ՏҽӀɑʍՏ
Öğrendiklerimizle mi hareket etmeliyiz, içimizden geldiği gibi mi¿

ՏҽӀɑʍՏ
Öğrendiklerimizle mi hareket etmeliyiz, içimizden geldiği gibi mi¿

Bu konuyu bilimsel bir açıdan ele almak durumundayım. Amacım kendi bilgilerimi paylaşmaktan ziyade, genel anlamda bilgi değeri taşıyan bir metin sunmaktır.
"seks" kelimesi, Latince "sexus" (anlamı: “eril ve dişil cinsiyet”) kökeninden türemiştir. Eski tanımlarda "gender" kavramıyla eşdeğer olarak kullanılmıştır. Ancak günümüzde cinsiyet ve toplumsal cinsiyet (gender "cinsiyet rolleri") kavramları birbirinden farklıdır.
Cinsellik üzerine yapılan genellemelere bakıldığında, bireylerin bu konuda yaşadığı mutsuzluklar sıklıkla bilgisizlik ve fantastik beklentiler sebeli olark karşımıza çıkmaktadır. seks genelleme ile anlamak hata sayılır. Basit bir örnekle açıklayacak olursak, eğer "seks bir otomobildir" dersek, “Nasıl bir otomobil?” sorusu bizi karmaşık bir tartışma içine sürükleyebilir.
Bir diğer önemli nokta ise, insanın temel fiziksel yapısının benzer görünmesine rağmen, hiçbir insanın bir diğeriyle tamamen aynı olmamasıdır. El, kol, parmak, bacak gibi uzuvlar benzer yapıdaymış gibi görünse de; boy, kilo, iç organ farklılıkları, psikolojik özellikler ve DNA tamamen benzersizdir. Bu nedenle, erkek ve kadın üreme organlarının da aynı veya eşdeğer olmadığı açıktır.
Kadın genital organlarının çeşitliliği, bildiğim kadarıyla 1000’den fazla sınıfa ayrılmaktadır. Üstelik cinsel organlarımızın sahip olduğu sinir yoğunluğu, hormonal yapı ve sinirsel işleyiş de birebir aynı değildir. Bunun yanı sıra damar yapısı, kalp fonksiyonları ve kan dolaşımı gibi faktörler de cinsel yaşamı etkileyen unsurlar arasında yer alır.
Peki, cinsel ilişki süreci hakkında ne kadar bilgi sahibiyiz? Örneğin, erkeklerde erken boşalma (prematür ejakülasyon veya ejaculatio praecox) yaygın bir konudur. Bilim, kişisel zevk, cinsel ilişkiden alınan haz ve hissetme süresi konusunda net bir standart belirleyemez. Ancak genelde 3, 5, 10 veya 20 dakikalık sürelerin “normal” kabul edilebileceği söylenir.
Peki, 20 dakika cinsel ilişki yaşayan bir erkek, bu süre boyunca sürekli cinsel uyarılma ve haz mı yaşar? Hayır, çünkü boşalma refleksinin tetiklenmesi genellikle 1 dakikadan kısa bir sürede gerçekleşir. Geri kalan süre ise çoğunlukla düşünsel ve içgüdüsel haz duygusuyla ilgilidir.
Kadınlar için orgazm süresi nedir? 30 dakika mı, 45 dakika mı? Bu sorunun cevabını kadınlara sormak gerekir. Çünkü her bireyin deneyimi, fizyolojisi ve duygusal durumu farklıdır.
seks şayet bir Otomobildir dersek? Onu ne kadar iyi Sürü bildiğimiz de önemli örneğin
https://youtu.be/_bkX5VkZg8U?si=0_gGY_brVAzzXZDz
Önemli olan "alet" yani otomobil gibi düşünelim işte işlevselliğine bu video güzel bir örnek teşkil edebilir görüyorsunuz, usta bir sürüş yapabilmek için her konuda bilgi sahibi olmanız gerekir. Süreceğiniz aracı iyi bilmek, tanımak ve düzenli antrenmanlarla tecrübe kazanmak şarttır.
