ya ben zenci sevgili istiyorum aşırı dereceedee. hani o şeyden dolayi istiyor diyip dalga gecmeyin. belki bilincaltinda etkisi vardır bilmiyorum ama cok tatli geliyolar bana bitane yakisikli zenci sevgilim olsun istiyorum hatta evlenmek istiyorumm. var mi zenci tanıdığınız bir yardim edinn
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyyy kız bulursan bir tane de ben alayım. Ben de bayılırım zencilere. Hani o şeylerinden dolayı da değil. Boyları kolları dişleri dudakları yapılı olmaları... Allah gönlüne göre versin kardeş. Ben evliyim benden geçti. Hele de bir beben olursa ne tatlı olur. ;)))
35 Yorumla- +1 yıl
kocan varken zencileremi bakıyorsun
Soran+1 yılBenm istedigimi anlatmissin arkadaşm:) herkes cinselliktrn sanıyor ama degil cok iyi vücutlari ve dedigin gibi dudaklar disler:) kivircik sacli zenci bir bebek allahh :)) insallah
- +1 yıl
ZENCIYIM
- +1 yıl
Iligilenirsen ekle
- +1 yıl
@Macrosomia myess
En İyi Cevaplar
+1 yılzenci saatciler var, gözüne kestir birisini hergün ondan saat al ne bileyim kaynaşırsınız cana yakın insanlar zaten.
11 Yorumla
Soran+1 yılizmirde nerdee bunlarr
+1 yılTabiki bulursun saatçi olun, gece kuluplerinde, okullarda çok var ve olabilir benim merak ettiim siyah beyaz oluyorlar yan yana geldiklerinde doğal olarak herkes şey düşünüyor zenci ile p... si için birlikte ama toplum baskısı yenebilirseniz olabilir..
02 Yorumla
Soran+1 yılTabiki yenerim umrummm olmazz ben sari o siyah cok tatli olurruz
- +1 yıl
gerçek ciddi bir ilişki mi yoksa günü birlik mi?
Ben de yeteri kadar rus, japon, alman, ingiliz, latin vs istiyorum. Harem kuracağım.
"dalga gecmeyin. belki bilincaltinda etkisi vardır bilmiyorum ama cok tatli geliyolar bana"
:D07 Yorumla
Soran+1 yılnedn guluyosun lafima :D
Soran+1 yılhihi tamm ozamn:)
Soran+1 yılfantazi degl seviyorummm
Soran+1 yılyakışıklı olanlaei severm
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
152Cevap
afrika basta olmak üzere bir amerika turu yap ya da İstanbul'da nerdeyse her semtte saat ve prfum satan göçmen zenciler var onlara sara bilirsin sarıgazide sürekli takılan mustafa ile mehmet var tanıdıklarım ama bu işlerle ilgilenmiyorlar adamlar bize türklere göre daha çok islamiyete bağlılar anlata bildim mi
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılwww.capstroll.com/.../zenciozguveni.jpg Bizim demba ba nasıl beğeniyormusun onu :)
22 Yorumla
Soran+1 yılahhhh seviyorm ama beğenmiyorm:D
osmanbey-mecidiyeköy-4 levent - çeliktepe dolaş oraları bir sürü zenci kaynıyor :D hiç olmadı pazarda saatçi bulurusn veya safirin kenarında saat satan bir zenci vardı o olur çok komik konuşuyor al sana zenci sevgili :D
03 Yorumla
Soran+1 yılizmirli olduğum icin agliycam :D
Soran+1 yılohh neguzel:D
İstanbul'da adamlar 20 tl ye saat satmak için türkçe öğrendiler tanzimat dönemini divan edebiyatı dönemini benden iyi bilir hale geldiler öyle feci türkçeleri var. rahatlıkla iletişime geçip geceyle gündüz gibi bir aşk yaşayabilirsiniz.
04 Yorumla
Soran+1 yılben izmirdeym ama dimi cok tatli olur ben sarışın o zenciii
Cinsellik konusunda 3,3b cevap paylaştı. afrikalilardan uzak duracaksin karayip 10 numara adamlar acayip karizma adamlar ama ewlilik bilmem ki olmaz pek gez toz eglen evlenmelik değil onlar.
