Kötü olan bir evlilikte cinsellik kurtarıcı bir rol oynar mı?

Kötü olan bir evlilikte cinsellik kurtarıcı bir rol oynar mı?

Birbirlerine olan sabrı arttıracağı için en azından uyum yolu bulmak için çabalamalarina destek verir. Bir çok çiftin anlaşamamasına rağmen cinsellikteki uyumları için birbirlerinden kopamadığı da araştırmalar ile ortaya konmuş bir gerçek
Hayır kesinlikle kurtarmaz.. Ben şu kanıdayım; evli insanların ortak geçirdikleri zaman diliminin fazla olması gerekir ve ayrı yatmamaları gerektiğini düşünüyorum.. Evet düzenli bir cinsel yaşam kişinin daha tamamlanmış ve daha mutlu hissetmesini sağlar ve partneri de mutlu eder bu durum.. Kişi ne kadar mutlu olursa hayatındaki insanı da o kadar mutlu eder.. Fakat bu durum ikili ilişkinin gidişatını belirli bir düzeyde etkileyebilir bunun dışında hayır.. Yani eşler birbirleriyle keyifli vakit geçiremiyorlarsa, anlaşamıyorlarsa, saygı ve sevgi kalmamışsa, kısaca birbirlerini mutsuz ediyorlarsa zaten yatakta da asla işler istedikleri gibi gitmez.. İki kişi önce iletişim problemlerini halledebilmeli ki yatak odasındaki ilişkileri düzelsin ve ilişkiye katkısı olsun.. Keyifli akşamlar..
Evliliğin temel yapı taşları, saygı, anlayış, güven ve sevgiden ibaret. Biri bile yerinden oynarsa aradaki çekim biter. Bu taşları dengede tutup, özen gösterirsen zaten gerisi gelir. Cinsellik sadece sevdiğin kişiye karşı hissettiğin duyguları aktarmak için bir yol, evliliği kurtarması imkansız.
Cinsellik için bozulmadıysa cinsellik kurtarmaz tabii ki erkekleri yumuşatır tahammül seviyesi daha çok yüksektir bir adamın ama sadece seks ile bir evlilik kurtulmaz asıl sebebi bulmak lazım
Cevap
34Cevap
Kurtarmaz.
Tavuk mu yumurtadan çıkar, yumurta mı tavuktan 💁
Ben işime bakar, ilişkinin her anlamda tadını çıkarmaya bakarım.
Başarılı ilişki için birden fazla neden gerekir.
seks, maddi güç, iyi fizik, uyum,.. vs hiçbirisi tek başına yetmez. Sadece kopuş sürecini uzatır.
Bu soru göreceli bir cevap barındırır. Herkeste farklıdır cevabı. Ben de ise:
Kurtarır.
Benim böyle bir evliliğim olsa, cinsellik güzelse kadına biraz daha toleranslı davranırım. Kaybetmek istemem. Çünkü cinsel yaşam isteğim çok yüksek ve tek eşliyim. Bu açıdan karıma daha mutedil yaklaşırım.
İyi bir seks orgazma, çocuğa, parlak bir cilde neden olabilir ama evlilik terapisi görevi yoktur
Kurtarır seks dertı tasayı atar kafadan sorunları cozer kurtarmaz dıyen kadın lar zaten yatakta kocasıyla cok ılgılenmıyenler adama her gın 4 kere ver gor bak sorun kalıyormu kalmıyormu mutluluk artıyormu artmıyormu
her şey cinsellik değildir, başta sevgi saygı sadakat olmadıktan sonra, cinsellik olsa nolur. kurtarmaz kısacası cinsellik sadece bir ihtiyaçtır peki o ihtiyacı karşıladıktan sonra ne olacak? güven de önemli
" Kötü giden bi evliliği cinci haca kurtarırı mı? " Diye okudum bildirimden. Belki evliliğini çinci hocanan kurtardığ biri vardır diye geldim.
Kurtarmaz bu sadece kişilerin ihtiyacı için birbirini kullanması olur. Cinsellik her ne kadar evliliğin kalesi olsa da tamamı değildir. Evliliği kurtaracak olan tek şey saygıdır.
kötü giden bir evlilikte duygusallık üzerine duygu değişimi yaşanıyorsa o evliliği maalesef hiç bir şey kurtaramaz
yapılan cinsellik ise duygusuz bir biçimde olur veya hiç olmaz
Cinsellik evlilikte temel taşlardan biri. Ama evlilikte her şey cinsellik değil. Dolayısıyla zor kurtarmaz
Cinselliği doğru yaşarsan en yoğun duygudur. Geri kalan bütün duygulardan güçlüdür. Her işe yarar ;)
Sadece cinsellik yetmeye bilir, çünkü partnerlerden birinin başka biri ile seks yapması gibi olur. Yani sadece cinsel ihtiyacı gidermeye benzer.