Şimdi, eğer "seks bir otomobildir" desek, yan koltukta oturan bir bayanın yaşadığı heyecan sadece bacak titremesiyle sınırlı kalmazdı, değil mi? Hadi bir kez daha deneyin; muhtemelen, "Yok, bu bana uzun bir süre yeter," derdi.
Lütfen sormaktan bilgi almaktan çekinmeyiniz her konuda elimden geldiğince bilgim dahilin de seve, seve yardımcı olamaya gayret ederim
tecrube önemlidir. hayatımda öyle kadınlar gördüm ki kadın bana şunu sordu elle kaç dakikada boşalırsın ? neden sordund edim. İçimdeyken kaç dakikada boşalmanı istersin diye sordum nasıl olsun uzun mu ksıa mı orta mı. Kahve içiyoruz sanki. 25 dakika olsun dedim kadın elelrini kaldırdı hiç girp çıkmadık hiç bir spor hareketi yapmadık sıkıp bırakarak 25 dakika sonra kronometre ye bakarak rahatladım . Seksten sonra bana banyo yaptırıp kafa masajı yaptı. İlikleri boşalmış hafif sorunsuz bir erkek olmuştum hayatta savaştıramazsın o an felsefeci bilim adamı oldum. (erkekelri aç bırakan kadındır yoksa erkekler mantıklı olurlar saçmalama sebebimiz doymamak.) Gemide soruyorlar nasıldı Mukemmeldi ama bu nasıl oldu diye hala merak ederdim. Seks eğitim işi o kıza annesi ögretmişti vajina kullanımını. MADURA adası surabaya gresik
Annesi öğretmişti kısmı da o kadar değil ha belki kız aile mesleği yapıyorsa bilemem ama denilemez ben de bunu karşı taraf icin
İç güdüsel olarak yapılan sekste tutku ve haz daha yoğun olur. O an neyin seni daha mutlu edeceğini biliyor ve o doğrultuda hareket ediyorsun. Tabi zamanla birçok şeyi de öğrenmiş oluyoruz.
Ama ezber yapılan sekste bazı şeyler zorunlulukmus gibi yapıyor insan.
Anlık içinden geldiği gibi yaşarsın , o an ne hissediyorsam onunla ilerletirim
Cevap
57Cevap
Tamamen kendini hissettiklerine bırakmak en mantıklısı bence ezberden olunca anlamı olmuyor
ՏҽӀɑʍՏ bence iç güdüsel olarak ilerlenir. yani en azından ben öyle ilerlerim. ezbere dayalı değil de o an içimden nasıl gelirse.. aşk ve şehvetle ilerlerim.. o an kendimi sadece partnerime eşime bırakırım gerisi de zaten gerçekleştir.
İçimizden gelenlerle hareket etmek tutku ve şehveti artırır. Ezbere olunca seks ve yatak dersi çalışır gibi olur ve o ezber kafası fazla sistematik ilerler. Zevk o an sadece ihtiyaca bile dönüşebilir. Seks ihtiyaçla birlikte daha çok zevki barındırmalı.
Ezbere hayatlar yaşadıgmz yetmiyorms gibi bir de aynı kısır döngü içinde bir rahatlama mı yaşayacagm yani bazı şeyler doğaçlama daha iyidir insan kendini akışa bırakmalı her koşulda çünkü ezberler unutulabilir
O sırada 30 saniyede boşalanlar soruyu okuyordur 😂
😂😂
Hiç bir zaman bir ilişkiyi ezbere yaşama şansın yoktur , çünkü evdeki hesap çarşıya uymaz misali karşı tarafın konuya tepkisi , bakışı , zevk anlayışı insana ezber bozdurur 🤣 cinsellik o anki şartlara göre duygu akışıdır ve anı yaşamaktır
İçgüdüsel olduğu kadar, her yeni bedende yeniden öğrenirsin seksi. Mekanik bir şey değil, nasıl severken tanımak gerekirse, dokunurken de tanımak gerekir
Öğrendiklerinle hareket edersen bu göreve dönüşür zevk almayıp zevk veremezsin bence içinden geldiği gibi davranmak çok daha keyif verici olabilir
Ezber bozacak insanla seks yapmak gerektiğini düşünüyorum. Ama bir süre sonra o kişiyle olan ilişkide ezbere dönüşüyor işte bu çok keder verici
Spontane gelişip farklılık içermeli.
