Erkek ve kadının boşalma süreçleri farklı çalışıyor. Kadın boşaldığında seks bitmez, erkek de uyarılmaya devam ederse sonrasında kendi boşalmasını yaşayabilir. Ama her çift ve her sevişme farklıdır, bazen aynı anda da olabilir..
Kim üstteyse aktif olan o kilo boyu geçin şehvetiniz ile ilişkinizi taçlandırın
0
2 Yorumla
Soran
2 ay
Nşanlım fazla romantik, duygusal ve aşırı düşkün bana. Ben ise yatakta dominant olmak istemem, itaatkar olmak isterim. Romantik erkek bunu yapar mı? Yoksa kıyamaz mı?
Benim nişanlım fazla romantik, duygusal ve aşırı düşkün bana. Ben ise yatakta dominant olmak istemem, itaatkar olmak isterim. Romantik erkek bunu yapar mı? Yoksa kıyamaz mı?
Evet kadın mutlu olursa erkeğini daha çok mutlu eder.
Ben kadının altta olduğu pozisyonları daha çok seviyorum. Hakimiyet tamamen bende oluyor. Sevgilimi altımda ezip çaresiz bırakınca çok zevk alıyorum.
0
3 Yorumla
Soran
2 ay
Peki erken boşalmayı nasıl önlüyorsunuz ve kız 42 kilo, erkek 80 kilo. Bu kilo farkı kişiyi daha çok mu yorar? Zevk mi verir yoksa kadın icin zor mu olur yani
Çok şükür erken boşalma gibi sorunum yok. Yani o an ve ortam çok önemli. Kaçamak yaparken yakalanma korkusu adrenalin tavan yapar ve erkek aşırı heyecandan kendini kontrol edemeyip normalden çok daha kısa sürede boşalabilir. Benim eski sevgilim 155-45 ben 180-75 ama kilodan çok boy farkı sorun oluyordu. Ayakta organlarımız denk gelmiyordu ya kucağıma alıyordum ya da altına çocuk basamağı koyuyordum. Kilo konusunda sen altında ezilmekten hoşlanıyorsan çok güzel olur.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Bence en sağlıklısı ikisinin de dengede olması. Sadece kendine ya da sadece karşı tarafa odaklanmak yerine, karşılıklı uyum daha önemli.
Ilk kadin bosaldiginda sonra seks bitiyormu erkek nasil bosaliyor?
Erkek ve kadının boşalma süreçleri farklı çalışıyor. Kadın boşaldığında seks bitmez, erkek de uyarılmaya devam ederse sonrasında kendi boşalmasını yaşayabilir. Ama her çift ve her sevişme farklıdır, bazen aynı anda da olabilir..
Peki tesekkur ederim
Rica ederim, Bu konu hakkında vaktin oldugunda, daha detaylı konuşmak ve küçük bir beyin fırtınası yapmak istersen yazblrsn..
Bu iş karşılıklı. Zaten sevdiğin şeyleri yapinca karşı taraf da zevk aliyo. Ben üstte olmayı seviyorum
Kız devam ediyo. Ettiriyorum. Ama o da belli sayıda sınırsız sevisemiyo kız. Artık boşal diyince ben de boşalıyorum
Kim üstteyse aktif olan o kilo boyu geçin şehvetiniz ile ilişkinizi taçlandırın
Nşanlım fazla romantik, duygusal ve aşırı düşkün bana. Ben ise yatakta dominant olmak istemem, itaatkar olmak isterim. Romantik erkek bunu yapar mı? Yoksa kıyamaz mı?
