Cinsellik evliliğin en önemli yürüteçlerinden biri Problemin ne olduğu da önemli fakat İyi bir cinsel yaşamı olan çiftler birbirlerini anlıyor ve ortak noktada buluşabiliyor demektir Bu da sorunları çözmede ciddi anlamda kolaylık sağlar %90 kurtarır bana göre
Ama şu da var, nerede problemli bir çift görürseniz sorgulayın mutlaka cinsellik sorunu yaşıyorlardır ben aksine şahit olmadım hiç
Tek başına yeterli olmaz. Evlilikte cinsellik elbette önemlidir, ancak doğru iletişim ve sorun çözme isteği de önemlidir. İyi ve kaliteli seks varsa başka sorunların görmezden gelinebileceği düşüncesi doğru değil. Ancak, iyi seks varsa diğer sorunların çözümü, seksin de doyurucu olmadığı bir evliliğe göre daha mümkün.
Cinsellik sadece aradaki bağı güçlendirir aşkı ateşler eşlerin tabi bu yapılan cinselliğe içindeki fantezileri bağlı doyuma falan yoksa bitmiş ilişkiyi zor yani kurtarması kafada bitti mi bitiriyor insan bedenler yapışık olsa bile o seks artık sadece görev gibi bi hal alır
kötü giden bir evliliği hiçbir şey kurtaramaz boşanmak en iyi çözümdür. taraflar birbirini yıpratmak için fırsat kovalar kangren olmuş evlilikten bir daha hayır gelmez
Evlilikte karşılıklı sevgi saygı varsa yürür, afedilmeyecek hatalarda yürümez, onu en iyi eşler bilir, iyi bir cinsellik belki kurtarabilir onu taraflar bilir
Kötü giden bir evlilikte , kötü giden tek şey cinsellikse ; evet cinsellik kurtarabilir. Fakat kötü giden başka seylerse cinselligin hiçbir cazibesi olmaz , yetmez..
Sende biliyorsunki inanmadığımı yazmam ve maalesef taşıma suyla değirmen dönmez Bedenin ihtiyacı kadar ruhunda beslenmesi gereklidir Cinsellik belki uzatmaları oynamayı sağlar ama hepsi o kadar
Cinsellik hayatımızın tamamını kapsamıyor ki. Sadece %de 30 u cinsellik. O da rutin yaşanan ve karşılıklı sevgi ile aşkla yapılan bir şey olmalı. Görev olsun diye değil yani.
Kurtarmaz çünkü her kavga ettiğinde sevişelim barışalım olmaz.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kesinilkle değil, konuşup anlaşmadıktan sonra sevişmek mi sorunu çözecek? Ne yapacaksınız her tartıştığınızda barışmak için sevişelim mi olacak çok saçma bence.