Önceliğim kendi zevkim ama partnerimin de isteklerini yerine getiririm.

Kendi zevkim
Partnerimin zevki
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Önceliğim kendi zevkim ama partnerimin de isteklerini yerine getiririm.

Merhabalar,
Cinsel yaşam hiç bir şekilde tek odaklı yaşanmaz, bir taraf haydi sadece ben zevk alayım sadece ben boşalıp hazza ulaşayım düşüncesiyle cinsel ilişki yaşarsa belli bir zaman sonra bir taraf mutsuz olur, aynı zamanda ben karşımdaki kadının zevk aldığını mutlu olduğunu bilmek beni de mutlu eder, bu işin en can alıcı noktası da yaşarken zevk alıyor görünüp daha sonra da hiç zevk almadım diyen bir kişi insanda eksiklik hissi uyandırıyor.
O yüzden zevk verirse zevk alırsın.
Ben cinsel ilişkiye girdiğim zaman çok bencil bir şekilde kendi istediğim şeyleri yapıyorum ama partnerim garip bir şekilde kendi keyfine bak diyor 😅😂🤣🤣 onun için uğraşıyorum sanıyor. Şimdiye kadar üç farklı hatunla yatağa girdim ikisi kendi keyfine bak ben her türlü zevk alıyorum diyordu. Diğeri zevkten konuşamadığını zaten konuşmaya değil sevişmeye geldiğini ve işimize yoğunlaşmamızı istiyordu.
İnsan ne yaşarsa yaşasın kendi için yaşamalı nasıl ki insanın içi kan ağlarken çevresini mutlu edemediği gibi senin zevk almadığım bir yerde karşı tarafa da zevk verme şansın yoktur kişi önce kendini mutlu etmeyi bilecek kişi kendini mutlu ettikten sonra karşı tarafı da mutlu etmeyi becer mutlu olmadığın bir yerde karşı mutlu etme şansın yoktur
Partnerimin zevkini önde tutarım diyen yalan söylüyordur bence. En fazla eşit öncelik verilebilir çünkü. Ya da taraflardan biri ki bu çoğunlukla erkeklerdir, kendi zevkini öncelikli düşünür.
Cevap
68Cevap
Partnerimin isteklerini yerine getiririm gibi bir durum benim için söz konusu değil.. Onun bedeni ve ruhu benim keşif alanımdır ve ben istersem, istediğim noktaya temas edip keşfederim.. Onun kıvranışı, kendinden geçişi benim için her zaman haz kaynağı olur..
İlk önce benim iyi hissetmem lazım ki karşı tarafa iyi hissettireyim.
Cinsel ilişkide her zaman partnerimin zevk alması benim önceliğim zaten ben sert ve baskın kadınları seviyorum :)
Her hususta kadınlara öncelik verilmeli, çünkü kadın daha geç boşalıyor ve kadının cinsellikte aradığı duygusal bağ daha çok. Kadın daha geç boşadığı için kadının zevklerine öncelik verilmeli, kadına öncelik veren erkek bunun karşılığını fazlasıyla alır , kadına öncelik vererek aslında önceliği kendine vermiş olur erkek ve tabii ki her iki taraf da birbirini düşünmeli, netice de özel bir an yaşıyorlar, dışardan bir yiyecek aldığımız da bizimle ilgilenen market görevlisine dahi teşekkür ediyoruz, onun için özel anımızı paylaştığımız, kendimizi paylaştığımız kişinin de zevklerine duyarsız kalmayarak teşekkür etmeliyiz ve seks bitiminde de sarılarak veya sözlü olarak teşekkür edilmeli.