14 Yorumla
Soran+1 yılben amerikali zenci istiyorum evlenmek istiyorum
Okullan uib bölümlerinin listelerine bak. Orada erasmus ile Türkiye'ye gelenler var bizim okulda 70 80 siyahi vardı. Hi nigga diye espri yaptım koloni olarak dalıyolardı bana aman dikkat :)
12 Yorumla
Soran+1 yılay erasmusla gelicekler sonra gidikler bn üzülurum asik olursam gitmesin:D
Cinsellik konusunda 301 cevap paylaştı. eger gercekten cıdıysen ben bır cok zencı arkasım var ama o kadar yakısıklı degıl tanıstırım senı hepsıde ıyı ınslardır turkcelerı de cok ıyı zaten 4-5 yıldır tanıyorum onları cok ıyıler ve cok calıskanlar temız ınsalar hemde
21 Yorumla
Soran+1 yılciddiyim tabi
Zenci biriyle öpüşmüştüm hatta cinsel organımı ellemişti asla önermem dudağım 1 hafta mosmor kaldı ve dev gibiler dudağı benikinin 2 katıydı ve cinsel organımı avuçlamasını bir görsen...
41 Yorumla- +1 yıl
Yazık acımıştır
her zencı aletı uzun degıldır dunya uzerınde en uzun aletlı erkekler fransa dadır dunya penıs ortalamalarına bal google dan :))
12 Yorumla
Soran+1 yılPenisleriyle ilgilenmiyorum
Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı. yakışıklı zencimi? ulan hepsi aynı hemen hemen sakdjad. Senin derdin belli evladım. Git bir zenci bul hevesini al, sonra normal bir evlilik yap hadi canım
04 Yorumla
Soran+1 yılhic biri ayni degl cok cirkinleri var yuzune bakamiyorm birdr cok yakisiklilari var rihannanin eski sevgilisi gibi hayr bn zenciyle evlencem zenci cocugum olcak Kıvırcık savli
Soran+1 yılnedn olmayacakmis herkesn dedigine gore varmis saat satan bisuru
Soran+1 yılsenin gibi terbiyesizle evlenmektense tercih ederim. sen kimsin ya bana mal deme hakkini buluyosun terbiyesiz
+1 yılGidersin kaslı erkek istersin, şarışın istersin mavi gözlü istersin seni hergün sinemaya gotursun istersin anlarımda zenci derken?
02 Yorumla
Soran+1 yılnddn sarışın mavi goz isteyim sevmiyorum ben zaten kendim bembeyazim hep esmer sevdm şimdide zenci bembeyaz disli bir adam istiyorum bunun nesi garip?
+1 yılBenim zenci arkadaşlarım var ve hemen kanım ısınıyor acayip samimi insanlar :) Benim için zenciler 1 numara tabi müslüman olanları :)
01 Yorumla
Soran+1 yılmuslumanlar zenci değil de arap gibi oluyo sanki
Bizim burada sanatçı var zenci çok yakışıklı
Pek ayırt edemıom ama tahmin
Zencilerin güçleri var
Gece karanlıkta görünmezler ;)01 Yorumla
Soran+1 yılsizin ora neresii
+1 yılTatlım ben 2 senedir bir zenciyle beraberim. Bu yaz evlenmeyi düşünüyoruz her neyse, ben üniversiteyi Los Angeles'ta okumaya gittim orada tanıştık. Sen de en iyisi Amerika'ya falan git mutlaka bir tane bulursun 😃
10 Yorumla
+1 yılAmerikada adımını attıgın yer zenci beyaz kızlar beyaz erkek oldugu için zengi yakışıklı olsa bile bakan yok :) yani amerikaya git çok şanslısın :)
01 Yorumla
Soran+1 yılama gitme sansim yok suann
gel bizim yurtta var zenci ac karnına 90 kilo gelir boy desen 2.10 aranı yaparım :-)
04 Yorumla
Soranyok oyle dev gibi istemem :D
Soran+1 yılyok aman almiyim onu :D
+1 yılBelki 40-50 tane var da sanırım henüz hayatının baharının bitmesini istemezsin. Bu arada içlerinde kötü kokmayan 2 kişi var. Biri hafız biri de puştun önde gideni.