Aksine başka arayışta oluyorlar aldatıyorlar
Kendinize bu kötülügü yapmayin kizlar. Evliligi kurtarcam diye kocanizin fahi. şesi olmayi secerek zaten doyuramayacaginiz kocanizla evliliginizi de kurtaramazsiniz
yatmayın dıyosun yanı
Kocasinin acligini gidermek icin yatmasinlar. O yanlisi kendilerine yapmasinlar. Erkekler doymaz gider baskasiyla aldatir. Kadina kalan ise sadece pismanlik olur.
Sende öyle yzmıssın kı sadece kocalar zevk alıo
tek akıllı sensın ya
iyi cinsellik olan bir evlilik kötü gitmez.
Evlilik iyiyse daha da güçlendirir fakat kötüye giden bir evliliğin kurtarıcısı değil.
Hiç sanmıyorum, sorun beyinlerde ise cinsellikte akla gelmez..
İyi olan bir evliliği güçlü kılar.
Kötü gidene hiçbir fayda sağlamaz.
Kısa süreliğine belki ama kalıcı olarak kurtaracağını sanmıyorum.
Cinsel yaşam bir hevestir sadece ihtiyaçtan kaynaklanan. Onun için kurtamaz
Aralarındaki bütün meseleleri atacak derecede seks yaparlarsa neden olmasın kavga edecek zamanları kalmaz 😂
kadını yatakta cıkartmazsan çenesını acamaz yanı
Ben baskın biriyim evde sözüm geçsin istiyorum eşimde cinsellik çok istiyor ama ne zaman istese yapıyoruz ihmal etmedim hiç. Bu kadar seks yapan eşler birbirini daha çok sever
hımm o senın sözune ses cıkarmıyo sende onun yatak ıhtıyacına yanı
Kötü giden evliliği cinsellik kurtarır mı bilmiyorum ama olmayan bir cinsellik evliliği bitirir bundan eminim
Seyfi abi eğer bi evlilik kötü gidiyorsa o evlilikten bi hayır gelmez bence
Hayır kurtarmaz
Sanmıyorum reis.
Kötü giden evliliği cinsellik bile kurtarmaz
Bazı müvekkillerin kurtarıyordu 🤣
Evet. Bitmiş gitmiş dava.. Ya taraflar arasında neler neler olmuş boşanma davası ve yaralama hakaret tehdit dosyaları var. Her şeyi ayıkladık ilmek ilmek işledik... Boşadık. Sonra kadın hamile kaldı dayanamamışlar işi pişirmişler yeniden evlendiler. Boşanma sebebini soruyorduk var mı cinsel yaşamda sıkıntı kadın "yooooo o konuda kocama laf etmem" demişti
Benim asıl işim ceza. Boşanma çerez. 🤭
Aynen. Misal şimdi dosya çalışıp cezaevine gideceğim. 🙄
Şakran evet. Kime ileteyim? Denize martılara mı?
Hıımm zor iş. Benim gideceklerimin durumu çok ağır.
Haklısın. Türkiyede genelde öfkeye dayalı cinayet işleniyor.
Evet en son kapı sert çarptı diye kavga çıktı benim müvekkil öldürdü karşı tarafı.
Dava bitti istinafta. Etkili savunma yaptık. Batırmaya idi daha az alırdı. 12.6 aldı.
Burada dikkat edilecek en önemli husus, ilk ifade anından itibaren iyi bir avukatla çalışmak. Sıcağı sıcağına verilen ifade diye bir kavram var yargıtayın en çok dikkate aldığı bu.
Karakol. Hatta büyük olaylara şube bakar direk şubeye teslim. Asayiş şube cinayet büro amirliği
Şöyle demir, karakolda doğru söyler mahkemede şaşar 🤭 yani sıcağı sıcağına karakolda verir o olayın ilk şoku ile... Sonra mahkemeye kadar aklı başına gelir değiştirir. Ama işte yargıtay ilk ifadeyi üstün tutuyor.
Evet. Tabii ki. İfadeyi değiştireceksen, makul mantıklı bir çerçeveye oturtmak gerek ama çok zor onu diyim. Bizim ilk andan itibaren ben vardım. Meşru müdafaa savunması yaptık, şartlar çok uygun değildi. Haksız tahrik indirimi aldık.
Sıkıntı yok. Ayaküstü iki kelam ettik. Gayet keyifliydi. Teşekkür ederim
Estağfurullah. Şen ve esen kalın
Zaten cinsellik yüzünden kötü gidiyordur
Cinsellik tek yeterli olmaz ask sevgi güven de gerekli
Yanı yuzde 50 lık bir oran ile kurtarır
İyi bir cinsellik varsa çokta kötüye gitmez Ya 😀
Sadece seks ile işin içinden çıkılmaz bu
konu maddıyat degılse kurtararır bence
Kurtarmaz.
Cinsellikle belli bir yere kadar
Kurtarmaz sevgi yoksa bitmiştir
Kurtaramaz. Sevgi yoksa bitmiştir.