Öncelik partnerimin zevki.. O zevk alsın ki ben de zevk alayım
Yukarıda her ne kadar partnerimin zevki seçeneğini işaretlemiş olsam bile tabii ki cevap bundan ibaret değil. Bence en doğrusu partnerinle konuşup asla olmazlarını, olmazsa olmazlarını belirlemek buna göre öncelikle asla yapmayacaklarınızı çıkartırsınız ve kalanlardan istediklerinizi yaparsınız. Mesela x kişisi reverse cowgirl sever ama y kişisi sevmez bu durumda x in y ye saygı duyması gerekir.. Alternatifler üreterek o zevki yine alabilir.
Ama her şey karşılıklıdır.
Mutlu eden mutlu olur diye bir söz var ve ben bunu cinsellik ile çok bağdaştırıcı buluyorum sadece kendi zevkini düşünen insan belki zevk aldığını düşünür ama aslında istediği zevkin yarısını almış olur asıl zevk karşılıklı birbirini tatmin edip anın tadını çıkarmakta bazen partnerin doyuma ulaşması bile insanda farklı bir boyut zevke tatmine ulaştırıyor bence birbirini dusunmeli insan vu durumda mutluluk o doyum böyle olur başka türlü sanmıyorum.. partnerini mutlu eden mutlu edilir...
Karşılıklı anlayış şart
Bencillik büyük dert
Cinsellikte mutlu olmak istiyorsan sen ben kavramını aşmak gerekiyor tek taraflı mutluluk olmaz bu hazzı birlikte karşılıklı yaşayabilirsen işte ozaman o mutluluğu yakalıyorsunuz
Ne varsa bu eskilerde var heee 😜
Kadınlar erkeklere göre çok daha zor tahrik oluyor ve bunun için biraz süreç gerekiyor.. onun için önce beni tahrk edebilsin ki karşılığına çok çok daha fazlasını alabilsin... zaten akilli erkek de bunu bilir.. önce kadın der.
Önceden karşımdaki zevk alsın derdim ama artık biraz daha bencilim. Önce kendim zevk alayım gerisi kolay
Seni bu tür sorularda görür müydük hanım apla 🤪
Görmez miydik🤭
Bilmem ilk kez karşılaştık da.
Şaşırır gibi oldum haliyle 🤪
öncelik her zaman kadının olmalıdır, ön sevişme tamamen kadının uyarılması cinsel ilişkiye hazırlanması için uygulanmaktadır ama bu arada elbette erkekte olabildiğince haz alıyor eminim ama ispat edemem
Tabiki partner.
Hayatımda sadece 3 kez partnerimden önce boşaldım. Hiç hissetmediğim iğrenç bir ruh haline büründüm. çok kötüydü unutamıyorum
Partnerimden önce boşalmak benim için utanç verici bir durum
Önce Karşı cinsi zevke getirmek , sonrası karşılıklı
Partnerimin zevki ben ona ne kadar zevk verebilirsem o da bana o kadar zevk verir
sevişmek ortak yaşanır. burada çiftler birşeyler vermeli ki bir şeyler almayı hak etsin. bu nedenle kişi karşıdaknin mutlu olmasını hedef edinmeli
Partnerin zevki birinci amacım sonra benim zevkim. Sexks iki kişiliktir iki tarafta mutlu olmayı hakediyorlar. Onun için iki tarafta bosalma saglanmalidir
Hoşuma gitmeyen bir şeyi ölse yapmam.
Ama zevk aldığını görmek tatmin ediyor tabii.
bu işin alışveriş gibi olduğunu ne zaman anlayacaksınız acaba.
tek taraflı memuniyetle asla yürümez
Kendi zevkim diyenlerin hepsi; bayanlar...
Partnerin zevki diyenlerin hepsi; erkekler...
Bilinsin istedim
Peşinde koş tanış yermeğe götür içki içir güldür eğlendir o kadar uğraşmışım. Tabi ki benim mutluluğum :D :D :D
Tabiki partnerin yani önce kadın zevk almali ve orgazm olmali erkek önce olursa kadın kalır sonuca varmadan
Sert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu Zayıf vücutlu bebeksi okşamalık yüzlü kadını bulalım önce de... Gerisi kolay 🤪
öncelik partnerimin zevkidir
erkek kadına zevk vermelidir
kadın zevk alırsa erkek amacına ulaşır
Öncelik kocamın zevki. Anal seksi hiç sevmem ama yaparım. Özellikle yatakta özverili olmak huyumdur.