03 Yorumla
Soran+1 yılneden kotu koksunlar ya
- +1 yıl
Tanımıyon bilmiyon tabi. Irkçılıktan demiyorum, hepsi de öyle değil zaten ama genelde zenci arkadaşlar hijyen diye bişey bilmiyorlar. En azından tanıdıklarım
Soran+1 yıliyyy
Cinsellik konusunda 503 cevap paylaştı. Tanıdığım çok yakışıklı afro amerikan (kendisine zenci densin istemiyor) arkadaşlarım var. Eğer sıcak bakıyorsun Aksaray'da metronun oralarda size buluşma ayarlanabilirim. Saatçi oluyor kendisi
04 Yorumla
Soranben izmirdeymm:(((
Soran+1 yıltam zenci bulamazsam sana geri dönüş yapcam :(
+1 yılbizim burdada var zenciler bencede çoo tatlılar fesatlık yapmayın :d
26 Yorumla
Soran+1 yılhehh beni anlayan bir arkadas:D
- +1 yıl
evet ya hatta birgün burada dolu yağmıştı ben ortada kaldım bitane zenci gelıp beni çekmişti yani ne bileyim belki o günden beri çok kanım kaynıyo :D
Soran+1 yılcok sanslisin:D
- +1 yıl
tekrar görürsem yollarım sana :D
Soran+1 yılcok sevinirim:D :D
- +1 yıl
Merhaba
+1 yılArtık çoğu semtte saat satıyorlar bir tanesini gözüne kestir çok meraklıysan.
02 Yorumla
Soran+1 yılben bulamıyorum
- +1 yıl
İstanbul'da tüm işlek caddelerde var bu arkadaşlar eğer İstanbul'da yaşamıyorsan bilemem
ben var zenci olmak güzel bayan siz beni arıyor olmak ben duydu buradan bunu :))))
02 Yorumla
Soran+1 yılyalnnn:)
birini çamaşırınıza bakarken yakalarsanız tepkiniz ne olur?
tanıdık var zenci00 YorumlaMHB GEL AŞKIM BANA GEL SENİ MEMNUN EDERİM CANIM BENİM))))
00 Yorumla
+1 yılÇok zenci gördüm. Amerikalı olanlar cool fakat filmlerdeki gibi değil çoğu. Kısa, cılız insanlar.
00 YorumlaZencinin yakışıklısı çirkini mi var :D Bütün zenciler aynı :D
03 Yorumla
Soran+1 yılhayir bazilari cok cirkin arap gibi bazılarıii cok yakışıklı
Soran+1 yılya ben sevmiyorum araplari ozur falan borclu deglm
- Cinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılbulursan kız kardeşi olursa haber ver ben de twerk yapabilen zenci bir hatun arıyorum..
01 Yorumla
Soran+1 yıltamammm
+1 yılBenim vardaa sen ingilizce kurslarında bulabilirsin var ordaa :))
110 Yorumla- +1 yıl
senin zenci sevgilinmi var
- +1 yıl
@çılgınbilimadamı yoo Türk ve kumral
Tanıdığım Zenciler gittiğim ingilizce kurslarında tanıştım
Soran+1 yılİngilizce kursuna mi gidiyimm sirf onun icin gerci gitmistm ama sansima yoktuu
- +1 yıl
Üniversitende vardır belkii
- +1 yıl
neden başkalarına zenci koca bulmaya meraklısınız, kendi kızlarımız yabancıya gitmesin yani
- +1 yıl
@çılgınbilimadamı benim kimseye koca buldugum falan yok merak etti söyledim ne var bunda siz rus eş isterken biz bir sey dedik mi
- +1 yıl
belki biz dünyayı fethetmek istiyoruz belki tohumlarımızı dünyaya serpip herkesi Türk yapıcaz birazda bu açıdan bak
- +1 yıl
@çılgınbilimadamı hahah komiksiniz ya saçmalık. insanların tercihlerine saygı duyulmalı!!