Yatak başka olabilir. Zaten bir yerden sonra karşılıklı fantezilerinizi öğrenir birbirinizi yatak konusunda da eğitirsiniz
Ben önce partnerimi doyururum çünkü kadın mutlu olursa erkeği uçurur
Asla bitmez kadın erkeği boşaltana kadar durmaz
Ben önce partnerim derim çünkü o mutlu olunca ben zaten mutlu olurum öncelik onun her zaman
Seks bitmez çünkü kadın devamlı üst üste orgazm olabildiği için bu problem yaratmaz kadın için rahatlık lâ devam edebilir devamında da erkek boşalır
Peki kilo farki zorlarmi
Zorlamaz sadece her pozisyon denenemeyebilir o kadar
Senin kilon az sa problem olmaz 😊😊
Benim kilom 42 ama 48 olucam oda 1.75 boyu 80 kilo ama spora gidiyor yağlı değil
Bişey olmaz sıkıntı olmaz
Benim nişanlım fazla romantik, duygusal ve aşırı düşkün bana. Ben ise yatakta dominant olmak istemem, itaatkar olmak isterim. Romantik erkek bunu yapar mı? Yoksa kıyamaz mı?
Romantik erkek biraz dominant olamayabilir
Peki ona açık açık söylesem, "Ben altta olmak isterim ve çok acılı ve aşırı olmayacak şekilde de sert olmasını istediğimi" söylesem, olmaz mı?
ya sen söylersin de romantik erkekler biraz zor işte kıyamıyorlar genelde sıkıntı orada
Herkesde ne düşünceliymiş üç dakkalık işinizle partnerinizş nerye doyuruyorsunuz anlamadım 🤣🤣🤣🤣
Zevk alma veya tatmin olma önceliği kadınındır bana göre öncelik kadına aittir
Ben partnerimin zevk almasından haz duyan biri olduğum için önceliğim o olur.
Yaşamadım henüz ama bunun karşılıklı olması gerekir
Yaa zayif yerden sordunn once partner de alta kacarsa sartlar degisir
Neden
Alta girerse cikamaz. Cok sertimmm
Partner lazim acilll
Evet kadın mutlu olursa erkeğini daha çok mutlu eder.
Ben kadının altta olduğu pozisyonları daha çok seviyorum. Hakimiyet tamamen bende oluyor. Sevgilimi altımda ezip çaresiz bırakınca çok zevk alıyorum.
Peki erken boşalmayı nasıl önlüyorsunuz ve kız 42 kilo, erkek 80 kilo. Bu kilo farkı kişiyi daha çok mu yorar? Zevk mi verir yoksa kadın icin zor mu olur yani
Çok şükür erken boşalma gibi sorunum yok. Yani o an ve ortam çok önemli. Kaçamak yaparken yakalanma korkusu adrenalin tavan yapar ve erkek aşırı heyecandan kendini kontrol edemeyip normalden çok daha kısa sürede boşalabilir.
Benim eski sevgilim 155-45 ben 180-75 ama kilodan çok boy farkı sorun oluyordu. Ayakta organlarımız denk gelmiyordu ya kucağıma alıyordum ya da altına çocuk basamağı koyuyordum. Kilo konusunda sen altında ezilmekten hoşlanıyorsan çok güzel olur.
Sence ufak tefek zayıf bir kadın olarak iyi yapılı uzun boylu ve çok büyük organı olan doyumsuz ve sert erkekle evli olmak nasıl olurdu?
Ben olsam karımı doyurur rahatlatirim sonra kendimi
İlk partnerime odaklanirim ve evet kadın alttaysa erkek daha aktiftir
Peki erken boşalmayi nasil onluyorsynuz
Pozisyon değişikliği ile kendini biraz tutarsan erken boşalma gerçekleşmiyor
Karşımdaki doyurmak bana zevk veriyor erdiğini görmek sen
Önce karşı tarafı boşaltıp sonra 4 5 posta atar bırakırım
Erkekler bosaldiktan sonra oyle ust uste yapabiliyorlar mi
Ben yaparım kendi adıma
Acımam çatır çutur
Önce kadını doyurmak lazım.
Benim için takıntı bu konu
On sevişme uzun olmalı önce kadını doyurmalisin
Karşılıklı doyum önemli
Önce kadın orgazm olmalı
Partner
Oral yaparım
Karşı taraf düşünülmeli
Önce partnerim
Kendime
Parçalarım
Karşı taraf odaklamanlı daha iyi bence
of evet
Önce partner
Partneri
Tabi ki partner
Önce karşı taraf
Bitmiyor ya bu öyle açık açık anlatılacak bişe değil ki
Partnerimi
Partner