Ezber tekdüzelik getirir.
İç gudubet spontane gelişir yasanir iki tarafta mutlu olur
İçimizden geldiği gibi ama öğrendiklerimizi de uygulamalı
İçgüdüsel olarak ilerler. Ben oyuncu değilim rol yapamam. İsteklendiysem yer değiştiririm.
Ezber tat vermez. Ani gelişen ve iç güdüsel doğal olanıdır.
Sabah sabah noyle soru karşıma çıktı ya. Günüm nasıl geçecek?
Bol libidolu günler dilerim
😅😂🤣
O zaman yanınayedek iç çamaşır almalı
İçgüdüsel daha ama biraz tecrübeli olmak daha eğer tecrübeli değilse sonu hastanede biter
İç güdüsel olarak olu , ne bi ezber ne bi programla zevk alınabilir
İçgüdüsel olarak ilerlemiyorsa yapmış olmak için yapılıyordur
Öğrendiklerini iç güdüsel olarak uygulamak en güzeli bence 😊
Hiç anlamam böyle şeylerden kesin ezbercidir herkes.
Canımız nasıl istiyorsa öyle yapmak en iyisi.
Her kadın farklı bir kitaptır ezbere gidersen tökezlersin
Ezbere olan şeyleri bırakır spontane ve ana fokuslanırım
İçgüdüsü şeklinde olması karşılıklı seni özel kılar diğer türlüsüne ne denir ,,,,
İçgüdüsel kadın tarafından. Erkek planlayabilir. Hatta uygun olan budur
Yani doğaçlama olmalı ama karşı taraf önemli tabi onun algısına göre fantastik te olabiliriz sapık ta 😅
İçgüdüsel bence, kimse robot değil. Karşındakinin sana hissettirdiklerine karşılık vererek bir şeyler yaşanması daha duygusal.
Ruhlar sevişir beden sadece aracıdır ezbere olmaz o işler
Aslında bence ikisinin karışımı olmalı ve tecrübe çok önemli
İçgüdüsel olarak bence
Ezberle seks mi olur :)
İçimizden gelmeli
İçgüdüsel. Doğaya bakmak yeterli
Bence içinden geldiği gibi yapılmalı
O an karar verilir bence.
İçinizden geldiği gibi
Sozlu sinav mi bu? Icgudulerle tabiki
Seks tamamen içgüdüsel ve duygusaldır.
Derin duygularla yaşanırsa asla doyum olmaz
İç güdüsell olarak yaşanır ezbere seks olmaz
ortaya karışık içinden geldiği gibi 🔥
İçgüdüsel olunmalı tabikş
Aniden gelismeli bence aniden şeyler güzel olur
Gelişi Güzel yaşanmalı
İlerleyecek çok yer yok. Ezbere sevişmek lazım.
seks yapmiyomki Hanide günah seks
Doğaçlama yaşarım
Icgudusel spontene olmasi en guzeli bence.
Ateşle yana yana yaşanır.
İçimizden geldiği gibi
içgüdüsel daha iyi sanki
İçgüdüsel olarak yaşanır.
Bilmiyorum ama ikisinin de etkisi olur heralde
İçgüdüsel şeklinde ilerlenir tabii ki.
öğrendiklerimizi uygulamalıyız 😂😂
ezber bozan tukulu şehvetli ve iç güdüsel olmalı
İçimizden geldiği gibi
Içgüdü
İcgudusel ☺️
İç güdüm nasıl ilerletirse