- +1 yıl
şaka yaptım zaten
- +1 yıl
@çılgınbilimadamı gulemedim ^^
+1 yılUzaktan arkadaşım tanıyor bir tane üstelik saatçi de değil normal kafa biri dkfhj
01 Yorumla
Soran+1 yılgöndersene bana :D
+1 yılnijerya dünyanın en demokratik ülkesidir diye dilekçe yaz nijerya elçiliğine hemen alırlar seni vatandaşlığa. İstemediğin kadar var orada. Hadi rasgele.
10 Yorumla
+1 yılvalla İstanbul'da her metrobüs çıkışında saat satan var bide pazarlara çarşılara bak bitane bulursun kesin :))) dikkat et görünce kacma annenin evine:D
00 Yorumla
+1 yılo şey demişsin ama inandırıcı olmamış fazla. İstanbul'da ve izmirde sayısı daha fazla. buralardan bakalım sana
03 Yorumla
Soran+1 yılben izmirdeyim
- +1 yıl
alsancakta dolaş biraz. elbet denk gelirsin. ama dikkat et naz falan çekmezler. kim vurduya gitme.
- +1 yıl
Allah beynıne umarım kan yollar
+1 yılEminönü tarafında var saat satan. Hangisi deme hepsi saat satıyor :)
00 YorumlaAmefikali zenci arkim var... Ayni zamanda sporcu istersen tanistrym sizi :) ulaş bana
12 Yorumla
Soran+1 yılnerden yass kac aliym bn:D
- Cinsellik konusunda 679 cevap paylaştı.
+1 yılsana fenerbahçe'nin forvetlerinden birini ayarlıyalım biz.
04 Yorumla
Soran+1 yılyok ben demba ba yi aliyimm. sey alex zenci miydi
- +1 yıl
sana biz drogba'yı verelim, bir daha oturama.
Soran+1 yılya muhabbeti neden oraya cekiyosun
- +1 yıl
bilinç altında kalmış ya.
+1 yılbenim zenci arkadaş var izmirli lakabıda çuku. görüştüreyim istersen.
02 Yorumla
Soran+1 yılfotosu var mi:d
- +1 yıl
l*n adam arkadaşım fotosu nerden olcak zenci dedin diye dedim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizzat tanidigim var kongolu cok samimiyiz. gecen sene yurtta yan odadaydi adida guilan. Benden iyi kufur ediyo :) sen nerdeydin dun gece diyoz pompa diyo :)
08 Yorumla
Soran+1 yılyakisikli mi bari :D
Cevap sahibi+1 yılErkk olarak ona mi bakicam yani yakisikli degil mi diye :) en son vucut calisiyodu. boyu uzun. karizmatik sempatik bir dost :)
Soran+1 yılnerde bu :D
Cevap sahibi+1 yılIzmirde :) ege unide okurken bornova kyk da kaliyofuk. Bn bu sene baska bir ile gectim yani bir yildir gorusmedik :) yazin brazvilledeydi. bir ara sorarim faceden nerden adam diye :) adamim diyemiyodu ondan adam diyo bizde ona oyle diyoz :)
Soran+1 yılsorsananaaaa
Cevap sahibi+1 yılKiyak yapcaksan sorarim :) sen nerdesin ki
Soran+1 yılİzmir :D
Cevap sahibi+1 yılizmirde nerde
banada bayan zenci kiz arakadasi lazim bugüne kadar sevgilim olmadi olursa zenxi olsun
04 Yorumla
Soran+1 yılben bulayim kardesini sana yapcam
Soran+1 yılsende arayista ol:D
burada okumustum tenlerinde tuhaf bir koku varmış bence bir araştir yani :D
02 Yorumla
Soran+1 yılyaaa o nedemk oylee iyy hemen soguurm:D onlar araptir zenci degl :D
+1 yılbelli neden istediğinde yalan o her zenci iyi değil bu yaygın bir yalan adamın ten rengi öyle sadece
02 Yorumla
Soran+1 yılten rengi zenci olsun zaten ben zaten bakireyim iseme yaramaz yani neolursa olsun
- +1 yıl
Mutlaka yarar
Nijeryali bir arkadasim var ayarlayim sana :-) 35 ligi cikarsin yuzune vursun :-) harbiden var ha ayni evde kaldik :-)
010 Yorumla
Soran+1 yılvalla mi:))
Soran+1 yılgelincee haberr veŕ :D yakisikli mi bari:D
Soran+1 yılaaa Musluman mi ki bu resim atsan keske:D
Soran+1 yılayy at
- +1 yıl
https://www.hizliresimyukle.com/image/PmFr al bakalim 897 fotonun icinden anca buldum telden bide
Soran+1 yıltamam olur bu:D
been cok esmerım zencı dıye lakabım var :D bak fotomuda shopladım beyaz yaptım :D
