Sevgili bulan nasıl buluyor?

Fakülte staj ev spor salonu derken hiçbir erkekle tanisamiyorum işin doğrusu tanışmak içimden de gelmiyor. 22 yaşındayım 5 senedir yalnızım çok fazla arkadaş çevrem yok genelinin de sevgilisi var ama ben bulamadım henüz kafa dengim birini. Kitap okumayı seviyorum kütüphaneye falan gitsem bulabilir miyim acaba kitap falan seçerken? Bu gidişle ömür boyu yalnız kalıcam gibi geliyor. Şu anki arayış da bana ters biraz yani ben cinsellik için falan sevgili olamam onlar ileri evreler. Çok da tipsiz değilim yani idare ederim sevimliyim güzellikten ziyade
Güncellemeler
1 yıl
Fiziksel sorunlarım var bunu asana kadar sanırım kimseyle görüşmek tanışmak istemicem. Uğradığım zorbaliklar kendi kafamdaki ideal fiziğe ulaşmadan biriyle tanışmaya sevgili olmaya hakkım yokmuşcasina bilinçaltıma yerleşti. Umarım bir gün bu sorunu ya fiziksel ya zihinsel olarak çözerim. Çok kötü fizikte insanlar bile sevgili bulurken sorun dış görünüşle pek alakalı olmamalı sorun benim kendi içimde verdiğim savaş. Verdiğim savaşın kendimle barışık olmamanın verdiği tahammülsüzlük ve hırs.
Sevgili bulan nasıl buluyor?