Kötü giden evliliğin sebebi cinsellik ise ancak o zaman kurtarır. Sebep cinselkik değilse asla kurtaramaz.
O anlık kavga ve tartışmaları durdurur belki salgılanan hormonlar sebepli ama süreklilik olmaz.
Mesela adam bütün parayı kumarda yiyiyorsa evde yenilecek hiçbir şey yoksa isterse Sins soyadına sahip olsun olmaz o iş 🤣
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 981 cevap paylaştı. İyi giden bir cinsellik varsa kötü giden bir evlilik yoktur. Kötü giden bir evlilikte ise iyi bir cinsellik olması için büyük bir tutku gerekir.
Bu varsa zaten o evlilik kurtulur. Kavga dövüşte olsa bir noktada çözülür her şey.
36 Yorumla- 1 yıl
@cglakinin böyle düşündüren nedir?
Sonuç olarak iyi bir seks tarafların hırçınlığını alır ve iletişimlerini güçlendirir. Buraya kompozisyon mu yazmalıydım?:) - 1 yıl
Ben senin yerine kompozisyon yazarım, saçma bulursan da saygım var. Yüzeysel bir düşünce olarak gelmesinin sebebi, insanların ilişkideki asıl amacı kendilerini korumaya ve belirli başlı çıkarlara dayanıyor oluşu. Şimdi, tüm çıkarları ve ilişkideki bütün dinamikleri cinselliğe indirgeyecek olursan, bu evliliğin sözlük tanımını karşılama konusunda bile yetersiz kalır. Dolayısıyla, cinsellik bir insanın uyumuyla söz konusu olan bir şeydir. Bir insan normal hayatında sürekli tartışığı, hatta kişiliğinden iğrenme noktasına geldiği, sürekli suçlandığı bir ilişkide neden karşı tarafı arzulasın ki? En fazla üstünlük kurmak için bir tatmin aracı olabilir. İki kişinin doyuma ulaştığı zaman geçeceği bir hırçınlığı varsa bile bu konuyu geçiştirmek oluyor, iletişimlerini ise belirli standartlara dayandıracaklarsa o ilişkinin mantığı ne olabilir ki? Mesela, beraber oturup yemek masasında konuşamıyorlarsa, arkadaşlarla yapılan güzel bir aktivite sonrası hafif çakır keyifken bile iletişim kuramıyorlarsa, her şeyi ilkel bir yöne indirgeyerek iletişim kuracaklarını düşünmek saçma geliyor. Bir ilişkiyi, kendisindeki bütün bağlamları sökmek ve onu yalınlaştırmak, cinselliği tek bir pozisyon ile sınırlamak kadar yüzeysel.
- 1 yıl
@cglakinin söylediklerine sonuna kadar katılıyorum. Ancak burada soruyu soran arkadaş bitmiş bir evlilikten bahsetmiyor. Kötü giden bir evlilikten bahsediyor. Senin tanımına göre bu bitmiş bir evlilik.
- 1 yıl
Evet haklısın :D Sanırım o da benim her şeyi abartan yönüm. Kötü gitmesi, bitmesi ile tabii ki eşdeğer olamaz, aslında her ilişkinin gerileme noktası vardır çünkü insanla kurulan ilişki, biraz yaşamın da uzantısıdır. Yaşamdaki gerilemelerden sonra nasıl sıçrıyorsak, bence bir ilişkide de bu gayet geçerli ki kötü giden bir ilişkide, cinsellik elbette kurtarıcı görevi görebilir ama asıl olay insanların arasındaki etkileşimde öyleyse.
- 1 yıl
@cglakinin aynen öyle. Ortak bir noktada buluşabildiğimize sevindim.
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılkurtarmaz
10 Yorumla
1 yılEğer o kötü gidişat iki taraftan birinin cinsel açıdan diğerini doyuramaması ise zaten kurtaracak olan cinselliktir. Ama diğer sorunlar için olamaz
50 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 401 cevap paylaştı.
1 yılcinsellik her sorunu cozmez. o evde beraber yasadiktan sonra illaki bazi sorunlar goz ardi edilemez. yani her turlu sorun cikar
93 Yorumla- 1 yıl
niye bu kadar cok begendiniz cok havalandim simdi ahshahsh
Soran1 yılHavalan bişey olmaz 😄
- 1 yıl
benden gunah gitti 😌
1 yılAsla kurtarmaz evlılıkte cınsellık tek basına yeterli olabılecek bir etken degıldır.
70 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. Evlilik kötü gidiyorsa ciddi anlaşmazlıklar sorunlar varsa cinsellik bunu kurtarmaz.
Zaten sürekli. Sorunlar yaşadığın insandan soğumaya başlarsın soğuduğun kişiye de duyduğun cinsel arzu azalır.
Ha çok iyi bir cinsellik olsa bile bu hadi günlük 1 saat sürsün kalan 23 saat kavgayla geçiyorsa nasıl kurtarsın10 YorumlaSevgi bittiğinde, arzular da biter. Arzu duymadığın biriyle de sevişmek istemezsin.
70 Yorumla
1 yılKötü giden bir evliliğin neden kötü gitmeye başladığı önemli. Şiddetli geçimsizlik, lüzumsuz kıskançlık, geçim sıkıntısı, ailevi sorunların iç içe girmesi vb gibi durumlarda cinsellik bile yaşanacağını düşünmüyorum.
10 Yorumla
1 yılCinsellikle ilişkide ne alakası var? İkisi de farklı şeyler ve her şeyin vakti var ikisini kıyaslayamazsın
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bir süre uzatacağı kesin o süre zarfında bir zahmet bu kadar iyi sevişen çiftte sorunlarını çözsünler. dbdjnr
10 Yorumla
1 yılEvet kurtarır ama seks ilgi şefkat nezaket de lazım tekubaşına yetmez
10 Yorumla
1 yıladamın huzuru yoksa seks ne kadar iyi olursa olsun bir süre idare eder belki ama o evlilik çöker
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Zamanında verilmeyen , tamam ulan vericem dedigin anda artik Tren çoktan hareket etmiştir,
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılBir evde iletişim yoksa sevgi saygı yoksa o evliliği hiç bir şey kurtaramaz
10 Yorumla
1 yılsanmam bir ilişkide sevgi saygı kalmadısa biter seks değil
30 Yorumla
1 yılSebep ne olursa olsun kurtarır
31 Yorumla- 1 yıl
Kurtarmıyor maalesef. Bizimkini kurtarmadı en azından.
1 yılAsla kurtarmaz anca süreyi uzatr ama eninde sonunda o ayrılık gerceklesr
40 Yorumla
1 yılHayır, kurtarmadı.
10 Yorumla
1 yılToksik bir ilişki oluşmasına yol açar bence.
10 Yorumla
1 yılTek ayaklı sandalye olur
10 Yorumla
1 yılAranızda ki sorun ne ama
10 Yorumla
1 yılKesinlikle hayır
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBunların hepsi bütün
10 Yorumla
1 yılKurtarabilir evet
41 YorumlaKurtarmaz her şey seks değil
01 Yorumla
1 yılKurtarır
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılKurtarır
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 850 cevap paylaştı.
1 yılHayır.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılhayır sadece ayrılma zamanını erteler biraz
10 Yorumla
1 yılEvet
10 YorumlaBilemiyorum belkide ayrı bir heyecan gereklidir
14 Yorumla- 1 yıl
@loranor mesela nasıl
- 1 yıl
İhtimaller üzerine ama
Hayır
10 Yorumla