00 Yorumlatürkiyede saatci zenci çok çık bir çarşıya gez az bulursun :D
20 YorumlaAdana otogarından saat satıyorlar orada bulabilirsin.
10 YorumlaKendimi Siyaha boyasam olmaz mı çok tatlıyom öyle diyolar :DDD
02 Yorumla
Soran+1 yılhahahaah ben istiyor orjinal
+1 yılsokakta hiç görmedinmi ben biriyle kanka bile oldum :D
01 Yorumla
Soran+1 yılbikere gordum vuruldum asik oldum:D bidaha goremedim:D
+1 yılHatay pazarinda saat satan bir zenci var. Git ordan saat al tanisin falan :)
06 Yorumla- +1 yıl
Ee haliyle o pazara gidince goruyorum onu gozlerim var cok sukur?@emregur
- +1 yıl
@emregur
Soran+1 yılsagolll bu hafta gidiyom:D
- +1 yıl
İstanbul'da Ataköy-Şirinevler üstgeçidinin şirinevler tarafında sokak ortasında kaçak sigara satan adamın yanında bir zenci saat satıyodu git bir tanış derim bakımlıydı :D
bizim studyoda çalışan çok zenci var ama onlardan biri seni ister mi bilmiyorum...
02 Yorumla
Soran+1 yılneden istemesin
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizim unide zenciden bol kimse yok bu gidişle zenci biriyle sevgili olacam zaten
12 Yorumla- +1 yıl
hangi üniversite
Cevap sahibi+1 yılKültür
Solaryuma girsem olurmu, zenci gibi olurum bende? :D :P
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı. saat satan Kenyalılar var İstanbul'da köşe başlarına bakıver azcık :)
10 Yorumlasaatçilere yazıl bul bitane yakısıklısını hemen yavsıyolar zaten
00 Yorumla
+1 yılAnkara ulusta dolu saatçi zenci var saat alacağım ayağına tanış
00 YorumlaBeyoğlu'na git bulursun bir dünya. Hemde ucuza güzel kol saatleri de alırsın :D
10 Yorumla
+1 yılKıbrıs Şehitlerinde kıyamet gibi var yanlış yerde arıyorsun ;)
03 Yorumla
Soran+1 yılnedenn ben goremedim
- +1 yıl
Hep babamı denk geliyo * !!!
- +1 yıl
Özele gelir misin bi?
+1 yılbir adet türk erkek al bıde avuç kömür tazU bir süre oyalanırsın:D
02 Yorumla
Soran+1 yılahhhhahh
- +1 yıl
:D:D:D ayakkabı boyasıda olur yazmayı unuttum öpersin vs ağzına yapışmaz:S
var bir kaç tane kızlı erkekli.. ne zaman tanıştırayım
06 Yorumla
Soran+1 yılvallahii mii :D
Soran+1 yılyaa banaa gondersene onuu sor sarışın seviyo mu
Soran+1 yılyakışıkllar miii
Var cok var hemde musluman bana ozelden yaz yardimci olayim
00 Yorumlaistanbula tatile gitmistim orda cok zeni vardi yani ordan kesin bulurusun ;)
00 Yorumlasultan ahmette var saatte satıyorlar sana hayır dşyeceklerini sanmıyorum:)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenm enistem zenci ablamla ünide tanışıp evlendiler yoldaki zencilerle evlenme isportaci hırsızlar bela olur :D
05 Yorumla
Soran+1 yılbizim üniversitede yok ama :D ablanin cocugu zenci mi oldu beyaz mi :D
Cevap sahibi+1 yılMelez :)
Soran+1 yılayy cok tatlii
Cevap sahibi+1 yılEvet çikolata gibi keratalar ikiz bide erkek ve kız :D
Soran+1 yılbenimde olur insallah:D
- Devamını Gör (133)
Devamını Gör(178)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!