Doğru mu yaş aralığın
Her iki tarafa için de partnerinki olmalı. Benim için de öyle.
tabiki kadının orgazm olması. seks niye yapılırki eğer kadın orgazm olamayacaksa...
doğal bir sevişmeyse istemsiz şekilde kendi zevkimi önceliklendiriyorum
Önce kadını mutlu ederim ki rahatlasın ve sınırsız olsun diye 😊
Gerçek bir itaatkar olarak partnerimin zevki elbette. Önceliğim demesi bile yanlış amacım zevk vermektir. Ben de zevk alırsam işin bonusudur.
Hayranım şu sert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu Zayıf vücutlu kadınlara... Yaş kaç senin gizli?
Kaç?
Mutlu edersen mutlu olursun benim iliskilerim bu sekilde
kendı zevkıme tabıkı cok duskunum ama o tatmın olmadan gelme ıhtımalıne karsı once onu tatmın ederım
kadının çok zevk aldığını görmek zevkten inlemesi en çok görmek istediğim en çok zevk aldığım şey
partnerim daha önemlidir. çığlıklarını duymazsam rahat edemem
Karşılıklı ama onun zevk alması beni de zevklendirir
Partnerimi mutlu etmek , beni de sevindirir.
Öncelik kadinimin olur çünkü kadın doyarsa zaten erkeğini doyurur her türlü 😊
Öncelik her zaman partnerim güzel bi ön sevişme ile onu hazırlarım sonra güzel bir oral yaparım ve artık ıslanır komple kudurur yanar yalvarır beni ister o da bana oral yapar sonra seks boşalınca da çoğu erkek gibi kıçımı dönüp yatmak yerine onu temizlerim alırsak duş almazsak sarılır ona uyurum sonuçta eskort değil
partnerim öncelikli olur. biz erkekler kadınlara göre daha rahat ve çabuk zevk alıyoruz.
Eşimin. Aslında ikimizde aynı düşüncedeyiz o yüzden hep zevkli hep zevkli geçiyor
Partnerimi daha ön plana alırım. Ona zevk verdikçe mesela gözleri kayıyor diyelim daha çok zevk alırım
Önce kendim zevkim çünkü zevk almadan zevk veremezsin
öncelik karşı tarafı doyurmak olmalı kesinlikle
Partnerim zevk aldıkça, aldığım zevk artar. Partnerimin zevk alması benim için çok önemli.
Benim için önemli olan partnerinin zefki onun inlemelerini kivranmalarini görünce dahada zefk aliyorum bide onun bisaldigini hisetigim an ben volkan gibi patladim 😉😉😉
Benim hedefim karşı tarafın mutluluğu o zevk alınca bende alıyorum zaten
Partnerim tabiki de mutlu olursa mutlu eder win win
Öncelik onda veya sende bilmemde altındaki zevk aldıkça bende zevk alırım ben zevk aldım bitti olmaz
Partnerimin zevki
Partnerime verdiğim hazzı görmek beni en çok tahrik eden şey..
Partnerimin o zevke ulaştığında zaten otomatik olarak bende ulaşmış olurum
Önce partner sonra ben her şekilde boşalırım zaten
Ağırlıklı olarak partnerimin zevkini önemserim
Partnerimin..
Vuuuu 🤪
Önce onu mutlu ederim😌
Tabiki de kendim
Kendi keyfim daha doğru olur
ben ikisine de önem veriyorum
İkimizinde zevki önemli
Bence her iki tarafta tatmin olmalı
E artık seni engelleme vakti geldi.. Yeter daa