinci bir ilişkiyi yaşıyorsanız eğer evet zevk suyunda bile sperm vardır. Çünkü az da olsa penis kanalında bir miktar sperm kalabiliyor. Wcye giderken bile idrarda sperm olabiliyor.
Prezervatifi takarken tırnak değdirmeden taknak lazım. Ucuz prezervatiflerden uzak durmak lazım. Su bazlı kayganlaştırıcı jeller ile kullanılaması lazım. Diğer masaj yağı el ve vücut kremi gibi şeylere temas ettirmemek lazım. Anal sekste ince formlu olanı değilde normal fırmlu olanı kullanmak lazım.00 Yorumla
+1 yılEbatına uygun seçim alınmalı, bol alınırsa sıkıntı. İlişki esnasında çıkar ve hissetmezsin çıktığını.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaş kısmındaki baloncuk kısmında hava kalmadan takilmali ki meni o bölüme aksın akacak yer olsun , yoksa dışarı akabilir ve gebelik yine oluabilir , çıkardıktan sonra da su konulup bakılmalı delik var mı diye
47 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇünkü bunun eğitimini aldım , aile planlaması eğitimleri verdim bunları söylemek gerekiyor , birde ek olarak penis erekte olduğunda takilmali , ilk zevk suyu olarak bilinen sividada sperm mevcut çünkü.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
- +1 yıl
Bravo ben olsam en iyi görüş olarak seçerim bu görüşü😊😊
- +1 yıl
Yavrum, çıkardıktan sonra delik olsa ne olacak.
Takmadan önce kontrol et
Cevap sahibi+1 yılNasıl takmadan kontrol edeceksin acaba ,
ayrıca öncesinde olmasa bile kullanımın ardından belki delik oluşabilecek kim bilir ,
çıkardıktann sonra bakacaksın ona göre acil kontraseptif olan , ertesi gün hapı olarak bilinen ilacı kullanılacak , istenmeyen gebelik önlenecek böylelikle
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılYırtık mı değil mi bir kalite kontrol yapmak gerekiyor :))
50 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Hızlı davranmamak yavaş yavaş boşaldıktan sonra yenilemek sonra içinde patlıyor ahhh hayat zor jdknsjs
14 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYırtma, girmeden önce tak, her ilişki için farklı prezervatif kullan, prezervatifi düzgün tak, bunlar yani.
30 Yorumla
+1 yıliş bittikten sonra elleri fazla bulaştırmadan düğüm atmayı öğrenmek olabilir
00 YorumlaPrezervatif kullanmama taraftarıyım. Kullansam da dikkat edilecek tek şey prezervatif varken oral yaptırmayın 😂
00 Yorumla
+1 yılben hiçbir zaman kullanmadım onu gerek te yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPenise iyi oturtmak gerek ki çıkmasın. Ayrıca mentollu olmasın, kadin perişan olur.
00 Yorumla
+1 yılPetrol ürünü kullanmıyorum çevreci bir insanım 😂😂😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIlk gelen zevk suyunda bile sperm var.
40 Yorumla
+1 yılNe yapmışlar o kondoma 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞişirmek lazm patlak mi değil mi :))
32 Yorumla
+1 yılYırtılma var mı yok mu falan bunlara
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılŞunlara gerek yok et ete değecek abi ya
06 Yorumla- +1 yıl
Hee sonra cocuk olsun
- +1 yıl
Çocuk olmaz daha etkili ilaçlar var
- +1 yıl
İyide o işi yapacak olan da ona katlanacak zevk'in hesabı olmaz diye düşünüyorum
- +1 yıl
Olur sen bana güven biz bu işin içindeyiz bir güven bu kardeşine 😂😂
Kullanmamak en dogrusu
00 YorumlaBen kullanmıyorum prezervatif
00 Yorumla
+1 yılPatlamamasi
20 YorumlaPatlamamasina
10 Yorumla
+1 yılpatlamamasına.
00 YorumlaBilmem ben bilemem
00 Yorumla
Detaylı bilgi