Partnerine eşlik ettiğinde aklın sadece partnerinde cinsellikte olabilir mi yoksa başka işler dikkatini mi dağıtır? Anlat bakalım aklından ne işler geçer😉

Partnerine eşlik ettiğinde aklın sadece partnerinde cinsellikte olabilir mi yoksa başka işler dikkatini mi dağıtır? Anlat bakalım aklından ne işler geçer😉
Eğer seks yapacak olursam aklım sadece yatak odasında olur başka hiçbir şey odadaki hiçbir şeyi ya da telefonu kapalı filan bunları bir şekilde önceden kapatırım ve kendimi sadece karşı tarafa bırakırım başkada bir şey benim aklıma gelmez
Partnerime cinsel amaçla eşlik ettiğimde, aklım sadece partnerimin güzelliklerinde onun bana dokunuşunda bakışında cinsel yönden hareketlerinde kokusunda nefesinde teninin pürüzsüzlüğünde sesinde ve sıcaklığında olur. Başka işler dikkatimi dağtır ve bu yüzden başka şeyleri asla düşünmem. Cinsel ilişkimizden azami nasıl birlikte haz alabiliriz ona odaklanır, o yönde ona uyumlu tahrik edici tetikleyici hareketler sergilerim. Mesela fantezilerle ortamı zenginleştirir, cesur dokunuşlarımla onu kışkırtır, onu öper koklar oral ile kıvama getirerek en istekli halde onu ilişkimize hazırlarım. Keyifli geceler efendim. Mutlu olmak İçin sınırsızca cesurca arzuyla her şey yapılmalı bence. 😎
Çok kısa süren cinsel birlikteliklerde Sadece partnerine belki odaklamsadece partnerine belki odaklana bilir
Ama eğer cinsel ilişki çok uzun sürüyorsa mutlaka zihin başka yerlere kayıyor bir de ilişki sırasında muhabbet ediliyorsa o zaman nerelerden nerelere atlanıyor ama bu insana daha fazla zevk veriyor
Direk o ana odaklanirim
Cevap
36Cevap
Sadrce seks yaptığım kadına, o anın zevkine ve yaşadıpım mutluluğa odaklı olurum. Başka şey düşünmem seks yaparken.
Sadece cinsellik
Zevkimi almaya bakarım bos islerle ugrasmam tabi bide zevk vermeye ne kadar gec bosalırsam partnerimi memnun edersem o kadar kendimi iyi hissederim. Aklım sadece cinsellik temi olur ha belki vücudunun baska yerleri ile oynayabilirim evet sanırım bunu yapabilirim.
Başka şeylere odaklanınca seksten hiç bir şey anlamıyorum.
Mümkün olduğunca o ana odaklanıyorum
Hatırlamıyorum. Ama heralde ilişkide olur başka ne düşüncem :))
Dağıtabilir tabi ki. Ama örneğin doggy pozisyonunda penisim taş gibi iken ve hızlıca içeri girip çıkarken dikkatimi hiç bişey dağıtmaz. Kadınımın zevk çığlıklarını duydukça daha da odaklanırım onu titreterek orgazma ulaştırmaya.
Cinsellikten başka hiçbir şey düşünmem. Üzgün olduğum, kendimi iyi hissetmediğim zamanlarda koşa koşa seks yaptığım çok olmuştur. Bana bu hayatta en iyi gelen şey.
Ben sevişirken kadınıma yogunlaşmayı ve onun bedeninin sıcaklıgını hissetmeyi seviyorum ,
bu sayede karsılıklı olarak çok daha fazla zevk aldıgımızı düşünüyorum ve kontrol mekanizmamız çok daha yüksek oluyor tabiki sexin kaliteside
O anda aklım sadece duyuma ulaştırmayı ve bunu yaparken doyuma ulaşmaya odaklanırım
Kolay kolay dikkatim dagılmaz. Aksine daha çok partnerim ile ilgilenirim
Bazen aklıma işler gelebiliyor ya 😅acaba şu işi yapmış mıydım ya da aramış mıydım diye düşündüğüm çok oluyor
Kendimi tamamen kaptırmamak için seks sırasında NTV izliyorum. Hele haberlerin sonunda Gökhan Abur izleyince motivasyonum tam yerine geliyor.
O an başka bişey düşüneileceğim biriyle sevişmiyorum 😎
Anda kalıp sadece duygusal ve fiziksel temasa değil spiritüel enerjiye odaklanırım
Aklım partnerimde olur nasıl onu daha çok mutlu ederim
İlişki anında aklım sadece ilişkide olur seksin tadında olur
Fotoğrafı kendime benzettim bir an 😨
O kadar diyorsun yani😀
kesin öyledir 😂
Uuu görmek isterdim:)
Hiç yapmadım bilmiyorum
Seks esnasinda sadece anı yaşarım😅
Yarın ne yesem neyi ütülesem falan
Odaklanamam çok şey geçer aklımdan.
O anki ruh halime bağlıdır
Sonuna kadar o anın hazını yaşar yaşatırım
Sadece parnerimde olur aklım
Bazen mobilyaların işçiliğine dalıyorum
ticaret kovalarız ckckck
O anki psikolojiye bağlı şimdi derseniz deyin yanlış olur.
Çok şeyler geçiyor çok
Ana odaklanmak dogru olur
O ana odaklanırım
Sadece pompaya odaklanırım
Bazen dağılabiliyor
Cinsellik esnasında hiçbir şey düşünmem
O anın büyüsünde olur.
Sadece ana odaklanırım
Ortamına göre değişir
sadece cinsellikte olur
cinselliğe motive olurum tümüyle
Türkiye nin cari açığını düşünürüm